Monmouth College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Monmouth College er en privat, selektiv, bolig, nasjonal liberal arts college, tilbyr majors i naturvitenskap, samfunnsvitenskap, kunst og humaniora, samt fremragende akademisk rådgivning, små, seminar stil klasser, variert internship og studere i utlandet muligheter, og sommerforskning erfaringer til gjennomtenkte, intellektuelt engasjert og ambisiøse studenter.

 • Sted: Monmouth, Illinois, befolkning 9,091
 • Nærmeste byer: Quad Cities-Rock Island, Moline, og East Moline, Ill .; Davenport og Bettendorf, Iowa- (45 miles); Peoria (65 miles)
 • Påmelding: 1000 studenter fra 22 land
 • Demografi: 50% menn, 50% kvinner; 91% bor på campus; 35% amerikanske minoriteter og internasjonale studenter
 • Kalender: Semester (to 17-ukers vilkår og to 2-ukers skottvilkår)
 • Studieretninger: 35 hovedmenn, 42 mindreårige, 17 pre-profesjonelle spor
 • Grad tildelt: Bachelor of Arts
 • Student / Fakultet Ratio: 10: 1
 • Gjennomsnittlig klasse størrelse: 13 (79% av klassene har færre enn 20 studenter)
 • Campus: 112 dekar, inkludert en 33 hektar naturreservat / idrettspark og en 6 hektar stor utdannings hage
 • bevisn

En selektiv, nasjonalt rangert høyskole

Monmouth er etablert i 1853 av skotsk-irske presbyteriske pionerer, og er en nasjonalt rangert, boligkunst, liberal arts college. Høgskolen feirer sin historie som en fremragende privat høyskole dedikert til fortreffelighet i lavere utdanning.

Å tro at like gode utdannelsesmuligheter skal gis til alle som kunne ha nytte, ignorert Monmouths grunnleggere populær konvensjon ved å fritt innrømme kvinner og studenter av farge. På Monmouth campus ble to av de tidligste og mest kjente broderskapene for kvinner, Pi Beta Phi og Kappa Kappa Gamma, grunnlagt. Monmouth har en fremtredende militærhistorie som teller fire medalje av æresmottakere blant sine alumner. Det hedrer ånden til grunnleggerne gjennom sitt prisbelønte bagpipe band, en registrert tartan og den vinnende atletiske tradisjonen til Fighting Scots.

Som et samfunn av lærere, prøver Monmouth å skape og opprettholde et miljø som er verdi-sentrert, intellektuelt utfordrende, estetisk inspirerende og kulturelt mangfoldig. Høgskolen integrerer et fireårig program med generell opplæring med grundig studium i det store og et stort utvalg av samkurslige aktiviteter for å fremme oppdagelsen av forbindelser mellom disipliner og større meningsmønstre. Gjennom disse erfaringene, studerer Monmouth-studentene flere perspektiver på den menneskelige tilstanden og forbereder seg på rike personlige og profesjonelle liv - for ledelse, statsborgerskap og service i global sammenheng.

Gjennom observasjon og deltakelse søker høgskolen å utdype elevers forståelse og forståelse av den kreative spenningen som eksisterer blant prinsippene om demokrati, pluralisme, likestilling og frihet i denne nasjonen og utover.111248_MonmouthSign.jpg

Mission Statement

Som en lavere liberal arts college, anerkjenner vi det nære forholdet mellom fakultet og studenter for å være grunnleggende for vårt læringsmiljø.

Som et samfunn av elever strever vi etter å skape og opprettholde et miljø som er verdisentrert, intellektuelt utfordrende, estetisk inspirerende og kulturelt mangfoldig, og vi holder sentralt i vår satsing på liberal artsutdanning og til hverandre.

Vi integrerer et fireårig program med generell opplæring med grundig studium i det store og et stort utvalg av samarbeidsaktiviteter for å fremme oppdagelsen av sammenhenger mellom disipliner og større meningsmønstre. Gjennom disse erfaringene hjelper vi våre studenter å utforske flere perspektiver på den menneskelige tilstanden og forberede seg på rike personlige og profesjonelle liv - for ledelse, statsborgerskap og service i en global sammenheng.

Monmouth College ble grunnlagt i 1853 av banebrytende Presbyterians. Som et campus-samfunn respekterer vi den arven og verdsetter det religiøse mangfoldet når vi undersøker den åndelige dimensjonen av menneskets eksistens og forholdet mellom tro og kunnskap.

Som observatører og deltakere søker vi å utdype vår forståelse og forståelse for den kreative spenningen som eksisterer blant prinsippene om demokrati, pluralisme, likestilling og frihet i vår egen nasjon og utover.

Redegjørelse for formål

Som en lavere liberal arts institusjon eksisterer Monmouth College for å:

 1. Forbered studentene for rike personlige og profesjonelle liv.
 2. Forbered studentene for stillinger av ledelse, service og statsborgerskap i en global sammenheng.
 3. Fremme bevissthet og utforskning av de til tider motstridende prinsippene som eksisterer i demokrati, pluralisme, likestilling og frihet.
 4. Opprett og vedlikehold et læringsmiljø som er verdi-sentrert, intellektuelt utfordrende, estetisk inspirerende og kulturelt mangfoldig. Dette inkluderer:
  1. Å gi studentene et fireårig generell utdanningsprogram, en grundig studie i de store, og et rikt utvalg av samarbeidsaktiviteter.
  2. Fremme oppdagelsen av forbindelser mellom disipliner og større meningsmønstre.
  3. Fremme forståelse av et verdisystem som er formet av individuelle og kollektive erfaringer.
 5. Utforsk den åndelige dimensjonen av menneskelig eksistens og forholdet mellom tro og kunnskap.
 6. Introdusere studenter til flere perspektiver på den menneskelige tilstanden og fremme selvbevissthet om globale perspektiver både gjennom læreplanen og gjennom campuslivet.
 7. Fostre og fremme intellektuell forespørsel og kritisk analyse gjennom veiledningsrelasjoner karakterisert ved individuell oppmerksomhet.
 8. Utvikle kreativitet og ferdigheter i skriftlig og muntlig kommunikasjon og kunstnerisk uttrykk.
 9. Forstå metodene for etterforskning og uttrykk i kunst, humaniora, naturvitenskap og samfunnsvitenskap.

Steder

Monmouth

Address
East Broadway,700
61462 Monmouth, Illinois, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss