Pima Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Pima Community College er en to-årig høyskole betjener større Tucson byområde på seks steder i Pima County. Grunnlagt i 1966, Pima kreditt kurs tildele sertifikater og knytte grader i en rekke felt. PCC gir også arbeidsstyrke utvikling, karriere treningsprogrammer, videreutdanning og voksenopplæring.

Pima er forpliktet til å gi praktisk, rimelig og tilgjengelig utdanning av høy kvalitet med makt til å forandre livene til våre studenter, og forbedre samfunnet vårt. Historie & Mission Oppgaven til Pima Community College er å være en åpen-innleggelser institusjon som gir rimelige, omfattende utdanningsmuligheter som støtter student suksess og møte de ulike behovene til sine studenter og samfunnet. Dette oppdraget, sammen med vår visjon og verdier, rammeverket for College aktiviteter.

Pima historie viser et sterkt engasjement for å gjøre en forskjell i samfunnet vårt.

Akkreditering Pima er fullt akkreditert av Higher Learning kommisjonen (HLC). Flere spesialiserte programmer har også blitt akkreditert eller sertifisert av organer som har myndighet.

Internasjonale studenter - Vellykket reisene begynne her Velkommen International Students! Oppdag de mange fordelene med å starte din pedagogisk karriere i Pima Community College.

Du kan spare på undervisning kostnader ved å starte høyere utdanning på Pima Community College. Fire år universiteter er dyrere enn community colleges. 2 + 2 muligheter. Få to grader i stedet for én!

Fullfør første to års høyere utdanning på Pima Community College og få en knytte grad. Deretter fullføre Baccalaureate ved et universitet. Pima er avtaler gjør det enkelt å overføre til våre samarbeidsinstitusjoner, blant annet University of Arizona, for å fullføre graden.

Få en god utdanning med høyt kvalifiserte lærere og nyte en personlig instruksjon i et lite klasserom. Opplev de ulike utdanningssystemene i USA. Start utdanning i Pima Community College og overføre til vår lokale universitet eller et annet universitet i USA. Få et konkurransefortrinn. Meld deg på vår Honors Program.

Vi er her for å støtte deg! Leve og læring i et annet land er spennende, men kan gjøre deg usikker. Vi er forpliktet til å gjøre ditt opphold varm og velkommen. Det er derfor Pima Community College International Student Services Office-hjelper deg gjennom studentvisumkrav og guider deg gjennom en vellykket akademisk erfaring. Det er en del av vårt løfte om å hjelpe hver elev lykkes.

Innvandring rådgivning: forståelse rettigheter og plikter, søker om ekstra praktisk opplæring. Faglig rådgivning: velge program kurs, gjennomgå fremgang mot universitet overføring, velger engelsk-as-a-andre-språkkurs. Kulturell tilpasning: tilbringe tid med andre internasjonale studenter, forståelse amerikanske skikker, lære å leve i Tucson.

Steder

Tucson

Address
Community Campus,
401 North Ave.

85709 Tucson, Arizona, USA

Tucson

Address
Northwest Campus,
7600 North Shannon Road

85709 Tucson, Arizona, USA

Tucson

Address
Desert Vista Campus,
5901 South Calle Santa Cruz

85709 Tucson, Arizona, USA

Tucson

Address
West Campus,
2202 West Anklam Rd

85709 Tucson, Arizona, USA

Tucson

Address
Downtown Campus,
1255 North Stone Ave.

85709 Tucson, Arizona, USA

Tucson

Address
Davis-Monthan Air Force Base Education Center,
5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100

85707-3011 Tucson, Arizona, USA

Tucson

Address
East Campus,
8181 East Irvington Rd

85709 Tucson, Arizona, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss