Northeastern State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

historie

Når du skriver Northeastern State University Tahlequah campus, vil asfaltert gangvei som fører fra Muskogee Avenue tar deg med på en bane som bærer historie og arv av NSU. Fra bronseskulptur av Sequoyah, bemerket 19. århundre Cherokee diplomat og skaper av cherokeealfabetet, til klokketårnet på Seminary Hall som er et symbol på denne institusjonen, vil du delta i en veldig unik opplevelse.

Tilbake i 1846 ble Northeastern State University ble grunnlagt som Cherokee National Female Seminary. Denne historiske link til Cherokee Nation og indianerterritoriet gjøre Eastern den eldste institusjon for høyere utdanning i Oklahoma.

Vår historie som en statlig institusjon begynte 6. mars 1909, da Oklahoma lovgiver kjøpte Female Seminary og skapte Northeastern State Normal School, hvor de første klassene ble avholdt den 14 september 1909. Et tiår senere, NSNS forvandlet til Northeastern State lærerskolen, og tilbyr en fire-års pensum fører til en bachelorgrad. Oklahoma lovgiver autorisert endre navnet på NSTC Northeastern State College i 1939. Vi ble offisielt kjent som Northeastern State University i 1985.

I dag er vi Oklahoma fjerde største offentlige fireårig institusjon og en av seks regionale institusjoner som omfattes av Regional University System of Oklahoma bord. Universitetet serverer en lærende hub i nordøstlige Oklahoma dannet av tre studiesteder - universitetet i Tahlequah og avdelingsstudiesteder i Muskogee og Broken Arrow - som til sammen tjener nesten 9000 studenter årlig.

Misjon, visjon og verdier

Mission

Grunnlagt på den rike pedagogiske arv av Cherokee Nation, studiestedene av Northeastern State University gi sine mangfoldige samfunn med livslang læring gjennom et bredt spekter av lavere, høyere og profesjonelle doktorgradsutdanning. Med høye forventninger til student suksess, gir universitetet kvalitet undervisning, utfordrende læreplaner, forskning og vitenskapelige aktiviteter, oppslukende læringsmuligheter og service til lokale og fagmiljøer. Institusjonens dedikerte lærere og ansatte har en serviceorientert, støttende læringsmiljø der studentene forberede for profesjonell og personlig suksess i et flerkulturelt og globalt samfunn.

Fokusert Mission Statement

Vi styrke studenter, lærere, ansatte og samfunnet for å nå sitt fulle intellektuelle og menneskelig potensial ved å opprette og utvide en kultur for læring, oppdagelse, og mangfold.

Visjon

Northeastern State University former fremtiden for sin region som pedagogisk partner av valget, og setter en standard of excellence ved å servere de intellektuelle, kulturelle, sosiale og økonomiske behovene til universitetets ulike samfunn.

Verdier

Integritet

NSU modeller integritet gjennom etiske og intellektuelle atferd og praksis ved å fremme ærlighet, menneskeverd, og ansvarlighet.

Samarbeid

NSU engasjerer seg i samarbeid gjennom partnerskap for å skape læringsmuligheter og fremme pedagogisk og økonomisk suksess.

KREATIVITET

NSU fremskritt kreativitet gjennom leting, innovasjon, kritisk undersøkelse, og intellektuell frihet.

lederskap

NSU inspirerer lederskap gjennom sitt engasjement for å forberede og tjene andre.

Excellence

NSU forfølger fortreffelighet ved kontinuerlig forbedring individuelt og som et fellesskap.

kommunikasjon

NSU talsmenn kommunikasjon gjennom fri flyt av informasjon og ideer.

Mangfold

NSU verds mangfold og empowerment ved å fremme rettighetene til enkeltpersoner og lik tilgang til utdanning og berikelse erfaringer, respektere kulturelle forskjeller, og sikre like muligheter.

NSU at a Glance

Innmelding

  • Fulltid Deltid total

    Undergraduate 5001 2043 7045

    Graduate 477 755 1231

    total 5478 2798 8276

Åpning Påmelding Rapport for Fall 2015

Degree Programs

54 studieprogrammer / hovedfag
24 Graduate programmer

Åpning Påmelding Rapport for Fall 2015

student Profile

62,7% kvinner
37,3% menn
91,9% Oklahoma Beboere
6,4% Annen USA og territorier
50,6% Hvit
19.3% American Indian / Alaskan Native
15,7% To eller flere løp
4,0% Afrikansk Amerikansk / Sort
1,7% Unknown
4,8% Hispanic
2,0% asiatiske
1,7% Ikke-resident alien
0,1% Native Hawaiian / Pacific Islander

Åpning Påmelding Rapport for Fall 2015

Mest populære Fields of Study

Grunnskolelærer
biologi
regnskap
virksomhet
psykologi
strafferett
Førskolelærerstudiet

Fakultet

51% kvinner
49% menn
19% minoritets
53% Med høyeste grad i feltet

Klassestørrelse

84% Lavere klasser med færre enn 30 elever
97% Lavere klasser med færre enn 50 elever

Bolig

65% New freshman bor på campus
18% Alle undergrads bor på campus

Steder

Tahlequah

Northeastern State University Tahlequah

Address
2400 W. Shawnee
74401 Tahlequah, Oklahoma, USA
Telefon
+1 918-456-5511

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss