Les den offisielle beskrivelsen

Rosemont College er et fellesskap av livslang læring dedikert til faglig dyktighet og fremme glede i jakten på kunnskap. Rosemont College søker å utvikle seg i alle medlemmer av samfunnet åpent og kritisk sinn, evnen til å ta begrunnede moralske avgjørelser, og en følelse av ansvar for å tjene andre i vårt globale samfunn.

Forankret i katolisismen, Rosemont velkommen alle trosretninger og styres av prinsippene om Cornelia Connelly og Society of the Holy Child Jesus for å møte behovene til den tiden.

Rosemont College verdier:

Tillit og respekt for verdighet for hver person;
Mangfold med en forpliktelse til å bygge en interkulturell samfunn;
Utholdenhet og mot til å fremme rettferdighet med medfølelse;
Ta vare på jorden som vårt felles hjem.

The Mission of Rosemont College flyter fra den pedagogiske filosofien av å sponse religiøs menighet som åpnet Rosemont i 1921, Society of the Holy Child Jesus. Denne filosofien er gjennomsyret med intensjonene og pedagogiske prinsipper grunnlegger av Society, Cornelia Connelly. Dette hellige barnets utdanning er en klart definert ennå fleksibel ideell, forankret i kristne verdier og uttrykk, tilpasset læring muligheter som gjør elevene til å svare på livet med glede, iver og medfølelse. Den eneste College i et verdensomspennende nettverk av Holy Child utdanningsinstitusjoner, er Rosemont forankret i Det hellige barnets filosofi som oppfordrer studentene til å møte mangfoldet og endre med tillit til egne gaver og i Gud, som har gjort pakt med den menneskelige familie.

historie

Rosemont College ble grunnlagt i 1921 av Society of the Holy Child Jesus.

Fra institusjonens tidlige dager gjennom dag har SHCJ legger, Cornelia Connelly vært en drivende kraft bak Roselade å utdanne studenter "for å møte behovene til alder", som har vært en integrert del av veksten i College.

Rosemont ligger på 56 dekar i den historiske boligområdet Rosemont, Pennsylvania, 11 miles vest for Philadelphia på forstads Main Line. The College er kjent for sin gode akademiske rykte og sitt fokus på å utvikle den intellektuelle, åndelige og følelsesmessige velvære for hver student.

Over årets Rosemont har utviklet seg til å "møte behovene til alder," ved å utvikle som en høyskole med tre skoler: Undergraduate College og Schools of Graduate og Professional Studies.

  1. mai 2008 vedtok forstanderskapet i Rosemont College en strategisk plan som understreket og utvidet College innmelding, programmer og rykte ved å omfavne co-utdanning, partnerskap, og nettbasert utdanning. I 2009 College åpnet sine dører på lavere nivå for alle interesserte og kvalifiserte kvinner og menn i, samlende høgskolens tre skoler og utvide College misjon om å være en "fellesskap av elever '. Samme år, den Schools of Graduate og Professional fått akkreditering for å tilby fullt online grad programmer fra Middle States Commission on Higher Education Studies.

Rosemont beriker sitt tilbud gjennom et utstrakt samarbeid med mange av sine naboland utdanningsinstitusjoner som Villanova University, Eastern University, Cabrini College, Immaculata universitet, og andre. Rosemont har etablert partnerskap gjennom artikulasjon avtaler med Drexel og Temple universiteter å tilby pre-med, dual-grad og ære programmer.

The College når ut til samfunnet ved å tilby en rekke ikke-kreditt programmer og en unik "Forum" program for kvinner og menn i alle aldre, i tillegg til på campus kunstutstillinger og kulturprogrammer.

Rosemont har ca 8000 levende alumni. De kan finnes i høytstående stillinger i vitenskap og medisin, publisering, politikk, næringsliv, utdanning, jus og kunst. Rosemont er konsekvent rangert av US News and World Report, og har også blitt kåret til John Templeton Foundation Honor Roll og "Character-Building høyskoler" og som en "College of Distinction." Rosemont er en av 218 skoler som heter "The Best Northeastern høgskoler "av The Princeton Review. Rose gir kvinner og menn i alle aldre og bakgrunner med en pedagogisk og åndelig fundament forsøkte å hjelpe dem med å nå sitt ytterste potensial.

Rosemont er forpliktet til å forberede enkeltpersoner for å møte utfordringene i tiden og å opptre ansvarlig og effektivt i et stadig skiftende verden.

Raske fakta

Grunnlagt: 1921
Sted: Suburban. Elleve miles vest for Center City Philadelphia
Personlighet: katolsk - Selskapet av Det hellige Jesusbarnet
Type: Privat; liberal-arts
Total Student Påmelding: 1103
Undergraduate Påmelding: 597
Graduate Påmelding: 506
Lærertetthet: 10: 1
Gjennomsnittlig klassestørrelse: 12
Undergraduate skolepenger og gebyrer 2015-2016 studieår: $ 31,520
Undergraduate skolepenger og gebyrer 2016-2017 studieår: $ 18,500
Kost og losji 2015-2016: Grunnleggende dobbeltrom; inkluderer e-post og Internett-tjeneste: $ 13 400 per år
Kost og losji 2016-2017: Grunnleggende dobbeltrom; inkluderer e-post og Internett-tjeneste: $ 11 500 per år
School of Graduate Studies Undervisningen 2015-2016 studieår: $ 640 / kreditt time
Profesjonshøgskolen Undervisningen 2015-2016 studieår: $ 540 / kreditt time
Friidrett Division: NCAA III
Menns sport: langrenn, basketball, lacrosse, golf, fotball og tennis
Dame sport: langrenn, basketball, lacrosse, fotball, softball, tennis og volleyball
Akkreditering: Rosemont er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Rosemont College

The Bachelor of Science i finans gir en spesialisering for studenter som ønsker å forfølge graduate studier og / eller sysselsetting innenfor dette feltet. Den store i Fi ... [+]

finans

The Bachelor of Science i finans gir en spesialisering for studenter som ønsker å forfølge graduate studier og / eller sysselsetting innenfor dette feltet. Den store i Finance forbereder studentene til å jobbe innen bank, forsikring, økonomisk analyse, rikdom og kapitalforvaltning, i statlig sektor: heving og distribusjon av kapital, som gir støtte for dag-til-dag cash management og pensjonskasse støtte.

I tillegg til å møte kurset krav for hver respektive større, må alle studentene også oppfylle de generelle utdanningskrav for Undergraduate College. The Bachelor of Science grad i finans krever 120 studiepoeng.

Obligatoriske kurs Kursnummer Poeng Juri... [-]
USA Rosemont
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Rosemont College

The Bachelor of Science i regnskap gir et sterkt fundament i områdene av finansielle regnskap og rapportering, kostnader og ledelsesmessige regnskap, revisjon og føderale ... [+]

regnskap

The Bachelor of Science i regnskap gir et sterkt fundament i områdene av finansielle regnskap og rapportering, kostnader og ledelsesmessige regnskap, revisjon og føderale inntektsbeskatning. Studentene skal gjennomføre ulike kurs som kreves for Certified Public Accounting Eksamen i Samveldet av Pennsylvania.

Den store forbereder studentene til å ha innsikt i språket, teori og prinsipper for regnskapsføring av yrker i privat sektor, industri, statlige og ikke-for-profit og offentlig regnskap.

I tillegg til å møte kurset krav for hver respektive større, må alle studentene også oppfylle de generelle utdanningskrav (ca. 48 studiepoeng) for Undergraduate College. The Bachelor of Science grad i regnskap krever 120 studiepoeng. ... [-]

USA Rosemont
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Rosemont College

Kjemien store på Rosemont gir studentene kunnskap er nødvendig for å etablere en vellykket karriere i en rekke bransjer og post-graduate studier. Studenter hovedfag i kje ... [+]

kjemi

Uten kjemi verden slik vi kjenner det kan meget vel ikke eksisterer, kunne vi aldri har lært å bevare mat, for å kurere sykdom, for å lage vaksiner og mye mer.

Kjemien store på Rosemont gir studentene kunnskap er nødvendig for å etablere en vellykket karriere i en rekke bransjer og post-graduate studier. Studenter hovedfag i kjemi er pålagt å ta kurs, blant annet: et år med generell kjemi, et år med organisk kjemi, analytisk kjemi, fysikalsk kjemi og biokjemi.

Støtte kurs inkluderer: fysikk og kalkulus. Innenfor dette studiet er utstyrt med et solid grunnlag for planlegging for masterstudier og kjemi-relaterte yrker. Studenter er ikke nødvendig for å engasjere seg i forskning og internship muligheter, men disse mulighetene er en typisk del av student kjemi opplevelse.... [-]

USA Rosemont
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Rosemont College

Matematikk Programmet gir studentene et sterkt fundament for en rekke yrker i næringslivet, teknologi, vitenskap og mer. Studentene vil oppgradere forberedt på å gå vider ... [+]

matematikk

Charles Caleb Colton sa en gang: "Studiet av matematikk, som Nilen, begynner i minute men ender i prakt." Matematikk har ført til store ting i verden fra byggingen av Sfinksen i Egypt til leger forskrivning riktig dosering av medisiner.

Matematikk Programmet gir studentene et sterkt fundament for en rekke yrker i næringslivet, teknologi, vitenskap og mer. Studentene vil oppgradere forberedt på å gå videre til masterstudier samt for yrker i privat eller offentlig sektor blant mange.

Studenter innenfor dette store er i stand til å velge en konsentrasjon i videregående opplæring til å forfølge undervisning karrierer i ungdomsskole og videregående skole nivå. ... [-]

USA Rosemont
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Rosemont College

... [+]

[-]
USA Rosemont
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Rosemont College

Biologien store er ment å forberede studentene for yrker i helsevesenet, forskning og utvikling, utdanning, miljøstudier, oppgradere eller medisinsk skole, og mer. Studen ... [+]

biologi

Rask endring og alltid i utvikling, er biologi alltid tilstede i dagens samfunn. Biologistudenter her på Rosemont College vil ha muligheten til å velge mellom tre spor av studien:

biologi Track evironmental Track Pre-Health Track

Biologien store er ment å forberede studentene for yrker i helsevesenet, forskning og utvikling, utdanning, miljøstudier, oppgradere eller medisinsk skole, og mer. Studentene skal oppgradere med en forståelse av grunnlaget for biologiske konsepter.

Kursene omfatter et laboratorium komponent der studentene skal lære de nyeste teknologier og metoder som er brukt i en rekke felt.

Et internship og på eller utenfor campus forskning er en nødvendig komponent til de store. Studentene er i stand til å fullføre et større eller mindre i biologi.... [-]

USA Rosemont
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk