Muskingum University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Muskingum universitet

"Generasjoner av studentene har funnet seg i rett sted til Muskingum College for å finne og åpne veier til forståelse og kompetanse. Jeg har alltid trodd at New Concord og Muskingum er sentrum av universet, fordi hvis du får din start her, kan du gå hvor som helst. "John Glenn, Class of '43 USA Senator, Astronaut Siden opprettelsen i 1837, Muskingum har vært et fellesskap av elever - folk lærer av og med andre mennesker. Muskingum oppgave er å utdanne "hele mennesket" - intellektuelt, åndelig, sosialt og fysisk - og det gjør det ved å møte elevene der de er på utdannings kontinuum, og ved å hjelpe disse elevene til å utvikle seg til sitt maksimale potensiale.

Muskingum fortreffelighet måles mest vesentlig ved sine tidligere studenter, som har tjenestegjort i verden som administrerende direktør er av store selskaper, store medie tall, forskere, lærere, religiøse og verdslige ledere, og som foreldre og venner.

Lær hva andre, inkludert Harvard Business Review og Ohio Foundation of Independent høyskoler, har å si om Muskingum alumni.

Vi inviterer deg til å lære mer om dette meget spesielt sted.

Mission

Oppgaven til Muskingum universitet er å tilby kvalitet akademiske programmer i liberal kunst og vitenskap i innstillingen av en bolig, coeducational, kirke-relaterte college og i sammenheng med en omsorgsfull samfunn hvor individuelle oppfyllelse er oppmuntret og menneskeverd blir respektert. Dens primære hensikt er å utvikle-intellektuelt, åndelig, sosialt og fysisk-hele personer, ved å fremme kritisk tenkning, positiv handling, etisk sensitivitet og åndelig vekst, slik at de kan føre yrkes produktive, personlig tilfredsstillende og sosialt ansvarlige liv.

Beliggenhet

Muskingum University, som ligger i øst-sentral Ohio, er lett tilgjengelig med stor øst-vest og nord-sør motorveier. Landsbyen New Concord, Muskingum hjemby, ligger på amerikanske 22 og 40, langs Interstate 70, 115 miles vest for Pittsburgh og 70 miles øst for Columbus. US Interstate 77 og 70 krysser ti miles øst for New Concord nær Cambridge; Zanesville er seksten miles i vest.

historie

Muskingum University er rik på tradisjon, sin stolte arv å nå tilbake til første halvdel av det nittende århundre da Ohio var et spedbarn staten og dekket vogner ble bringe eventyrlystne bosettere vestover over den nylig fullførte National Road gjennom New Concord. Universitetets indiske navn, noen ganger mispronounced og ofte feilstavet, er en kilde til stolthet for de som verne historien til den fargerike delen av grensen America "utover Pennsylvania." I løpet av sitt første halve århundret Muskingum levd opp til de pedagogiske mønstre av den klassiske standen i perioden. I 1854 kvinner ble innlagt på lik linje med menn. Etter borgerkrigen en periode med jevn vekst begynte, akselererer inntil grensen klassisk standen i mindre enn hundre studenter har utviklet seg til en moderne liberal kunst og vitenskap standen i noen 1900 med graduate school-elever, med en 225-acre campus.

Når Franklin College, en viktig utdanningsinstitusjon av den presbyterianske kirken i det 19. århundre, stengt i 1927, sine alumni ruller kom til Muskingum.

I januar 2000, Dr. Anne C. Steele ble Muskingum universitetets 20. president. Muskingum endret i chartret status fra høgskole til universitet i 2009.

Presbyterian Heritage

  1. mars 1837 staten parlament innvilget en gruppe av New Concord borgere et charter for å etablere en høyskole i landsbyen. Fordi samfunnet ble avgjort i stor grad av gården folk av Scotch-irsk avstamning, den dominerende religionen var Presbyterian. I 1877 ble Muskingum forbundet med kirkemøtet i Ohio i United Presbyterian Church. Med sammenslåingen av de presbyterianske og United presbyterianske kirker i 1958, ble Muskingum forbundet med den nylig opprettede United Presbyterian Church i USA. I 1983 at kirken fusjonert med den presbyterianske kirken i USA for å danne Presbyterian Church (USA). Muskingum direkte tilknytning er med de tre-state Kirkemøtet i konvensjonen.

Akkreditering

Muskingum University har vært kontinuerlig akkreditert siden 1919 av den Higher Learning kommisjonen i Nord Central Association of Colleges og Schools(Fornyet i 2013), og er autorisert av, og mottar periodisk reauthorization fra, Ohio Board of Regents å gi sine grader. Programmet i kjemi er godkjent av American Chemical Society. Muskingum Universitetet er fullt godkjent for lærerutdanning ved Ohio Department of Education og er akkreditert av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE). Muskingum er medlem av utdanningen Certification Compact som gir sammenlignbar utdanning sertifisering i mange andre land, inkludert, Pennsylvania, New York og New Jersey er inkludert. Muskingum innehar medlemskap i American Council on Education, Rådet for fremming og støtte for utdanning, Rådet for selvstendige høgskoler, og Association of Independent Høyskoler og universiteter. Muskingum University er et akkreditert institusjonell medlem av National Association of Schools of Music, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Universitetet er også medlem av Ohio Confederation for lærerutdanning Organization (OCTEO).

HLC Akkreditering 2012

Ikke-diskriminering Statement

Muskingum Universitetet diskriminerer ikke på grunnlag av rase, farge, religion, kjønn, nasjonal eller etnisk opprinnelse, alder, funksjonshemming, fysisk utfordring, funksjonshemming, seksuell orientering, sosioøkonomisk status eller politisk tilhørighet, i opptak eller tilgang til, eller behandling eller sysselsetting i sine utdanningsprogrammer og aktiviteter, herunder rettigheter og privilegier, utdanningspolitikk, stipend og lån programmer, sportslige aktiviteter og skoleadministrerte programmer. Direktøren for Human Resources, Compliance Coordinator, har blitt utpekt til å koordinere College etterlevelse av ikke-diskriminering krav etter § 504 i Rehabilitation Act av 1973, Tittel IX Utdanning Endring av 1972 og aldersdiskriminering loven av 1975, som forbyr diskriminering på grunnlag av handikap, rase, alder og kjønn, respektivt. Direktør for Human Resources, Montgomery Hall, kan kontaktes på (740) 826-8114.

Studier

På Muskingum, akademiske programmer i liberal kunst og vitenskap er sentrale for vår misjon: "å utvikle - intellektuelt, åndelig, sosialt og fysisk - hele mennesker." Muskingum klasserom, laboratorier, kliniske områder, praksisplasser, plasseringer felt, prøvesaler, teatre, gallerier, gressbaner og fellesarealer er alle steder hvor studentene arbeider med dyktige scholar-lærere til å finslipe sine intellektuelle ferdigheter, utvide sine kulturelle perspektiver, og utvikle livet -Lang vaner for læring, service og ledelse.

Presentasjonen av akademisk informasjon om Muskingum nettstedet er strukturert på en måte å møte behovene til bestemte kategorier av studenter ved Universitetet. Bruk linkene på denne siden for å utforske alle muligheter for å lære at Muskingum faglige programmer tilby.

Tradisjonelle studieprogrammer

For studenter å forfølge den første Baccalaureate (taste første året og overføre elevene) som planlegger å ta mesteparten av sine klasser på dagtid.

PLUS Program

Designet for å gi strukturert akademisk assistanse til studenter med diagnostiserte læringsforskjeller. PLUS Program studenter forfølge en tradisjonell lavere akademisk program mens du mottar læringsstøtte. Lenken dirigerer besøkende til PLUS Program sider av nettstedet.

Muskingum Adult Program (MAP)

En Baccalaureate program utviklet primært for voksne studenter som har oppnådd en betydelig mengde akademisk kreditt mot en bachelor-grad, men hvis arbeid eller personlige tidsplaner krever at de tar klasser på kveldene eller i helgene.

Graduate programmer

Omfatter Master of Arts i utdanning, Master of Arts i Undervisning, Master of Information Strategi, Systems and Technology, og Education Specialist graduate programmer. Studenter med Baccalaureate grader som søker ekstra lærer lisens bør også følge denne linken.

Steder

Ny konkord

Muskingum University

Address
163 Stormont Street,
43762 Ny konkord, Ohio, USA
Telefon
+1 740-826-8211

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss