Les den offisielle beskrivelsen

Ohio Wesleyan tilbyr en all-you-can-opplevelse buffé for å lære og oppleve og gjøre det som vil forlate deg som ønsker mer.

Siden 1842.

Fortsatt umettelig.

Ohio Wesleyan University er et samfunn av mennesker som har en umettelig appetitt for liv og læring. Vi er lidenskapelige og ivrige etter å gjøre forbindelser med verden rundt oss og verden innenfor. Hvorfor? Fordi man forbinder ulik ideer, perspektiver og erfaringer, brenner innovasjon og funn. Vår 200-acre campus tilbyr uendelige muligheter til å utforske. Forfølge dem alle. Drøm opp nye ideer. Ta tak i mind-blowing og fremtidsmessige muligheter. Opplev fullstendig rikdom og tilknytning til en liberal artsutdanning.

Opprett i morgen for våre studenter

Med $ 200 millioner Connect Today, Create Tomorrow omfattende kampanje - den største i skolehistorien - fornyer vi vår forpliktelse til våre grunnleggende prinsipper når vi kartlegger en dristig sti fremover. På OWU fortsetter de varige verdiene til en liberal artsutdanning å forberede kandidater for livsledelse og service i alle deler av samfunnet. Takk for din rolle i å opprettholde vår arv.

Investering i våre professorer | Mål: $ 37 millioner

Spør noen hva de elsker om OWU, og de vil nevne en favorittprofessor - eller to eller tre. Din støtte gjør det mulig for OWU å rekruttere, fremme og utvikle vår største ressurs - de som utdanner, form og inspirerer våre morgendagens ledere.

Stipendier og finansiell støtte | Mål: $ 50 millioner

Vi må ikke la ressurser være en hindring for transformasjonseffekten av en OWU utdanning. Enten det er behovsbasert, meritbasert eller hjelp til en returstudent, kan stipendier være avgjørende for å få en student til OWU, og sikre at de er i stand til å fullføre sin grad.

Investering i vår Campus: Kapitalforbedringer | Mål: $ 43 millioner

Vår historiske campus har blitt graced med flere imponerende nye bygninger og sett noen av våre mest ikoniske rom gitt nytt liv og formål takket være betydelig filantropisk støtte.

OWU-tilkoblingen | Mål: $ 35 millioner

Dette nyskapende studieprogrammet gir studentene mulighet til å koble akademisk teori til praksis i en global sammenheng. I tillegg vil studentens tilgang til praktikplasser bli utvidet gjennom det planlagte Career Connections Center.

Investere i hver dag: Årlig Giving | Mål: $ 35 millioner

Vi er forpliktet til å bevare vår vakre campus og forbedre våre høyteknologiske læringsrom. Fra teknologi til program finansiering, til fakultet og personalutdanning og lønn, berører årlige gaver hver eneste del av OWU hver dag.

Oppdrag

Hensikten med målene

Siden etableringen har Ohio Wesleyan opprettholdt sin forbindelse med Methodist (nå United Methodist) Church, og tilbyr en kvalitet av stipend, ledelse og service som har beriket både kirke og samfunn.

Ohio Wesleyans charter ga til at "universitetet for alltid blir gjennomført på de mest liberale prinsippene, tilgjengelig for alle religiøse kirkesamfunn, og designet til fordel for våre borgere generelt."

I denne arvenes ånd definerer Universitetet seg som et fellesskap av lærere og studenter viet til fri jakt etter sannhet. Det forsøker å utvikle seg i sine elevernes kvaliteter av intellekt og karakter som vil være nyttig uansett hva de velger å gjøre i senere liv. Overføring, utvidelse og oppdagelse av kunnskap er sentral for liberal arts tradisjon.

Mens oppmuntrende faglig stipend og føler seg stolt av sin fakultet og kandidater som nyter nasjonalt eller internasjonalt omdømme i sine fagområder, har universitetet som det fremtredende formål å være en kvalitetsinstitusjon for undervisning og læring. Fordi effektiv undervisning er av største betydning, blir medlemmer av fakultetet jevnlig gjennomgått og evaluert for god undervisning.

Ohio Wesleyan dømmer seg selv vellykket når det har oppnådd tre mål i sitt arbeid med studenter:

Den første er å formidle kunnskap. Inkludert her er kunnskap om vår kulturelle fortid; en liberal utdanning kommuniserer hva store sinn har trodd, gode kunstnere har skapt, gode ledere har gjort. Også inkludert er ny kunnskap; en liberal utdanning kommuniserer hva som blir kjøpt på grenser av moderne forespørsel og nåværende fremskritt av den menneskelige ånd. Målet med å formidle kunnskap begynner med overbevisningen om at det er i seg selv verdt å ha kunnskap og innsikt som overføres gjennom humaniora, kunst og vitenskap.

Det andre hovedmålet er å utvikle og forbedre visse viktige evner hos studentene. Etter hvert som de utvikler seg gjennom universitetets læreplan, sikrer studentene grunnleggende ferdigheter med å lese, skrive og kvantitativ analyse. De bygger på disse ferdighetene kapasiteten til å tenke kritisk og logisk, å ansette metodene til de ulike feltene for henvendelse, og å forstå de symbolske språkene som brukes til å kodifisere og formidle kunnskap i dagens samfunn. De kan utvikle estetiske sensibilities eller kreative talenter på flere felt. Mange studenter lærer å integrere teori med praksis ved å forberede karriere innenfor ulike fagområder og gjennom pre-profesjonelle og profesjonelle programmer.

Det tredje målet er å sette opp utdanning i verdisammenheng. Liberal utdanning forsøker å utvikle seg i elevers forståelse for seg selv, forståelse for andre, og vilje til å møte ansvaret for statsborgerskap i et fritt samfunn. Det anerkjenner at trent følsomhet for private og offentlige verdier, grunnet i en god forståelse av ulike kulturelle arv, er viktig for modning og for å leve et godt liv. Den gir høy ære til intellektuell ærlighet. I tråd med vår metodistiske tradisjon oppfordrer Ohio Wesleyan bekymring for alle religiøse og etiske problemstillinger og stimulerer elevene til å undersøke egne synspunkter i lys av disse problemene.

I den grad Ohio Wesleyan utdanner seg liberalt, oppfyller det sitt endelige formål å utstyre studenter med kunnskap, kompetanse og karakter for ledelse, service og fortsatt læring i et komplekst og stadig mer globalt samfunn.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

Ohio Wesleyan University

Forberedelse for fremtiden for virksomheten - det er fokuset på OWUs bedriftsøkonomiske hovedområde. Du lærer å planlegge, organisere, styre og kontrollere virksomhetens ... [+]

Bachelor i bedriftsøkonomi

Forberedelse for fremtiden for virksomheten - det er fokuset på OWUs bedriftsøkonomiske hovedområde. Du lærer å planlegge, organisere, styre og kontrollere virksomhetens funksjoner og prosesser i en dynamisk og global økonomi. Programmet er sjelden i en nasjonal liberal arts setting, noe som gir deg en høyverdig forretningsopplæring sammen med en liberal arts foundation, forbereder deg på meningsfylt arbeid og liv.

Erhvervsutdanning ved OWU er betydelig forskjellig fra et stort universitet. Du lærer å tenke annerledes, slik at du kan skille seg ut fra mengden. Du vil dra nytte av strenge forretningsklasser, virkelige erfaringer og nært knyttet til dine professorer. Du vil uteksaminere med solid business kunnskap og en liberal arts utdanning som hjelper deg med å utvikle de ferdighetene som arbeidsgivere krever: kritisk tenking, beslutningstaking, kommunikasjon, kreativitet, teamarbeid og globalt perspektiv. Dette er også viktige ferdigheter for spirende entreprenører.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Ohio Wesleyan University

Denne biologiske majoren gir grunnlag i biologiske prinsipper med det største spekteret av fleksibilitet i valgfag for å utforske en rekke biologiske emner. Som en biolog ... [+]

Bachelor i biologi

Biologi er studiet av livet, fra molekylært nivå til hele organismen til den globale biosfæren. Biologer undersøker alle aspekter av levende systemer, og biologiske funn fortsetter å forbedre menneskers helse, matproduksjon og miljømessig bærekraft.

Om Major

Denne biologiske majoren gir grunnlag i biologiske prinsipper med det største spekteret av fleksibilitet i valgfag for å utforske en rekke biologiske emner . Som en biologisk major lærer du å identifisere, endre eller administrere biologiske prosesser fra enkeltceller til hele organismer.

Nøkkelord: medisin, helsepersonell, folkehelse, bevaring, avansert forskning, laboratorievitenskap, feltforskning, miljøvitenskap, bioteknologi, farmasøytiske arenaer.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Ohio Wesleyan University

Dataanalyse er et raskt voksende yrke på en rekke områder, inkludert økonomi, helse, forsikring, biomedisinsk forskning, datavitenskap, markedsføring og mange andre områd ... [+]

Bachelor i Data Analytics

Dataanalyse er et raskt voksende yrke på en rekke områder, inkludert økonomi, helse, forsikring, biomedisinsk forskning, datavitenskap, markedsføring og mange andre områder. Eksperter i dataanalyse har raskt blitt verdsatt for deres evne til å behandle store mengder data, oppdage betydelige trender, og få innsikt som kjører viktige beslutninger.

Om Major

Denne store kombinerer studiet i matematikk og datavitenskap med et solid fundament i liberal arts. I sin TED Talk om utfordringer i tolking av store data, sa dataanalytiker Susan Etlinger: "Det vi trenger å gjøre i stedet, bruker litt mer tid på ting som humaniora og sosiologi og samfunnsvitenskap, retorikk, filosofi, etikk, fordi de gir oss sammenheng som er så viktig for store data, og fordi de hjelper oss til å bli bedre kritiske tenkere. "... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Ohio Wesleyan University

Kurset tilbud i datavitenskap forbereder deg for profesjonell sysselsetting eller fortsatt studie på høyere utdanning. ... [+]

Bachelor i datalogi

Kurset tilbud i datavitenskap forbereder deg for profesjonell sysselsetting eller fortsatt studie på høyere utdanning.

Om Major

Studentene starter normalt med introduksjonskurs i datavitenskap og programmering. Dette følges av mellomkurs som dekker de grunnleggende problemene med maskinvare og programvare. Studentene lærer en rekke programmeringsspråk på høyt nivå (inkludert C / C og Scheme), monteringsspråk, UNIX-operativsystemet, objektorientert programmering og kjennskap til universitetets og avdelings maskinvare.

Mange områder av teoretisk og anvendt datavitenskap er dekket i de avanserte kursene. Majors tar kurs i teorien om beregning og analyse av algoritmer. Instituttet tilbyr anvendte kurs i database teori, operativsystemer og kunstig intelligens. For studenter som er interessert i datatall, inkluderer kursoppslag kompilatordesign og teori om programmeringsspråk.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyans særegne internasjonale studier fokuserer hovedsakelig på erfaring og forbindelser. Som student har du mange muligheter til å oppnå reell erfaring gjennom i ... [+]

Bachelor i internasjonale studier

Ohio Wesleyans særegne internasjonale studier fokuserer hovedsakelig på erfaring og forbindelser. Som student har du mange muligheter til å oppnå reell erfaring gjennom internships og forskningsprosjekter i Washington, DC, og steder rundt om i verden. Like viktig har du daglige internasjonale muligheter på campus - møter internasjonale politiske eksperter og lærere, Skyping med ledere i NATO og andre internasjonale organisasjoner, samhandler med OWU alumni på høyden av føderale byråer, og bor på en campus med medstudenter fra rundt verden.

Introduksjon til programmet

I International Studies-programmet vil du undersøke hvordan landene samhandler i vår stadig krympende verden. Enten du er interessert i å undersøke problemer i verden generelt, eller i en bestemt region i verden, gir tverrfaglig karakter av internasjonale studier deg en sjanse til å jobbe tett med en rekke professorer og utvikle en major som tilfredsstiller din intellektuelle interesser.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Ohio Wesleyan University

Kjemi tillater oss å forstå måten atomer og molekyler oppfører seg på og hvordan disse atferdene fører til alt vi kjenner og elsker. Det er studiet av saken og alle endri ... [+]

Bachelor i kjemi

"Syntesen av molekyler setter kjemi svært nær kunst. Vi lager de objektene som vi eller andre studerer eller setter pris på. "

- Roald Hoffmann

Kjemi tillater oss å forstå måten atomer og molekyler oppfører seg på og hvordan disse atferdene fører til alt vi kjenner og elsker. Det er studiet av saken og alle endringene som betyr noe kan gjennomgå. Kjemi majors forsøker å forstå ulike fenomener fra et molekylært synspunkt.

Om Majors

OWU tilbyr to distinkte hovedfag i kjemi for å oppfylle de pedagogiske og karriere målene for studentene.

Basic Chemistry forbereder deg til å gå inn i ulike stillinger i kjemisk industri, skrive inn noen utdannede programmer, og å undervise i videregående kjemi.ACS-Certified Chemistry oppfyller anbefalingene fra American Chemical Society Committee on Professional Training. Ved å fullføre denne majoren, vil du bli sertifisert av American Chemical Society. ACS-sertifiserte majors er spesielt attraktive for industrien. Med den mer omfattende studiekursutviklingen av denne hovedfagsstudenten er studentene også bedre forberedt på uteksaminert studie innen kjemi og industriell forskning. Denne hovedvekten anbefales sterkt for studenter som driver karriere innen kjemi.Kjemi Major (BA)... [-]
USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Ohio Wesleyan University

Majoren begynner med kalkulator og flytter til mellomkurs som legger grunnlaget for videre utforskning av matematikk. En er nødvendig for å ta et teoretisk kurs i analyse ... [+]

Bachelor i matematikk

Instituttet gir kurs for studenter som forutser sysselsetting eller uteksaminert arbeid i matematikk, statistikk eller matematikkutdanning. I tillegg tilbyr vi kurs for studenter som ønsker å bruke matematikk eller statistikk til støtte for en annen major eller bare å lære noe nytt og kvantitativt.

Om Major

Majoren begynner med kalkulator og flytter til mellomkurs som legger grunnlaget for videre utforskning av matematikk. En er nødvendig for å ta et teoretisk kurs i analyse eller algebra og også et kurs (eller man kan demonstrere ferdighet) i dataprogrammering. Derfra tilbyr avdelingen en rik samling av avanserte matematikkurs som forbereder studentene på en rekke karrieremuligheter.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Ohio Wesleyan University

For å utvikle bredde og dybde av kunnskap, vil du ta en spesiell kjerneplanlegging utviklet spesielt for OWU-politikk og regjeringenes majorer. I nært samarbeid med fakul ... [+]

Bachelor i politikk

Din studie av regjeringen vil gi en rik blanding av det virkelige og det ideelle, av verdier ofte i konflikt med hverandre og de praktiske hindringene som står i veien for dem. Disse samspillene konfronterer oss hver dag som individer, borgere i vår nasjon og medlemmer av det globale samfunnet.

Om Major

For å utvikle bredde og dybde av kunnskap, vil du ta en spesiell kjerneplanlegging utviklet spesielt for OWU-politikk og regjeringenes majorer. I nært samarbeid med fakultetets rådgiver velger du kurs i hvert kjerneområde for å møte dine unike interesser og karrieremål. Avdelingen tilbyr også en fem-retters minor.

Politikk og regjering Major

For å fremme både bredde og dybde av kunnskap har avdelingen utformet en spesiell kjerneplan for politikk og regjeringenes majorer. Blant de totalt 10-13 instituttkursene velger studentene minst en fra hver av fire områder: amerikansk politikk, internasjonale relasjoner, komparativ politikk og politisk teori. Arbeidet tett med en fakultetsrådgiver velger studenten i hvert område kursene som passer best for hans eller hennes spesielle interesser og karrieremål. Avdelingen tilbyr også en fem-retters minor.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Ohio Wesleyan University

Majoring i psykologi åpner døren til en verden av muligheter, og OWU psykologi alumni gjør viktige arbeid på mange felt over hele landet. Psykologi majors samler og analy ... [+]

Bachelor i psykologi

Majoring i psykologi åpner døren til en verden av muligheter, og OWU psykologi alumni gjør viktige arbeid på mange felt over hele landet. Psykologi majors samler og analyserer data og lærer å kommunisere de observerte trender. Mange er også engasjert i unike prosjekter med professorer.

Om Major

Som en psykologi major ved OWU, vil du studere et bredt spekter av emner:

fra den sosiale og intellektuelle utviklingen av personen til forebygging og behandling av psykiske lidelser,fra operant og Pavlovian analyserer oppførsel til modeller av menneskelige tankeprosesser,fra analysen av hjernekretser til mekanismene til langsiktig minne,fra atferd av personer i isolasjon til gruppearbeid i organisasjoner,fra de biologiske basene av visuell oppfatning til terapeutiske midler for å behandle mennesker med schizofreni.... [-]
USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan er en av noen få små høyskoler med to nært integrerte livsvitenskapsavdelinger: Botanikk ... [+]

Bachelor i Zoologi

Ohio Wesleyan er en av noen få små høyskoler med to nært integrerte livsvitenskapsavdelinger: Botanikk

Om Majors

Ohio Wesleyans zoologiske program gir deg to store muligheter, slik at du kan lage et program som passer dine interesser og karrieremål.

General Zoology major er designet for studenter som er interessert i studier av mennesker og andre dyr, men kanskje ikke ønsker å forfølge en profesjonell karriere innen medisin eller zoologi. Ofte velger general zoologi majors å doble major i en annen disiplin, videre utvide deres karrieremuligheter.Pre-Professional Zoology Major er mer egnet for de som forbereder seg til medisinsk eller høyere studier i zoologi. Gjennomføring av denne store vil tilfredsstille minimum inngangskrav til nesten alle utdannet programmer i biologi eller zoologi, samt møte de fleste forutsetninger for medisinsk, tannlege og veterinærmedisinske skoler.Zoologi, General Major... [-]
USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Ohio Wesleyan University

Hvis du velger å ha hovedfag i økonomi, vil du ta kurs i mikroøkonomi, makroøkonomi, forskningsmetoder, internasjonal og komparativ økonomi, og et integrert seniorseminar ... [+]

Bachelor i økonomi

Økonomi er en samfunnsvitenskap som omhandler valg når ressursene er knappe. I tillegg til å bli brukt i virksomheten, er økonomi brukt til å hjelpe utviklingen av lavere inntektsland, bistå nasjoner som har problemer med arbeidsledighet, finne ut den beste måten å forbedre miljøet på, forstå hvorfor forbrukerne kjøper det de kjøper, og forklar hva bestemmer folks inntekt.

Om Major

Hvis du velger å ha hovedfag i økonomi, vil du ta kurs i mikroøkonomi, makroøkonomi, forskningsmetoder, internasjonal og komparativ økonomi, og et integrert seniorseminar. Du vil være godt forberedt på å starte din karriere eller jobbe mot en avansert grad. Og hvis du vurderer uteksaminert arbeid, vil du inkludere betydelig arbeid i matematikk.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, USA