Les den offisielle beskrivelsen

Som Taiwans beste internasjonale universitet, mottar MCU studenter fra hele verden. Enten du er interessert i å forfølge en grad i kommunikasjon, design, ledelse, teknologi, språk, lov eller turisme, tilbyr MCU en unik utdanning i verdensklasse. Her tror vi på å bygge kreative og innovative globale borgere som er klare til å bli verdens ledende i morgen.

MCU-oppdrag

Opprettholde oppdraget til "Ett nøkkelbegrep uttalt på tre måter", stoler Ming Chuan University på å gi en pedagogisk innstilling som deltar for alle elever med foreldreomsorg, støtte og veiledning. Som en omfattende institusjon for videregående opplæring, søker Ming Chuan University for excellence i undervisning og læring gjennom teoribasert, applikasjonsorientert utdanning for å forberede elevene med profesjonalitet, teamånd og brede verdensvisninger for internasjonalisering.

Teoribasert og applikasjonsorientert utdanning

Vårt pedagogiske prinsipp insisterer på teoribasert, søknadsrettet utdanning som koordinerer faglige kurs, nyttekurs (fire års engelskkurs og tre års informasjonsteknologi) og generell utdanning for å sikre at alle våre kandidater drar nytte av teoribasert, søknadsrettet utdanning. Vi implementerer holistisk utdanning for å oppdra elevers tegn gjennom seminarer, oppgaveoppgave, oppgaveprosjektdesign, streng disiplin og flittig undervisning. Våre nyutdannede konkurrerer godt med sine jevnaldrende for både videreutdanning og sysselsetting.

Utmerket konkurranseevne

Ming Chuan University har 11 skoler: Ledelse, Kommunikasjon, Lov, Design, Anvendt Språk, Informasjonsteknologi, Turisme, Samfunnsvitenskap, Helse Teknologi, Finacial Technology, og International College. I takt med den raske utviklingen av globalisering og kunnskapsbasert økonomi ansetter skolene ikke bare fakultetmedlemmer med doktorgrader, men retter også sin undervisning og forskning med universitetets tverrfaglige integrasjon, kontinuerlig utvikling, konkurranseevne og samfunnsmessig etterspørsel. For å oppnå dette målet må hver avgangsskole og avdeling fremme sine egne faglige egenskaper og konkurransefortrinn, fremme kvaliteten på undervisning, forskning og service, og øke studentenes kompetanse gjennom evaluering av fakultetets medlemmer og regelmessig evaluering av læringsevaluering.

Komplett e-læringsmiljø

I denne 21. århundre informasjonsteknologi alder, må studentene nurture muligheten til å søke etter, analysere, behandle og integrere informasjon. På grunn av bruken av nettverksteknologi i læringsmiljøet er den relevante teknologien moden. Utfallet av undervisning gjennom det globale informasjonsnettverket er utmerket og vil være en viktig utvikling for universitetet.

For å oppmuntre til flersidig undervisning og læring har universitetet etablert et komplett e-læringsmiljø. Utvidelsen til Network University lar elevene studere uten grenser for plass og tid. Studentene kan gjenta undervisningsmaterialet på nettet for å fremme sine læringsutbytte. Nettverksundervisning lar elevene lære uten å kreve tids- og rombegrenset samspill mellom fakultetets medlemmer og studenter, noe som er en stor utfordring for den tradisjonelle læringsmodusen.

Til støtte for nettverk og høyteknologisk undervisning har vi utstyrt alle klasserom på begge campusene for å være e-klasserom. Vi vil fortsette å utvikle flere nettkurs for studenter for å fremme kvaliteten på undervisning, forskning, service og studenters konkurranseevne.

Opplæringsfilosofier

Ming Chuan University ble etablert på grunnlegger Pao's pedagogiske filosofier, inkludert:

  1. Delta til alle elever med foreldreomsorg, støtte og veiledning
  2. Strenge Discipline og flittig undervisning
  3. Oppmuntre til stor innsats i undervisningen
  4. Passende instruksjon i teori med erfaring i applikasjon
  5. Stressing både humaniora og teknologi

Universitetet tar sikte på å realisere praktisk utdanning, oppfordrer elevene til å inkludere praksis og teori slik at de kan komme inn på arbeidsstyrken umiddelbart etter eksamen. I lys av økende globalisering og global kinesisk feber, forsøker universitetet å forberede elevene til å møte global konkurranse gjennom integrering av utdanningsteorier i denne kinesiske institusjonen og samarbeidspartnere utenlandsuniversiteter. I tillegg til å lære av vellykket utdanningserfaring, søker Ming Chuan å bedre oppdra elevene under den pedagogiske filosofien: lokalisering av global kunnskap og innkjøling av lokal kunnskap i verden.

For å oppnå det endelige målet å utvikle seg til et fremragende internasjonalt universitet, vil universitetet gjøre sitt ytterste for å videreføre sin kvalitetsutdannelse og forplikte seg til internasjonal ekspertise i undervisning og forskning.

Opplæringsmål

internasjonalisering

Opprettelse av et internasjonalt læringsmiljø for å utvide verdensbilder av fakultet og studenter; fremme av internasjonale sertifiseringer; holde seg oppdatert med utdanning rundt om i verden.

Den internasjonale utdannings- og utvekslingsavdelingen og International College har ført veien i god utvikling mot internasjonaliseringsmål. Universitetet demonstrerer med størst antall utenlandske studenter på universiteter i Taiwan tilstrekkelig innsats for å fremme internasjonalisering av høyere utdanning og å bygge et engelsk læringsmiljø.

profesjonalitet

Fokus på samarbeid mellom industri og akademia for å styrke teoretisk kunnskap og praktisk kompetanse; fokusere på faglig erfaring sammen med akademiske bestrebelser for å gi mangfoldig utdanning og livslang læring muligheter.

Som et svar på de voksende behovene for akademisk utvikling har universitetet gjort store forbedringer for å legge til rette for ressursdeling og talentstyringssystemet. Nylige prestasjoner inkluderer e-klassetjenester og e-porteføljesystem for studenter og fakultetets medlemmer.

Fortreffelighet

Bestemte anvendelse av strenge retningslinjer for pedagogisk veiledning for å oppdra elevene med en følelse av ansvar og lagånd jakten på fortreffelighet i undervisning, læring, forskning og service.

Ming Chuan University har mottatt mye anerkjennelse for sin kvalitetsutdannelse. I 2009 oppnådde universitetet topplasseringen blant de nordlige taiwanesiske høyskolene og universitetene i departementets akkrediteringer utført av Taiwan (HEEACT), Higher Education Evaluation and Assessment Council. I tillegg har universitetet tildelt MOE "Striving for Teaching Excellence" -tilskudd i påfølgende år.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Ming Chuan University

Applied Computing Program (AC) er det første IT-programmet i Taiwan utført helt på engelsk i løpet av fire år. Den ble grunnlagt i 2003. AC er et globalisert program med ... [+]

Applied Computing program av International College ble etablert i 2003. I tråd med globale trender, forskjellig fra andre IT-avdelinger i Taiwan, er alle kursene som gjennomføres, utført helt på engelsk i løpet av fire år. Våre studenter er ikke bare fra Taiwan, men også fra forskjellige land rundt om i verden. Programmet bruker ACM IT 2008 og IS 2010 som referansearkitektur til å utforme kursrammer for å overholde den blomstrende utviklingen av IT-bransjen.

Utviklinger / Utførelser

Applied Computing Program (AC) er det første IT-programmet i Taiwan utført helt på engelsk i løpet av fire år. Den ble grunnlagt i 2003. AC er et globalisert program med hensyn til kursinnhold, kilder til lærere, praktikinstitusjoner og fremtidig sysselsetting. Målene for programmet er klart definert. Alle lærerne er profesjonelle og entusiastiske. Undervisningsmaterialene er tilpasset studenter. Programmet bryr seg om både teknologi, utstyr og kulturer. De utdannede prestasjonene i næringene har vært fremragende og høyt roste. Funksjonene i dette programmet er oppsummert nedenfor:... [-]

Taiwan Taoyuan
Kontakt skolen
Engelsk
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

Bachelor

Ming Chuan University

I samsvar med utviklingen av campusinternasjonalisering og globalisering, er International Affairs and Diplomacy (IAD) det første engelsklærte bachelorprogrammet fokusert ... [+]

Graduate School of International Affairs (GSIA) var det første programmet i Taiwan som forbereder studentene til å være en del av forhandlingseliten i globale politiske og økonomiske saker.

I samsvar med utviklingen av campusinternasjonalisering og globalisering, er International Affairs and Diplomacy (IAD) det første engelsklærte bachelorprogrammet fokusert på internasjonale saker og diplomati. Programmet er basert på prinsippet om balanse mellom teori og praksis og har som mål å møte kravene til det globale markedet og dagens trender.

IAD begynte å rekruttere både lokale taiwanske og internasjonale studenter fra 2012. Fra og med 2015-akademiske året hadde IAD sin første gruppe av kandidater. Fra 2012-2017 var lokale studenter hovedsakelig registrerte MCU-studenter som oppfylte engelskkunnskapskravet. Fra 2018 begynte dette programmet å rekruttere lokale studenter fra alle videregående skoler i Taiwan og også internasjonale studenter i utlandet.... [-]

Taiwan Taoyuan
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ming Chuan University

Oppdraget til International Business and Trade-programmet i International College er å fremme global visjon i både lokale og internasjonale studenter. Videre utvikler vi ... [+]

I tråd med globale trender, siden 1999, har MCU satt opp spesialiserte divisjoner med ansvar for å fremme internasjonal utdanning for å fremme vår globale konkurranseevne.

For å imøtekomme den blomstrende utviklingen av internasjonal virksomhet og å legge grunnlaget for internasjonal forretningsforvaltning for fremtiden, har næringslivet internasjonalt bedriftsforvaltere blitt en nøkkelfaktor for alle myndigheter og bedrifter.

Etter å ha blitt godkjent av MOE, etablerte vi det internasjonale forretnings- og styringsprogrammet i 2006.

Oppdrag

Oppdraget til International Business and Trade-programmet i International College er å fremme global visjon i både lokale og internasjonale studenter.... [-]

Taiwan Taipei
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ming Chuan University

Journalistikk og massekommunikasjon (JMC) er et globalisert program med hensyn til kursinnhold, kilder til lærere, praktikinstitusjoner og fremtidig sysselsetting. Som en ... [+]

Journalistikk og massekommunikasjon (JMC) er et globalisert program med hensyn til kursinnhold, kilder til lærere, praktikinstitusjoner og fremtidig sysselsetting. Som en del av International College rekrutterer JMC ikke bare studenter med overlegen engelsk evne, men også flerspråklige studenter fra hele verden. Vi tilbyr også flerspråklige prosjekter for å gi våre studenter mer praktiske muligheter. I fremtiden er et av målene våre å dyrke profesjonelle fremmedspråk. For å fremme deres studier, kan JMC studenter også søke på New Media og Kommunikasjon Administrasjon Program for å studere ved Ming Chuan University Michigan Location.

Vårt oppdrag er å utvikle ansvarlige fagfolk med faglig kunnskap, praktiske evner og menneskelige ferdigheter til å betjene internasjonale samfunn ved hjelp av journalistikk og massekommunikasjon. Vi tar sikte på å gi studentene et omfattende læringsmiljø for å utvikle ansvarlige fagfolk ved å fremme ærlighet og integritet. Vårt mål er å utdanne studenter med faglig kunnskap og praktiske evner til å tilpasse seg og utmerke seg i det stadig skiftende medielandskapet. JMC programmet hjelper elevene til å dyrke kommunikasjonsevner og menneskelige ferdigheter for bedre gjensidig forståelse og mellommenneskelige relasjoner og inspirerer elevene til å ta vare på og bedre tjene det internasjonale samfunnets velvære.... [-]

Taiwan Taipei
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ming Chuan University

Mote- og innovasjonsledelse (FIM) er det første trespråklige programmet (engelsk / fransk / kinesisk) ved International College of Ming Chuan University (MCU). Basert på ... [+]

Mote- og innovasjonsledelse (FIM) er det første trespråklige programmet (engelsk / fransk / kinesisk) ved International College of Ming Chuan University (MCU). Basert på talentefterspørselen i internasjonal moteforvaltning, og de tre utdanningsmålene (Excellence, Professionalism and Internationalization) av MCU, er vi dedikert til å hjelpe både internasjonale og lokale studenter til å få global visjon ved å gi både teoretisk studie av virksomheten og også praktiske opplevelser av moteindustrien.

Oppdrag

Oppdraget til mote og innovasjonsledelse programmet i International College er å hjelpe både lokale og internasjonale studenter å få global visjon, samt å utvikle kompetanse i den internasjonale moteindustrien ved å gi studentene høy kvalitet mote og innovasjon utdanning og faglige disipliner som streber etter en balanse mellom teorier og praksis. Vårt program utvikler ansvarlige fagfolk med faglig kunnskap, praktiske evner og menneskelige ferdigheter til å betjene det internasjonale samfunn ved hjelp av mote og innovasjonsledelse.... [-]

Taiwan Taipei
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ming Chuan University

Målet med reise- og turismehøgskolen i International College er å oppmuntre personell med kunnskap og ferdigheter til profesjonell planlegging og ledelse, kombinere både ... [+]

International College Travel and Tourism Program ble etablert i 2003. Forskjellig fra andre turisme majors i Taiwan, er alle kursene som tilbys i Travel and Tourism Program utført helt på engelsk i løpet av fire år. Vår student kropp på rundt 130 består av både taiwanske og internasjonale studenter. Når det gjelder fakultetet, er det to heltids professorer, to adjungerte professorer fra Ming Chuan Tourism School, to deltids professorer og 7 forelesere. Alle fakultetets medlemmer har ph.d. og / eller mastergrad og har lang erfaring innen turisme og gjestfrihet industri. Studenten til fakultetforhold er rundt 8: 1.

Totalt, studenter i reise

Hvorfor IC turisme?

Fire hovedgrunner til å velge IC Travel... [-]

Taiwan Taoyuan
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

2018 08 30 銘傳大學短版中音英字