Slippery Rock University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Slippery Rock University , grunnlagt i 1889 av innbyggerne i Slippery Rock, er regionens fremste offentlig bolig universitet. Universitetet er formet av sin normale skolearv og preget av sin forpliktelse til intellektuell utvikling, ledelse og samfunnsansvar.

SRU åpnet dørene 26. mars 1889 som Slippery Rock State Normal School med mandat til å trene interesserte og dyktige personer til å være lærere. SRSNS, gjennom årene, oppfylte sitt mandat og brakte tusenvis av studenter til ansatte i offentlige skoler i Pennsylvania og hele landet.

I 1926 ble institusjonen kjøpt av Commonwealth, omdøpt Slippery Rock State Teachers College, ble en fireårig lærer college, og fortsatte tradisjonen med lærerutdanning.

Slippery Rock State College ble etablert i 1960 og for første gang kunne tildele bachelor og høyere grad i liberal arts og i yrker. Det ble tildelt universitetsstatus i 1983.

I dag er SRU et omfattende universitet som tilbyr et bredt utvalg av bachelorstudier og velg kandidatprogrammer.

Ligger i de bølgende åsene i det vestlige Pennsylvania, er SRU den vestligste institusjonen av 14-campus Pennsylvania State System of Higher Education . Den 660-acre campus er mindre enn en time nord for Pittsburgh, en time sør for Erie, og 45 minutter øst for Youngstown, Ohio. To hovedveier, I-79 og I-80, krysser innen syv miles fra universitetet, som er beleilig koblet til hele Commonwealth og dets sammenhengende regioner.

Campus ligger i bydelen Slippery Rock i Butler County, Pennsylvania, et trygt og vennlig fellesskap på rundt 3000 personer, flankert av rulleanlegg, skoger og glitrende innsjøer.

Utvidet læring

Utvidet Læring på SRU gir deg tilgang til kvalitetsopplæring gjennom en rekke alternativer som kurstilbud gjennom fjernundervisning, senter for lederutvikling, McKeever Environmental Learning Center, Pennsylvania Center for Miljøopplæring og Institutt for Læring i Pensjon.

SRU tilbyr læringsmuligheter for studenter gjennom partnerskap og samarbeid med næringsliv og allianser med selskaper og ideer.

Steder

Glatt klippe

Slippery Rock University of Pennsylvania

Address
1 Morrow Way Slippery Rock,
16057 Glatt klippe, Pennsylvania, USA
Telefon
+1 724-738-9000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss