Ohio Wesleyan University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ohio Wesleyan tilbyr en all-you-can-opplevelse buffé for å lære og oppleve og gjøre det som vil forlate deg som ønsker mer.

Siden 1842.

Fortsatt umettelig.

Ohio Wesleyan University er et samfunn av mennesker som har en umettelig appetitt for liv og læring. Vi er lidenskapelige og ivrige etter å gjøre forbindelser med verden rundt oss og verden innenfor. Hvorfor? Fordi man forbinder ulik ideer, perspektiver og erfaringer, brenner innovasjon og funn. Vår 200-acre campus tilbyr uendelige muligheter til å utforske. Forfølge dem alle. Drøm opp nye ideer. Ta tak i mind-blowing og fremtidsmessige muligheter. Opplev fullstendig rikdom og tilknytning til en liberal artsutdanning.

Opprett i morgen for våre studenter

Med $ 200 millioner Connect Today, Create Tomorrow omfattende kampanje - den største i skolehistorien - fornyer vi vår forpliktelse til våre grunnleggende prinsipper når vi kartlegger en dristig sti fremover. På OWU fortsetter de varige verdiene til en liberal artsutdanning å forberede kandidater for livsledelse og service i alle deler av samfunnet. Takk for din rolle i å opprettholde vår arv.

Investering i våre professorer | Mål: $ 37 millioner

Spør noen hva de elsker om OWU, og de vil nevne en favorittprofessor - eller to eller tre. Din støtte gjør det mulig for OWU å rekruttere, fremme og utvikle vår største ressurs - de som utdanner, form og inspirerer våre morgendagens ledere.

Stipendier og finansiell støtte | Mål: $ 50 millioner

Vi må ikke la ressurser være en hindring for transformasjonseffekten av en OWU utdanning. Enten det er behovsbasert, meritbasert eller hjelp til en returstudent, kan stipendier være avgjørende for å få en student til OWU, og sikre at de er i stand til å fullføre sin grad.

Investering i vår Campus: Kapitalforbedringer | Mål: $ 43 millioner

Vår historiske campus har blitt graced med flere imponerende nye bygninger og sett noen av våre mest ikoniske rom gitt nytt liv og formål takket være betydelig filantropisk støtte.

OWU-tilkoblingen | Mål: $ 35 millioner

Dette nyskapende studieprogrammet gir studentene mulighet til å koble akademisk teori til praksis i en global sammenheng. I tillegg vil studentens tilgang til praktikplasser bli utvidet gjennom det planlagte Career Connections Center.

Investere i hver dag: Årlig Giving | Mål: $ 35 millioner

Vi er forpliktet til å bevare vår vakre campus og forbedre våre høyteknologiske læringsrom. Fra teknologi til program finansiering, til fakultet og personalutdanning og lønn, berører årlige gaver hver eneste del av OWU hver dag.

Oppdrag

Hensikten med målene

Siden etableringen har Ohio Wesleyan opprettholdt sin forbindelse med Methodist (nå United Methodist) Church, og tilbyr en kvalitet av stipend, ledelse og service som har beriket både kirke og samfunn.

Ohio Wesleyans charter ga til at "universitetet for alltid blir gjennomført på de mest liberale prinsippene, tilgjengelig for alle religiøse kirkesamfunn, og designet til fordel for våre borgere generelt."

I denne arvenes ånd definerer Universitetet seg som et fellesskap av lærere og studenter viet til fri jakt etter sannhet. Det forsøker å utvikle seg i sine elevernes kvaliteter av intellekt og karakter som vil være nyttig uansett hva de velger å gjøre i senere liv. Overføring, utvidelse og oppdagelse av kunnskap er sentral for liberal arts tradisjon.

Mens oppmuntrende faglig stipend og føler seg stolt av sin fakultet og kandidater som nyter nasjonalt eller internasjonalt omdømme i sine fagområder, har universitetet som det fremtredende formål å være en kvalitetsinstitusjon for undervisning og læring. Fordi effektiv undervisning er av største betydning, blir medlemmer av fakultetet jevnlig gjennomgått og evaluert for god undervisning.

Ohio Wesleyan dømmer seg selv vellykket når det har oppnådd tre mål i sitt arbeid med studenter:

Den første er å formidle kunnskap. Inkludert her er kunnskap om vår kulturelle fortid; en liberal utdanning kommuniserer hva store sinn har trodd, gode kunstnere har skapt, gode ledere har gjort. Også inkludert er ny kunnskap; en liberal utdanning kommuniserer hva som blir kjøpt på grenser av moderne forespørsel og nåværende fremskritt av den menneskelige ånd. Målet med å formidle kunnskap begynner med overbevisningen om at det er i seg selv verdt å ha kunnskap og innsikt som overføres gjennom humaniora, kunst og vitenskap.

Det andre hovedmålet er å utvikle og forbedre visse viktige evner hos studentene. Etter hvert som de utvikler seg gjennom universitetets læreplan, sikrer studentene grunnleggende ferdigheter med å lese, skrive og kvantitativ analyse. De bygger på disse ferdighetene kapasiteten til å tenke kritisk og logisk, å ansette metodene til de ulike feltene for henvendelse, og å forstå de symbolske språkene som brukes til å kodifisere og formidle kunnskap i dagens samfunn. De kan utvikle estetiske sensibilities eller kreative talenter på flere felt. Mange studenter lærer å integrere teori med praksis ved å forberede karriere innenfor ulike fagområder og gjennom pre-profesjonelle og profesjonelle programmer.

Det tredje målet er å sette opp utdanning i verdisammenheng. Liberal utdanning forsøker å utvikle seg i elevers forståelse for seg selv, forståelse for andre, og vilje til å møte ansvaret for statsborgerskap i et fritt samfunn. Det anerkjenner at trent følsomhet for private og offentlige verdier, grunnet i en god forståelse av ulike kulturelle arv, er viktig for modning og for å leve et godt liv. Den gir høy ære til intellektuell ærlighet. I tråd med vår metodistiske tradisjon oppfordrer Ohio Wesleyan bekymring for alle religiøse og etiske problemstillinger og stimulerer elevene til å undersøke egne synspunkter i lys av disse problemene.

I den grad Ohio Wesleyan utdanner seg liberalt, oppfyller det sitt endelige formål å utstyre studenter med kunnskap, kompetanse og karakter for ledelse, service og fortsatt læring i et komplekst og stadig mer globalt samfunn.

Steder

Delaware

Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss