Les den offisielle beskrivelsen

historie

Når du skriver Northeastern State University Tahlequah campus, vil asfaltert gangvei som fører fra Muskogee Avenue tar deg med på en bane som bærer historie og arv av NSU. Fra bronseskulptur av Sequoyah, bemerket 19. århundre Cherokee diplomat og skaper av cherokeealfabetet, til klokketårnet på Seminary Hall som er et symbol på denne institusjonen, vil du delta i en veldig unik opplevelse.

Tilbake i 1846 ble Northeastern State University ble grunnlagt som Cherokee National Female Seminary. Denne historiske link til Cherokee Nation og indianerterritoriet gjøre Eastern den eldste institusjon for høyere utdanning i Oklahoma.

Vår historie som en statlig institusjon begynte 6. mars 1909, da Oklahoma lovgiver kjøpte Female Seminary og skapte Northeastern State Normal School, hvor de første klassene ble avholdt den 14 september 1909. Et tiår senere, NSNS forvandlet til Northeastern State lærerskolen, og tilbyr en fire-års pensum fører til en bachelorgrad. Oklahoma lovgiver autorisert endre navnet på NSTC Northeastern State College i 1939. Vi ble offisielt kjent som Northeastern State University i 1985.

I dag er vi Oklahoma fjerde største offentlige fireårig institusjon og en av seks regionale institusjoner som omfattes av Regional University System of Oklahoma bord. Universitetet serverer en lærende hub i nordøstlige Oklahoma dannet av tre studiesteder - universitetet i Tahlequah og avdelingsstudiesteder i Muskogee og Broken Arrow - som til sammen tjener nesten 9000 studenter årlig.

Misjon, visjon og verdier

Mission

Grunnlagt på den rike pedagogiske arv av Cherokee Nation, studiestedene av Northeastern State University gi sine mangfoldige samfunn med livslang læring gjennom et bredt spekter av lavere, høyere og profesjonelle doktorgradsutdanning. Med høye forventninger til student suksess, gir universitetet kvalitet undervisning, utfordrende læreplaner, forskning og vitenskapelige aktiviteter, oppslukende læringsmuligheter og service til lokale og fagmiljøer. Institusjonens dedikerte lærere og ansatte har en serviceorientert, støttende læringsmiljø der studentene forberede for profesjonell og personlig suksess i et flerkulturelt og globalt samfunn.

Fokusert Mission Statement

Vi styrke studenter, lærere, ansatte og samfunnet for å nå sitt fulle intellektuelle og menneskelig potensial ved å opprette og utvide en kultur for læring, oppdagelse, og mangfold.

Visjon

Northeastern State University former fremtiden for sin region som pedagogisk partner av valget, og setter en standard of excellence ved å servere de intellektuelle, kulturelle, sosiale og økonomiske behovene til universitetets ulike samfunn.

Verdier

Integritet

NSU modeller integritet gjennom etiske og intellektuelle atferd og praksis ved å fremme ærlighet, menneskeverd, og ansvarlighet.

Samarbeid

NSU engasjerer seg i samarbeid gjennom partnerskap for å skape læringsmuligheter og fremme pedagogisk og økonomisk suksess.

KREATIVITET

NSU fremskritt kreativitet gjennom leting, innovasjon, kritisk undersøkelse, og intellektuell frihet.

lederskap

NSU inspirerer lederskap gjennom sitt engasjement for å forberede og tjene andre.

Excellence

NSU forfølger fortreffelighet ved kontinuerlig forbedring individuelt og som et fellesskap.

kommunikasjon

NSU talsmenn kommunikasjon gjennom fri flyt av informasjon og ideer.

Mangfold

NSU verds mangfold og empowerment ved å fremme rettighetene til enkeltpersoner og lik tilgang til utdanning og berikelse erfaringer, respektere kulturelle forskjeller, og sikre like muligheter.

NSU at a Glance

Innmelding

  • Fulltid Deltid total

    Undergraduate 5001 2043 7045

    Graduate 477 755 1231

    total 5478 2798 8276

Åpning Påmelding Rapport for Fall 2015

Degree Programs

54 studieprogrammer / hovedfag
24 Graduate programmer

Åpning Påmelding Rapport for Fall 2015

student Profile

62,7% kvinner
37,3% menn
91,9% Oklahoma Beboere
6,4% Annen USA og territorier
50,6% Hvit
19.3% American Indian / Alaskan Native
15,7% To eller flere løp
4,0% Afrikansk Amerikansk / Sort
1,7% Unknown
4,8% Hispanic
2,0% asiatiske
1,7% Ikke-resident alien
0,1% Native Hawaiian / Pacific Islander

Åpning Påmelding Rapport for Fall 2015

Mest populære Fields of Study

Grunnskolelærer
biologi
regnskap
virksomhet
psykologi
strafferett
Førskolelærerstudiet

Fakultet

51% kvinner
49% menn
19% minoritets
53% Med høyeste grad i feltet

Klassestørrelse

84% Lavere klasser med færre enn 30 elever
97% Lavere klasser med færre enn 50 elever

Bolig

65% New freshman bor på campus
18% Alle undergrads bor på campus
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

Northeastern State University

The Business Administration store gir en mangfoldig bakgrunn i de ulike disipliner som er nødvendige for å lykkes i feltet av virksomheten. Studenter som ønsker å holde m ... [+]

The Business Administration store gir en mangfoldig bakgrunn i de ulike disipliner som er nødvendige for å lykkes i feltet av virksomheten. Studenter som ønsker å holde mulighetene åpne og utforske de mange fasetter av virksomheten bør velge fordypning i økonomi og administrasjon.

The Bachelor of Business Administration grad i Business Administration tilbyr deg størst fleksibilitet til å velge mellom kurs i alle funksjonelle områder av virksomheten. Med veiledning fra et fakultet rådgiver, bestemmer du et program som oppfyller dine individuelle behov og målsettinger.

Hva kan jeg gjøre med en grad i Business Administration?

Typer jobber

Daglig ledelse Salgsledelse Human Resource Management Regler Development Eiendomsforvaltning Commercial Banking Ledelse Operations Management Operations Research Analyse: Produksjonsstyring: Materialer Management: Self Employment Industrial Sales Kundeservice Commercial Banking Eiendom / Eiendomsforvaltning ... [-]
USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Northeastern State University

Økonomi store er delt inn i to satsingsområder: Den Financial Management vekt og Financial Planning vekt. ... [+]

Økonomi store er delt inn i to satsingsområder: Den Financial Management vekt og Financial Planning vekt.

Financial Management Emphasis

The Financial Management vekt forbereder studentene til å utføre effektivt i en rekke finansforvaltningen. Nyutdannede kan forfølge karrierer i småbedrifter, corporate økonomistyring, bank, forsikring, kapitalforvaltning, eiendom, og kredittforetak. Kurs arbeid omfatter studier av finansielle instrumenter, finansielle praksis, struktur og funksjoner av finansinstitusjoner, juridiske og økonomiske konteksten som finansielle operasjoner er utført, investeringsanalyse, porteføljeforvaltning, næringsliv prognoser og økonomisk analyse.

Financial Planning vekt... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Northeastern State University

Når folk hører ordet markedsføring, de automatisk tenker på reklame og salg, men markedsføring er mye mer enn det. Marketing starter med deg. Du er forbruker, og du har ø ... [+]

Når folk hører ordet markedsføring, de automatisk tenker på reklame og salg, men markedsføring er mye mer enn det. Marketing starter med deg. Du er forbruker, og du har ønsker og behov. Marketing søker ut forbrukernes ønsker og behov for å utvikle produkter som tilfredsstiller disse behovene. Da, og bare da, reklame og salg inn i bildet, og at i den hensikt å informere deg, forbrukeren, om produktet eller tjenesten som kan dekke dine behov eller tilfredsstille dine ønsker.

Og det er mer. Business-to-business markedsføring kan operere på en stor skala. En B2B markedsfører kan bidra til å gi binders til et kontor forsyning butikken, jetfly til et flyselskap eller et kraftverk til en nasjon.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Northeastern State University

Miljø, Health and Safety Management store er et tverrfaglig program utviklet for å forberede deg for yrkeskarriere i en rekke felt, inkludert, men ikke begrenset til: fød ... [+]

Miljø, Health and Safety Management store er et tverrfaglig program utviklet for å forberede deg for yrkeskarriere i en rekke felt, inkludert, men ikke begrenset til: føderale, statlige, lokale og stamme myndigheter, rådgivning, industri og andre privateide selskaper . Sysselsetting muligheter i produksjon, produksjon, helsevesen, forsikring, offentlig sikkerhet, politi, konstruksjon, offentlige og private verktøy, kommunikasjon og transportbransjen. Bureau of Labor Statistics anslår ca 20% vekst i jobbmuligheter i dette feltet i løpet av de neste ti årene.

Hva er en helse, miljø og sikkerhet? Selv om det er ofte lettere å definere rollen som en advokat, lege eller lærer; funksjonen en helse, miljø og sikkerhet profesjonelle utfører er like viktig for samfunnet. Å være en helse-, miljø- og sikkerhetspersonell hvor man skal beskytte USAs arbeidsstyrke, publikum og miljøet fra skade, sykdom og skade. På denne tiden av teknologiske og vitenskapelige fremskritt, har miljø, helse og sikkerhet blitt en av de mest utfordrende og givende karriere alternativer.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
Northeastern State University

Regnskapsloven store er designet for den personen som er analytisk og søker en karriere som kan ha forgreninger inn i nesten alle områder av virksomheten. De to satsingso ... [+]

Regnskapsloven store er designet for den personen som er analytisk og søker en karriere som kan ha forgreninger inn i nesten alle områder av virksomheten. De to satsingsområder i denne store bly nyutdannede mot statsautorisert revisor (CPA) lisens eller Certified Management Accountant (CMA) sertifisering.

En CPA søker en karriere i offentlig regnskap med karrierer tilgjengelig i revisjon, rådgivning, eller skatt forberedelse. I delstaten Oklahoma, må potensielle CPAs ha 150 timer med faglig kreditt før å sitte til eksamen.

En CMA søker en karriere i næringslivet tilby tjenester knyttet til selskapets drift, herunder utvikling av regnskap, analyse av kostnader og operasjoner. En økende andel av tiden tilbringes på evaluering og analyse av finansiell informasjon.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Northeastern State University

Tilbys som en Bachelor of Business Administration eller som en Bachelor of Technology, forbereder Supply Chain Management deg for en dynamisk posisjon i et raskt skiftend ... [+]

Tilbys som en Bachelor of Business Administration eller som en Bachelor of Technology, forbereder Supply Chain Management deg for en dynamisk posisjon i et raskt skiftende globale økonomien.

Med ansvar som strekker seg fra å kjøpe råvarer til distribusjon av ferdige produkter, supply chain ledere må kontrollere kostnader og øke kvaliteten samtidig som at det de gjør er lønnsomt. Og de må være i stand til å arbeide med alle slags forskjellige avdelinger i en organisasjon, samt med ulike organisasjoner på utsiden.

Mange organisasjoner er akkurat nå lære hvor viktig god supply chain management er og de er desperat å finne fagfolk til å overvåke hva som er i økende grad blitt en viktig del av virksomheten.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk
Northeastern State University

Alle Early Childhood Education majors må fullføre de 4 x 12 krav. Studentene skal gjennomføre 12 timer i 4 områder: Kommunikasjon Kunst, Samfunnsvitenskap, matematikk og ... [+]

Smart Choice er en modell program utviklet av Northeastern State University. Den unike blandet-farge logo og Smart Choice slagord representerer engasjement på den delen av NSU og delta to år høgskoler for å hjelpe elevene lage en sømløs overgang fra å tjene en knytte grad å oppnå en fire-årig utdanning i programmet for sine valg.

Studenter som ønsker å forfølge en Bachelor of Science in Early Childhood Education må oppfylle følgende krav: Student vil ha fullført minimum 45 timer og har en 2,75 samlet Grade Point Average; Alle potensielle lærerutdannings majors må vise bekreftelse på at de har tatt, eller er registrert til å ta, Oklahoma General Education Test (OGET) når de begynner klasser i NSUs Professional Education sekvens. Studentene kan fullføre enten en Associate of Science eller Arts Degree. Innenfor sin førsteamanuensis-grad, skal studentene fullføre de nødvendige forutsetninger for deres store.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk