North Central College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

North Central College

North Central ble grunnlagt i 1861 og hjemmet til 2900 studenter, og tilbyr et trygt, rimelig, praktisk, campusbasert amerikansk universitetsopplevelse på en fantastisk beliggenhet. Vår karrierefokuserte liberal artsutdanning - med spesielle styrker i næringsliv, globale studier og STEM-felt - gir kritisk tenkning og kommunikasjonsferdigheter, dyp fagkunnskap og livsferdigheter som læres i små, fakultetlærte klasser og praktiske erfaringer i Naperville / Chicago , Illinois. En bachelorgrad fra Nord-Sentral er ditt første skritt til en utfordrende, tilfredsstillende karriere.

En ideell beliggenhet

Bare 45 kilometer vest for sentrum av Chicago, Illinois ligger North Centrals tradisjonelle 69-acre campus i hjertet av den trygge, vennlige byen Naperville. Banker, butikker, restauranter, parker og historiske steder ligger bare en kort spasertur fra din bolighall. Med pendeltogstasjonen bare fem minutters gange fra campus, kan du enkelt reise til Chicago (en 30-minutters togtur) for kulturelle arrangementer, klassetur, praktik eller bare en morsom dag med å utforske byen. Vi er også bare 30 minutter fra Chicago O'Hare International Airport (ORD), som gjør reiser veldig praktisk.

Utmerket Praktisk Opplevsmuligheter

Deltakelse i studentorganisasjoner som Model United Nations, forfølge selvstendige forskningsprosjekter, og å delta i praktik er gode måter å bruke det du lærer i klasserommet og få erfaring som vil skille deg fra dine jevnaldrende. Nord-sentrale sender regelmessig studenter til regionale og nasjonale konferanser for å presentere sin forskning. Og fordi Chicago-området er hjemsted for bedrifter og forskningsinstitutter fra hele verden, trenger elevene ikke å reise langt for å finne sommerstipendier.

85098_Cornerstone.jpg

Nasjonalt anerkjent støtte til internasjonale studenter og programmer

North Central var en av fem institusjoner i nasjonen som mottok senator Paul Simon Award for Campus Internationalization i 2015. Denne prisen anerkjenner universiteter som gjør betydelige framskritt mot omfattende internasjonalisering. Det som betyr for deg er at vårt team er her for å støtte deg - fra flyplassen til orientering til oppgradering - og videre! Vi kobler deg til en lokal vennskapsfamilie, en student mentor, veiledere og kontorer på tvers av campus, som velværesenteret og senter for global utdanning. Mange av våre ansatte har bodd og studert i utlandet, så vi vet hva du opplever og er her for å hjelpe!

Vellykkede resultater

Som et av de beste regionale universitetene (Midwest) ifølge USNews

stipend

På North Central vet vi at høyere utdanning er dyrt - og vi ønsker å hjelpe deg med å nå dine drømmer! Sammen samarbeider vi for å investere i fremtiden din. Over 95% av innlagte internasjonale studenter mottar stipendhjelp - opptil 28 000 dollar per år!

Kjappe fakta

 • Studenter: 2900 studenter fra 28 stater
 • Fakultet: 151 heltidsfakulteter med 100% frivillig fakultet med en Ph.D. eller terminal grad i deres felt. Alle klasser er undervist av fakultet - ikke av studenter!
 • Klasser: Gjennomsnittlig klassestørrelse på 20 og 14: 1 student-til-fakultetforhold
 • Aktiviteter: Studentene deltar i over 75 studentklubber
 • Sport: Student-idrettsutøvere konkurrerer i 26 intercollegiate sports i NCAA Division III og College Conference of Illinois

85093_On_the_Riverwalk.jpg

Hvordan søke

Internasjonale søkere må sende inn:

 • North Central College online søknad eller Coalition Application
 • Offisielle videregående skoleutskrifter som inkluderer minst 3 års karakterer
 • Offisielle universitetsutskrifter med kursbeskrivelser (kun overføringsansøkere)
 • Offisielle TOEFL, IELTS, SAT eller ACT Scores (velg en)
 • Passport kopi

* North Central informerer søkere om opptaksbeslutning og stipendpris innen ca. to uker etter mottak av en avsluttet søknad.

Prioriterte inntaksfrister:

 • Høstoppføring (august): 1. mai
 • Våroppføring (januar): 1. oktober

Flere støttetjenester

 • Personlig opptak og innmelding erfaring - skreddersydd for dine behov
 • Senter for global utdanning gir orientering, internasjonal studentrådgivning og studier i utlandet muligheter
 • Lærere, skrive senter og språk ressurs senter er tilgjengelig uten ekstra kostnad
 • Garantert på campus boliger for all internasjonal student i trygge, praktiske bolighaller
 • Dyson Wellness Centre tilgjengelig for alle studenter
 • Karriereutviklingsmedarbeider gir ekspertkarriere og utarbeider skolerådgivning
 • On-campus engelsk språk institutt (ELI) gir betinget opptak muligheter

85090_oldmainspring2.jpg

Steder

Naperville

Address
North Brainard Street,30
60540 Naperville, Illinois, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss