Millikin University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Millikin University!

Millikin er en uavhengig, fire år universitet som er privat finansiert og har en sikkerhets på ca 2200 studenter i tradisjonelle og utradisjonelle lavere og høyere grads nivå. Ligger i Decatur, Illinois, vil du raskt oppdage at signaturen til en Millikin utdanning er en unik opplevelse som vi liker å kalle Ytelse Learning.

Siden den ble grunnlagt mer enn 110 år siden, har Millikin operert under filosofi om å tilby en utdanning som kombinerer teori med praksis. Selv om dette var en radikal idé på den tiden, vi vet i dag at praksis er ikke nok.

Dagens studenter må utføre sin kunnskap for å være virkelig forberedt for en vellykket karriere etter college. Gjennom fengslende opplevelser som praksisplasser, co-undervisning, kjører en bedrift, som presenterer forskning eksperter, og opptre foran publikum - studenter finne nye måter å leve ut deres læring og høste gevinsten av deres harde arbeid.

Resultatet:

Millikin studenter utdannet med erfaring og selvtillit til å lykkes. I 2014, 96% av nyutdannede fått jobb eller oppføring å oppgradere eller profesjonelle skoler innen seks måneder etter eksamen.

Mission

Å levere på løftet om utdanning Millikin University har vært tro mot sitt grunnleggelsen visjon i 100 år. Våre studenter lærer gjennom virkelige prosjekter som styrker klasserommet opplevelser, bidrar til å utvikle praktiske ferdigheter, og uttrykker universitetets ansvar for fellesskapet. De lærer å se sammenhenger med andre akademiske disipliner for å demonstrere mangfoldet av menneskelig erfaring, samspillet mellom teknologi og samfunn ... Og de lærer om seg selv og andre, utvikle respekt for ulikheter og for verdigheten til alle.

På Millikin, vi forberede studentene på:

Profesjonell suksess Demokratisk medborgerskap i et globalt miljø En personlig liv med mening og verdi

Vår visjon

Millikin University er den nasjonale lederen i Performance Learning

Våre verdier

På Millikin University, verdsetter vi:

Forpliktelse til oppdagelsen av kunnskap Sivil debatt Lidenskap og entusiasme Verdighet og respekt for enkeltpersoner Et mangfoldig og inkluderende fellesskap Integritet og ansvar Fremme av større gode

Hvem var James Millikin?

James Millikin ble født i Ten Mile, Washington County, Pennsylvania 2. august 1827 ifølge Dr. Albert Reynolds Taylors forskning, som fant stor usikkerhet om eksakte datoer. Han var sønn av Abel og Nancy (Van Dyke) Millikin, en moderat velstående bonde i Western Pennsylvania. Hans bestefar kom fra Irland som en Scotch-irsk Presbyterian i 1771. Hans mor var av nederlandsk opprinnelse, hvis forfedre kom til Amerika i det syttende århundre. James Millikin senere skulle nevne Van Dyke Street i nordvest Decatur til hennes ære i 1880.

Lite er egentlig kjent om hans barndom. Som en bondegutt, James hjalp drive flokker av okser til New York City. Høsten 1846 immatrikulert han i Washington College (nå Washington and Jefferson College), Washington, Pennsylvania. Det var mens han deltok i Washington at han gjorde det løfte å grunnlegge en institusjon for læring, om noen gang han var i stand til, å passe ungdom til yrker.

Lokke av vest heter James, og i 1849 han sammen med sin far på en sau stasjon i Indiana og igjen i 1850 til Danville, Illinois. I løpet av vinteren 1850, var han på Wabash College, selv om postene er uklart hva han studerte, eller hvor lenge. Retur til Pennsylvania i 1851 for mer sau, han igjen kjørte dem til Danville med en partner som heter McFarland.

I løpet av 1850-tallet, fortsatte James å øke hans småfe og storfe. Han leide mange gårder for beite og ble kalt "storfe kongen av Prairie State." Han begynte også å kjøpe fast eiendom, det meste av det fra offentlige sfæren.

I 1856 kom James Millikin i Decatur, hvor han fortsatte i sine husdyr og eiendom handlemåte. Den 1. januar 1857 giftet han seg med Anna Bernice Aston, datter av pastor Samuel M. Aston, pastor i Cumberland Presbyterian Church i Mount Zion siden 1 855. Mr. Aston var pastor i den presbyterianske kirken i Ten Mile, Pennsylvania, da James var i begynnelsen av tenårene, og Anna og hennes søster Nancy hadde blitt utdannet i Washington Kvinne Seminary i Washington.

James Millikin kom inn i bankvirksomheten i 1860, plassere brettet sitt J. Millikin & Co. foran bygningen som var tidligere hjemmet til Railroad Bank, som nylig hadde mislyktes. Han gradvis redusert sin husdyrproduksjon og viet sine interesser til fast eiendom og bank, med noen investeringer i lokal industri. Han assisterte i organiseringen av Unionens Iron Works, som tjener som sin president, samt Decatur Coal Company. Hans bank ble den største bank institusjon i Illinois utenfor Chicago. I 1897 reorganiserte han sin bank som Millikin National Bank of Decatur.

Han tjenestegjorde på ulike styrene i byen, blant annet som medlem av Board of Supervisors, og som en Alderman. Mens han kjørte for State Senator, en mistillit til banker som var fremtredende i Midt-Vesten beseiret ham.

I 1876 bygde han et hus på Pine og West Main Streets i Decatur. Etter etableringen av universitetet, Mr. Millikin fortsatte i sin bankvirksomhet til sin død den 2. mars 1909 i Orlando, Florida.

Mrs. Millikin døde den 29 juli 1913. Til byen Decatur forlot hun tidlig velgjerning, Anna B. Millikin Hjem for gamle kvinner, som hadde vært organisert i 1879 som Girls 'Industrial School of Old Ladies' Home. I hennes vilje, hun testamenterte henne hjem og mye å være hjemmet til Decatur Art Institute, eid av universitetet og administreres i fellesskap av universitetet og innbyggerne i Decatur. Hun hadde deltatt i utvelgelsen av universitets farger og fungerte som leder av Kvinne Hall delen av byggekomiteen etter 7 juli 1908. Fakultet komiteen og styret av ledere som senere skulle kalle denne sovesal Aston Hall for hennes familie. De Millikins døde uten problem, i tillegg til filantropiske gaver til byen Decatur.

Millikin visjon

Hva James Millikin så for seg da han grunnla Millikin University i 1901 var unik: et universitet som ville omfavne "praktiske" side av å lære sammen med "litterære og klassisk;" og mens tilknyttet Presbyterian Church, ville det ikke være snevert "sekterisk" og vil være åpen for alle.

Resultatet er en av landets første små, omfattende universiteter som, et århundre senere, har tre profesjonelle skoler og ett for de liberale kunst og vitenskap; en godt avrundet universitetet der programmene i klassisk musikk vie i excellence med de i regnskap og helsefag.

Forpliktelse til mangfold

Millikin University er forpliktet til å skape en campus kultur som respekterer og verdsetter mangfold. På Millikin, er mangfold sett i grove trekk, blant annet rase, etnisitet, sosioøkonomisk status, kjønn, funksjonshemming, nasjonal opprinnelse, religion, seksuell orientering og alder.

Gjennom rekruttering av ulike studenter, ansatte, lærere og administratorer, og ved å skape et miljø som verdsetter mangfold, søker Millikin å gi en engasjert læringsfellesskap der mangfold øker den totale pedagogisk erfaring. Millikin University er forpliktet til:

Opprette et mangfoldig campus befolkning, Fremme en campus atmosfære der mangfold blir verdsatt, og Genererer en campus læringsfellesskap som omfavner mangfold.

Millikin utvikler kontinuerlig retningslinjer og prosedyrer og tildeler ressurser på måter som samsvarer med disse forpliktelsene. Det er politikken Millikin University for å ha råd til like muligheter for alle personer uten forskjell eller diskriminering basert på rase, etnisitet, sosioøkonomisk status, kjønn, funksjonshemming, nasjonal opprinnelse, religion, seksuell orientering eller alder.

Millikin University. Hvor elevene trives.

Våre lidenskaper kan være forskjellig, men våre mål er de samme: akademisk suksess, karriere forberedelser, og personlig vekst. Millikin University gir deg de verktøyene som trengs for å lykkes i hvert av disse områdene.

Tydeligvis akademikere er sentrale for college erfaring, men college er så mye mer enn det. Vi forstår at du har behov og interesser som strekker seg utover klasserommet, og vi er forpliktet til å gi et støttende miljø som hjelper deg med å fokusere på det som er viktig.

Fra bolig til studentorganisasjoner, og fra falske intervjuer til egenutført idrettslag, har Millikin alternativer som vil gjøre deg til å føle deg hjemme.

Steder

Decatur

Address
1184 W. Main St.

62522 Decatur, Illinois, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss