Les den offisielle beskrivelsen

Monmouth College er en privat, selektiv, bolig, nasjonal liberal arts college, tilbyr majors i naturvitenskap, samfunnsvitenskap, kunst og humaniora, samt fremragende akademisk rådgivning, små, seminar stil klasser, variert internship og studere i utlandet muligheter, og sommerforskning erfaringer til gjennomtenkte, intellektuelt engasjert og ambisiøse studenter.

 • Sted: Monmouth, Illinois, befolkning 9,091
 • Nærmeste byer: Quad Cities-Rock Island, Moline, og East Moline, Ill .; Davenport og Bettendorf, Iowa- (45 miles); Peoria (65 miles)
 • Påmelding: 1000 studenter fra 22 land
 • Demografi: 50% menn, 50% kvinner; 91% bor på campus; 35% amerikanske minoriteter og internasjonale studenter
 • Kalender: Semester (to 17-ukers vilkår og to 2-ukers skottvilkår)
 • Studieretninger: 35 hovedmenn, 42 mindreårige, 17 pre-profesjonelle spor
 • Grad tildelt: Bachelor of Arts
 • Student / Fakultet Ratio: 10: 1
 • Gjennomsnittlig klasse størrelse: 13 (79% av klassene har færre enn 20 studenter)
 • Campus: 112 dekar, inkludert en 33 hektar naturreservat / idrettspark og en 6 hektar stor utdannings hage
 • bevisn

En selektiv, nasjonalt rangert høyskole

Monmouth er etablert i 1853 av skotsk-irske presbyteriske pionerer, og er en nasjonalt rangert, boligkunst, liberal arts college. Høgskolen feirer sin historie som en fremragende privat høyskole dedikert til fortreffelighet i lavere utdanning.

Å tro at like gode utdannelsesmuligheter skal gis til alle som kunne ha nytte, ignorert Monmouths grunnleggere populær konvensjon ved å fritt innrømme kvinner og studenter av farge. På Monmouth campus ble to av de tidligste og mest kjente broderskapene for kvinner, Pi Beta Phi og Kappa Kappa Gamma, grunnlagt. Monmouth har en fremtredende militærhistorie som teller fire medalje av æresmottakere blant sine alumner. Det hedrer ånden til grunnleggerne gjennom sitt prisbelønte bagpipe band, en registrert tartan og den vinnende atletiske tradisjonen til Fighting Scots.

Som et samfunn av lærere, prøver Monmouth å skape og opprettholde et miljø som er verdi-sentrert, intellektuelt utfordrende, estetisk inspirerende og kulturelt mangfoldig. Høgskolen integrerer et fireårig program med generell opplæring med grundig studium i det store og et stort utvalg av samkurslige aktiviteter for å fremme oppdagelsen av forbindelser mellom disipliner og større meningsmønstre. Gjennom disse erfaringene, studerer Monmouth-studentene flere perspektiver på den menneskelige tilstanden og forbereder seg på rike personlige og profesjonelle liv - for ledelse, statsborgerskap og service i global sammenheng.

Gjennom observasjon og deltakelse søker høgskolen å utdype elevers forståelse og forståelse av den kreative spenningen som eksisterer blant prinsippene om demokrati, pluralisme, likestilling og frihet i denne nasjonen og utover.111248_MonmouthSign.jpg

Mission Statement

Som en lavere liberal arts college, anerkjenner vi det nære forholdet mellom fakultet og studenter for å være grunnleggende for vårt læringsmiljø.

Som et samfunn av elever strever vi etter å skape og opprettholde et miljø som er verdisentrert, intellektuelt utfordrende, estetisk inspirerende og kulturelt mangfoldig, og vi holder sentralt i vår satsing på liberal artsutdanning og til hverandre.

Vi integrerer et fireårig program med generell opplæring med grundig studium i det store og et stort utvalg av samarbeidsaktiviteter for å fremme oppdagelsen av sammenhenger mellom disipliner og større meningsmønstre. Gjennom disse erfaringene hjelper vi våre studenter å utforske flere perspektiver på den menneskelige tilstanden og forberede seg på rike personlige og profesjonelle liv - for ledelse, statsborgerskap og service i en global sammenheng.

Monmouth College ble grunnlagt i 1853 av banebrytende Presbyterians. Som et campus-samfunn respekterer vi den arven og verdsetter det religiøse mangfoldet når vi undersøker den åndelige dimensjonen av menneskets eksistens og forholdet mellom tro og kunnskap.

Som observatører og deltakere søker vi å utdype vår forståelse og forståelse for den kreative spenningen som eksisterer blant prinsippene om demokrati, pluralisme, likestilling og frihet i vår egen nasjon og utover.

Redegjørelse for formål

Som en lavere liberal arts institusjon eksisterer Monmouth College for å:

 1. Forbered studentene for rike personlige og profesjonelle liv.
 2. Forbered studentene for stillinger av ledelse, service og statsborgerskap i en global sammenheng.
 3. Fremme bevissthet og utforskning av de til tider motstridende prinsippene som eksisterer i demokrati, pluralisme, likestilling og frihet.
 4. Opprett og vedlikehold et læringsmiljø som er verdi-sentrert, intellektuelt utfordrende, estetisk inspirerende og kulturelt mangfoldig. Dette inkluderer:
  1. Å gi studentene et fireårig generell utdanningsprogram, en grundig studie i de store, og et rikt utvalg av samarbeidsaktiviteter.
  2. Fremme oppdagelsen av forbindelser mellom disipliner og større meningsmønstre.
  3. Fremme forståelse av et verdisystem som er formet av individuelle og kollektive erfaringer.
 5. Utforsk den åndelige dimensjonen av menneskelig eksistens og forholdet mellom tro og kunnskap.
 6. Introdusere studenter til flere perspektiver på den menneskelige tilstanden og fremme selvbevissthet om globale perspektiver både gjennom læreplanen og gjennom campuslivet.
 7. Fostre og fremme intellektuell forespørsel og kritisk analyse gjennom veiledningsrelasjoner karakterisert ved individuell oppmerksomhet.
 8. Utvikle kreativitet og ferdigheter i skriftlig og muntlig kommunikasjon og kunstnerisk uttrykk.
 9. Forstå metodene for etterforskning og uttrykk i kunst, humaniora, naturvitenskap og samfunnsvitenskap.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Monmouth College

Pensum i biologi gir studentene mulighet til å forstå strukturer og prosesser som karakteriserer livet og å sette pris på det enorme mangfoldet av levende organismer. Kur ... [+]

Pensum i biologi gir studentene mulighet til å forstå strukturer og prosesser som karakteriserer livet og å sette pris på det enorme mangfoldet av levende organismer. Kursarbeidet er balansert blant tre skalaer av biologisk organisasjon: Cell / Molekylær, Fysiologi / Organisme, og Økologi / Evolusjon.

En viktig del av hovedfaget er uavhengig forskning som gjør at studenten blir kjent med vitenskapsprosessen ved å undersøke et bestemt biologisk problem i laboratoriet eller feltet.

De fleste kursene er omfattende snarere enn intensive innhold, og gir dermed en bred bredde i biologiske fag som helhet. Slik opplæring kan føre til mer spesifikt fokusert arbeid som utdannet eller profesjonell skole, sysselsetting i regjeringen eller industrien, eller undervisning på videregående eller høyskole nivå. Biologer som er uteksaminerte av liberal arts colleges tilbyr ofte arbeidsgivere en bredere, mer fleksibel utsikt i nærmer seg problemer.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Monmouth College

Monmouth College har en særegen tilnærming til studiet av handel; dermed navnet Politisk økonomi og handel. Programmet er basert på en grunnleggende tro på at enkeltperso ... [+]

Monmouth College har en særegen tilnærming til studiet av handel; dermed navnet Politisk økonomi og handel. Programmet er basert på en grunnleggende tro på at enkeltpersoner kontinuerlig utvikler innovative nye prosesser for å løse problemer i en verden med konstant forandring som omfatter det beste av de liberale kunsttradisjonene og verdiene.

Studentene skal lære å forstå regnearkanalyse, markedsoperasjon, de grunnleggende konseptene for markedsføring og de viktigste forvaltningen, for å kunne fungere effektivt i verdensøkonomien. Forskjellene mellom tradisjonelle forretningsprogrammer og Monmouths tilnærming er dramatiske. Fokuset er langsiktig snarere enn kortvarig. Det er forskjellen mellom å håndtere dagens problemer og være forberedt på morgendagens endring. Det er mer enn bare trening for en jobb ved oppgradering; Det er en utdannelse for en levetid av personlig og profesjonell vekst.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Monmouth College

Computer Science Major på Monmouth College er designet for å forberede studentene for karriere innen datavitenskap ved å tilby en høy kvalitet grunnutdanning i en liberal ... [+]

Datavitenskap er et raskt voksende og stadig skiftende felt som først og fremst gjelder programvareutvikling og utvikling. Studien innen datavitenskap utvikler sin evne til å tenke logisk og fremmer fremragende problemløsningskompetanse. Med denne forberedelsen fortsetter Computer Science-utdannet å være i høy etterspørsel.

Computer Science Major på Monmouth College er designet for å forberede studentene for karriere innen datavitenskap ved å tilby en høy kvalitet grunnutdanning i en liberal arts setting. Instituttets mål er å forberede studentene på oppnådd stillinger og også å bistå dem med å bygge et sterkt kunnskapsgrunnlag som er nødvendig for opplæringsstudier og livslang læring. Læreplanen legger vekt på problemløsing og gir studentene en kombinasjon av teori og praktisk erfaring, samt å innføre etiske og sosiale problemer som relaterer seg til disiplinen.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Monmouth College

Dual-Degree Engineering er en måte å kombinere Engineering med en liberal arts utdanning. I motsetning til tradisjonelle programmer på ingeniørskoler, bruker to-grad stud ... [+]

Dual-Degree Engineering er en måte å kombinere Engineering med en liberal arts utdanning. I motsetning til tradisjonelle programmer på ingeniørskoler, bruker to-grad studenter betydelig tid på å studere utenfor ingeniørfag og naturvitenskap. Dual-grad studenter bruker tid på å lære i kunst, humaniora og samfunnsvitenskap samt naturvitenskap. Dual-grad programmet gir studentene flere gratis valgfag og muligheten til å bli bredt utdannet. Å skrive godt og snakke godt er viktige fasetter av et tograds-program på Monmouth College .

Vi tror at en bredt utdannet person er bedre forberedt på å lede et personlig og profesjonelt oppfylt liv, og vil være en bedre ingeniør. Siden mange ingeniører beveger seg raskt fra å gjøre "ren" ingeniørvirksomhet til å administrere ingeniører, forbereder den brede utdanningen de mottar i et tograds-program dem godt for fremtiden.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Monmouth College

Studenter med hovedfag i psykologi vil lære å forstå de biologiske, utviklingsmessige og sosiale determinanter av menneskelig og dyr oppførsel. Vårt program vil gi deg de ... [+]

Studenter med hovedfag i psykologi vil lære å forstå de biologiske, utviklingsmessige og sosiale determinanter av menneskelig og dyr oppførsel.

Vårt program vil gi deg de verktøyene som er nødvendige for å lykkes i din fremtidige karriere ved å gi intellektuelt og praktisk engasjement gjennom internships, deltakelse i konferanser, reiser og forskningsmuligheter. Psykologiviten krever totalt 9,5 kurs. Kursene er delt inn i tre kategorier: Nødvendige kurs, grunnskole og avansert kurs.

Monmouth College Psykologi programmet gir studentene tre omfattende områder av erfaring:

Praktisk laboratorieopplevelse - Studentene skal fullføre forskningsmetoder og avanserte laboratorieklasser, og hovedfagene må fullføre selvstendige forskningsprosjekter.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Monmouth College

Monmouth College er forpliktet til å utdanne morgendagens ledere. En statsvitenskapelig grad gir studentene den bakgrunnen de trenger for å bli vellykkede ledere på stort ... [+]

Monmouth College er forpliktet til å utdanne morgendagens ledere. En statsvitenskapelig grad gir studentene den bakgrunnen de trenger for å bli vellykkede ledere på stort sett hvilket som helst felt. Enten en målsetting er en utdannet skole, regjering eller virksomhet, vil en statsvitenskapelig grad gi de verktøyene som trengs for at studentene skal realisere sitt potensiale.

Studier av statsvitenskap ved Monmouth hjelper elevene seg til å se utover overfladiske snakkepunkter og analysere strukturelle og historiske sammenhenger av maktforhold. Ved hjelp av både kvantitativ og kvalitativ analyse vil studentene bli sanne liberale kunst lærde og få bred kunnskap om samfunnsvitenskapelige metoder. Studentene vil få en komparativ forståelse av politiske systemer og ideologier og vil bedre kunne navigere i vårt nye globale samfunn. Dette vil i sin tur gi studentene et dypere perspektiv på sitt eget hjørne av kloden.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk