Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Muskingum universitet

"Generasjoner av studentene har funnet seg i rett sted til Muskingum College for å finne og åpne veier til forståelse og kompetanse. Jeg har alltid trodd at New Concord og Muskingum er sentrum av universet, fordi hvis du får din start her, kan du gå hvor som helst. "John Glenn, Class of '43 USA Senator, Astronaut Siden opprettelsen i 1837, Muskingum har vært et fellesskap av elever - folk lærer av og med andre mennesker. Muskingum oppgave er å utdanne "hele mennesket" - intellektuelt, åndelig, sosialt og fysisk - og det gjør det ved å møte elevene der de er på utdannings kontinuum, og ved å hjelpe disse elevene til å utvikle seg til sitt maksimale potensiale.

Muskingum fortreffelighet måles mest vesentlig ved sine tidligere studenter, som har tjenestegjort i verden som administrerende direktør er av store selskaper, store medie tall, forskere, lærere, religiøse og verdslige ledere, og som foreldre og venner.

Lær hva andre, inkludert Harvard Business Review og Ohio Foundation of Independent høyskoler, har å si om Muskingum alumni.

Vi inviterer deg til å lære mer om dette meget spesielt sted.

Mission

Oppgaven til Muskingum universitet er å tilby kvalitet akademiske programmer i liberal kunst og vitenskap i innstillingen av en bolig, coeducational, kirke-relaterte college og i sammenheng med en omsorgsfull samfunn hvor individuelle oppfyllelse er oppmuntret og menneskeverd blir respektert. Dens primære hensikt er å utvikle-intellektuelt, åndelig, sosialt og fysisk-hele personer, ved å fremme kritisk tenkning, positiv handling, etisk sensitivitet og åndelig vekst, slik at de kan føre yrkes produktive, personlig tilfredsstillende og sosialt ansvarlige liv.

Beliggenhet

Muskingum University, som ligger i øst-sentral Ohio, er lett tilgjengelig med stor øst-vest og nord-sør motorveier. Landsbyen New Concord, Muskingum hjemby, ligger på amerikanske 22 og 40, langs Interstate 70, 115 miles vest for Pittsburgh og 70 miles øst for Columbus. US Interstate 77 og 70 krysser ti miles øst for New Concord nær Cambridge; Zanesville er seksten miles i vest.

historie

Muskingum University er rik på tradisjon, sin stolte arv å nå tilbake til første halvdel av det nittende århundre da Ohio var et spedbarn staten og dekket vogner ble bringe eventyrlystne bosettere vestover over den nylig fullførte National Road gjennom New Concord. Universitetets indiske navn, noen ganger mispronounced og ofte feilstavet, er en kilde til stolthet for de som verne historien til den fargerike delen av grensen America "utover Pennsylvania." I løpet av sitt første halve århundret Muskingum levd opp til de pedagogiske mønstre av den klassiske standen i perioden. I 1854 kvinner ble innlagt på lik linje med menn. Etter borgerkrigen en periode med jevn vekst begynte, akselererer inntil grensen klassisk standen i mindre enn hundre studenter har utviklet seg til en moderne liberal kunst og vitenskap standen i noen 1900 med graduate school-elever, med en 225-acre campus.

Når Franklin College, en viktig utdanningsinstitusjon av den presbyterianske kirken i det 19. århundre, stengt i 1927, sine alumni ruller kom til Muskingum.

I januar 2000, Dr. Anne C. Steele ble Muskingum universitetets 20. president. Muskingum endret i chartret status fra høgskole til universitet i 2009.

Presbyterian Heritage

  1. mars 1837 staten parlament innvilget en gruppe av New Concord borgere et charter for å etablere en høyskole i landsbyen. Fordi samfunnet ble avgjort i stor grad av gården folk av Scotch-irsk avstamning, den dominerende religionen var Presbyterian. I 1877 ble Muskingum forbundet med kirkemøtet i Ohio i United Presbyterian Church. Med sammenslåingen av de presbyterianske og United presbyterianske kirker i 1958, ble Muskingum forbundet med den nylig opprettede United Presbyterian Church i USA. I 1983 at kirken fusjonert med den presbyterianske kirken i USA for å danne Presbyterian Church (USA). Muskingum direkte tilknytning er med de tre-state Kirkemøtet i konvensjonen.

Akkreditering

Muskingum University har vært kontinuerlig akkreditert siden 1919 av den Higher Learning kommisjonen i Nord Central Association of Colleges og Schools(Fornyet i 2013), og er autorisert av, og mottar periodisk reauthorization fra, Ohio Board of Regents å gi sine grader. Programmet i kjemi er godkjent av American Chemical Society. Muskingum Universitetet er fullt godkjent for lærerutdanning ved Ohio Department of Education og er akkreditert av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE). Muskingum er medlem av utdanningen Certification Compact som gir sammenlignbar utdanning sertifisering i mange andre land, inkludert, Pennsylvania, New York og New Jersey er inkludert. Muskingum innehar medlemskap i American Council on Education, Rådet for fremming og støtte for utdanning, Rådet for selvstendige høgskoler, og Association of Independent Høyskoler og universiteter. Muskingum University er et akkreditert institusjonell medlem av National Association of Schools of Music, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Universitetet er også medlem av Ohio Confederation for lærerutdanning Organization (OCTEO).

HLC Akkreditering 2012

Ikke-diskriminering Statement

Muskingum Universitetet diskriminerer ikke på grunnlag av rase, farge, religion, kjønn, nasjonal eller etnisk opprinnelse, alder, funksjonshemming, fysisk utfordring, funksjonshemming, seksuell orientering, sosioøkonomisk status eller politisk tilhørighet, i opptak eller tilgang til, eller behandling eller sysselsetting i sine utdanningsprogrammer og aktiviteter, herunder rettigheter og privilegier, utdanningspolitikk, stipend og lån programmer, sportslige aktiviteter og skoleadministrerte programmer. Direktøren for Human Resources, Compliance Coordinator, har blitt utpekt til å koordinere College etterlevelse av ikke-diskriminering krav etter § 504 i Rehabilitation Act av 1973, Tittel IX Utdanning Endring av 1972 og aldersdiskriminering loven av 1975, som forbyr diskriminering på grunnlag av handikap, rase, alder og kjønn, respektivt. Direktør for Human Resources, Montgomery Hall, kan kontaktes på (740) 826-8114.

Studier

På Muskingum, akademiske programmer i liberal kunst og vitenskap er sentrale for vår misjon: "å utvikle - intellektuelt, åndelig, sosialt og fysisk - hele mennesker." Muskingum klasserom, laboratorier, kliniske områder, praksisplasser, plasseringer felt, prøvesaler, teatre, gallerier, gressbaner og fellesarealer er alle steder hvor studentene arbeider med dyktige scholar-lærere til å finslipe sine intellektuelle ferdigheter, utvide sine kulturelle perspektiver, og utvikle livet -Lang vaner for læring, service og ledelse.

Presentasjonen av akademisk informasjon om Muskingum nettstedet er strukturert på en måte å møte behovene til bestemte kategorier av studenter ved Universitetet. Bruk linkene på denne siden for å utforske alle muligheter for å lære at Muskingum faglige programmer tilby.

Tradisjonelle studieprogrammer

For studenter å forfølge den første Baccalaureate (taste første året og overføre elevene) som planlegger å ta mesteparten av sine klasser på dagtid.

PLUS Program

Designet for å gi strukturert akademisk assistanse til studenter med diagnostiserte læringsforskjeller. PLUS Program studenter forfølge en tradisjonell lavere akademisk program mens du mottar læringsstøtte. Lenken dirigerer besøkende til PLUS Program sider av nettstedet.

Muskingum Adult Program (MAP)

En Baccalaureate program utviklet primært for voksne studenter som har oppnådd en betydelig mengde akademisk kreditt mot en bachelor-grad, men hvis arbeid eller personlige tidsplaner krever at de tar klasser på kveldene eller i helgene.

Graduate programmer

Omfatter Master of Arts i utdanning, Master of Arts i Undervisning, Master of Information Strategi, Systems and Technology, og Education Specialist graduate programmer. Studenter med Baccalaureate grader som søker ekstra lærer lisens bør også følge denne linken.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Muskingum University

Business Management er et fullt integrert studium som søker å gi studentene både en mangesidig fundament i klasserommet og muligheten for spesielle off-campus praksisplas ... [+]

Den Business Management program er et fullt integrert studium som søker å gi studentene både en mangesidig fundament i klasserommet og muligheten for spesielle off-campus praksisplasser i næringslivet. Studenter forlate forberedt for masterstudier i økonomi, business eller lov og for umiddelbar deltakelse i næringslivet.

Student Opportunities Praksisplasser

Nye praksisplasser for Business studenter inkluderer:

Ressurs Systems (New Concord, OH) Empower Media Marketing (Cincinnati, OH) Historisk Roscoe Village (Coshocton, OH) Enterprise Rent-A-Car (Columbus, OH) Cincinnati Swarm (Professional Arena Football) Washington Group (Cleveland, OH) forskning

Business hovedfag har nylig deltatt i følgende typer forskning:... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Muskingum University

Oppgaven til Environmental Science programmet ved Muskingum universitet er å eksponere studentene til en omsorgsfull og tankevekkende faglig og forskningsmessig erfaring ... [+]

Oppgaven til Environmental Science programmet ved Muskingum universitet er å eksponere studentene til en omsorgsfull og tankevekkende faglig og forskningsmessig erfaring som vil stimulere til en livslang og genuin interesse for forholdet mellom mennesker og naturmiljøet av jorden.

Student Opportunities Praksisplasser

Nye praksisplasser for Environmental Science studenter inkluderer:

NSF sponset forskning for studenter (REU) Programmer - Muskingum studenter har deltatt i en rekke REU programmer på forskjellige universiteter studerer miljøspørsmål. Eksempler er en student som studerte ved Furman universitetet som en del av deres Basin Forskningsprogram og en annen som deltok i University of Delaware REU program overvåking vannprøver i Chesapeake Bay-området.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Muskingum University

Muskingum universitet gir sine studenter med en god teknisk utdanning som omfatter emner fra en rekke nye områder, inkludert web verktøy utvikling, nettverk og trådløs ko ... [+]

Muskingum universitet gir sine studenter med en god teknisk utdanning som omfatter emner fra en rekke nye områder, inkludert web verktøy utvikling, nettverk og trådløs kommunikasjon, animert grafikk, kunstig liv, og robotikk. Samtidig, mener instituttet fakultetet som en liberal arts institusjon bør ha et spesielt oppdrag som inkluderer diskusjoner om virkningene av denne teknologien innenfor vårt samfunn og verden rundt.

Student Opportunities Praksisplasser

Nye praksisplasser for Computer Science studenter inkluderer:

Battelle Labs Datatel IBM NASA forskning

I tillegg til praksisplasser, studenter generelt bli involvert i forskning i forbindelse med to kurs-CPSC 400: Programmering Prosjekter og CPSC 495: Computer Science Seminar.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Muskingum University

Ingeniørvitenskap er en moderne, tverrfaglig ingeniør program utviklet for å bygge bro over gapet mellom vitenskapelige funn og produksjon av nye teknologier. ... [+]

Ingeniørvitenskap er en moderne, tverrfaglig ingeniør program utviklet for å bygge bro over gapet mellom vitenskapelige funn og produksjon av nye teknologier. Ved å kombinere en bred forankring i engineering, matematikk, vitenskap og liberal arts med praktisk erfaring i å designe, implementere og rapportering på virkelige prosjekter, er en grad i ingeniørvitenskap godt egnet til å møte de raskt skiftende behov og muligheter i prosjektering og science-relaterte karriere felt.

Akkreditering

ABETThe Engineering Science program er akkreditert av Engineering Accreditation Commission of ABET

Formålsparagraf

Nyutdannede av ingeniørvitenskap, fysikk og fysikk Utdanningsprogram tilbys av Institutt for fysikk og Engineering ved Muskingum Universitetet vil... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Muskingum University

Den International Business store ved Muskingum universitetet gir studentene et sett av kompetanse er nødvendig for å lykkes i dagens globale økonomi ved å kombinere kurs ... [+]

Den International Business store ved Muskingum universitetet gir studentene et sett av kompetanse er nødvendig for å lykkes i dagens globale økonomi ved å kombinere kurs fra ulike disipliner. Studentene lærer språket og grunnleggende prinsipper for virksomheten, regnskap og økonomi; tilegne seg flerkulturell forståelse og kommunikasjonsferdigheter i et verdensspråk (engelsk for fremmedspråklige); og få et internasjonalt perspektiv gjennom sine kurs i statsvitenskap, historie, og andre områder.

Relaterte Områder i Study regnskap BUSINESS økonomi french Tysk Internasjonale forhold spansk Student Opportunities forskning

I tillegg til senior seminarer, som typisk involverer uavhengig forskning under veiledning av en professor, er avdelingen involvert i Sommer Fellows program. Nylige eksempler på sommer stipendiater prosjekter inkluderer rekalkulerer Human Development Index for å identifisere hvor utdanning er rangert som en prioritet for ulike samfunn, og ved hjelp av avanserte teknikker som Date Envelopment Analysis å undersøke dannelsen av strategiske grupper i Big Ten fotball. Sysselsetting Hver professor har vanligvis en studentassistent for å hjelpe til med å forberede og drift klasser samt forskning. I tillegg er mange av professorer i økonomi, regnskap, og forretnings involvert i First Year Program som seminar mentorer, hver med en student mentor tjene internship kreditt.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Muskingum University

Programmet legger til rette for en forståelse av materialene rundt oss og de endringene de gjennomgår ved å gi studentene den kunnskapen de trenger for å forstå hverdagen ... [+]

Den Muskingum Universitetet kjemi avdeling'S laboratorium intensive undervisningsprogram har blitt sertifisert av American Chemical Society siden 1966. Programmet legger til rette for en forståelse av materialene rundt oss og de endringene de gjennomgår ved å gi studentene den kunnskapen de trenger for å forstå hverdagen erfaring og miljømessige og økonomiske bekymringer.

Student Opportunities Praksisplasser

De fleste kjemi majors søke om NSF-sponset forskning erfaringer for Undergraduates, Så vel som for andre forsknings praksisplasser ved ulike universiteter rundt om i landet. Alle disse praksisplasser involvere original forskning på en kjemisk problem. Et par eksempler på universiteter hvor studentene har jobbet i de siste par årene er Bowling Green State University og University of Oregon.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Muskingum University

Den Math program på Muskingum universitetet er utformet for å skildre matematikk som et universelt språk av kreativ og kritisk tenkning og å møte behovene til de som har ... [+]

Den Math program på Muskingum universitetet er utformet for å skildre matematikk som et universelt språk av kreativ og kritisk tenkning og å møte behovene til de som har tenkt å lære, for å gjøre utdannet arbeid i matematikk, og til å forfølge karrierer som er avhengige vesentlig på matematikk.

Student Opportunities forskning

Den primære mulighet for student forskning er i MATH 495: Matematikk Seminar. I tillegg skal studentene noen ganger virke en-mot-en med fakultetet medlemmer i rettet studiesituasjoner på forskningstemaer.

Honoraries

Studenter som studerer matematikk ved Muskingum har mulighet til å delta i Ohio Zeta kapittel av Kappa Mu Epsilon Matematikk Æres. KME er en spesialisert ære samfunn med kapitler i høgskoler og universiteter som tilbyr en sterk matematikk program. I kapitlene 'medlemmer velges blant studenter i matematikk eller nært beslektede felt som oppnår akademisk utmerkelse. Omtrent sekstitusen studenter er igangsatt siden KME ble grunnlagt i 1930.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Muskingum University

Tre studenter er vanligvis ansatt av regnskap fakultetet som studentassistenter. Den studentassistenter klasse lekser, kopiere klasse brosjyrer, periodevis veileder stude ... [+]

Student Opportunities Praksisplasser

Eksempler på nyere praksisplasser for Accounting studenter omfatter:

Holbrook og Manter, CPA (Staff Auditor) - Neeman Medical International (Asia) Ltd. (Staff Accountant) - Ernst & Young (Abu Dhabi) (Staff Auditor) - State Auditor of Ohio (Audit Fellowship Intern) Sysselsetting

Tre studenter er vanligvis ansatt av regnskap fakultetet som studentassistenter. Den studentassistenter klasse lekser, kopiere klasse brosjyrer, periodevis veileder studenter, og gi annen administrativ bistand.

Karriere Muligheter for Regnskaps Majors Public Accounting - Corporate Accounting - Regjeringen - Utdanning - Non-profit Hvor Nyere Regnskaps Majors fra Muskingum er ansatt: Ernst og Young - Pricewaterhousecoopers - Ohio State Revisjonskontor - Rea og Associates - Crowe, Chizek and Company Graduate programmer ... [-]
USA New Concord
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Muskingum University

Økonomiske krefter påvirker alle personer på mange måter. Kontroll av disse kreftene er avhengig av en forståelse av dem, fått gjennom studiet av økonomi. ... [+]

Økonomiske krefter påvirker alle personer på mange måter. Kontroll av disse kreftene er avhengig av en forståelse av dem, fått gjennom studiet av økonomi.

Relaterte Områder i Study regnskap BUSINESS internasjonal virksomhet Formålsparagraf

Oppdraget av økonomi, regnskap og Business Institutt er å bidra til å produsere godt avrundet medlemmer av næringslivet som forstår nødvendigheten av overskudd balansert med begrensninger av etisk atferd, juridiske atferd og risiko. Alle fire majors i vår avdeling (økonomi, regnskap, Regnskap-offentlige, og Business) er utformet for å gi de nødvendige verktøy for våre kandidater til å lykkes både i verden av handel og i høyere grads nivå. Vi søker å utfordre våre studenter til å objektivt analysere økonomiske omstendigheter, å konstruere gjennomførbare og etiske alternativer, og for å ta riktige avgjørelser som balanserer velferd av firmaet med den samlede påvirkningen på samfunnet.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Muskingum University

Business Management Kjerne Krav (30 studiepoeng) ... [+]

Business Management (48 semester timer for major)

Business Management Kjerne Krav (30 studiepoeng)

ACCT 201 Financial Accounting (3) ACCT 202 Driftsregnskap (3) BUSI 321 organisasjon (3) BUSI 360 Business Law (3) BUSI 414 Business Ethics (3) BUSI 420 Information Systems for bedrifter (3) ECON 215 Principles of Microeconomics (3) ECON 216 Prinsipper for Makroøkonomi (3) ECON 325 Statistikk (3)

Velg ett av følgende:

KOMM 355 Organizational Communication (3) ENGL 202 Business Writing (3)

Business Management Krav (18 studiepoeng)

BUSI 318 Managerial Finance (3) BUSI 326 Finansiell analyse & Investment (3) BUSI 341 Marke... [-]
USA New Concord
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk