The State University of New York at Geneseo

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Geneseo ble grunnlagt i 1871 som en skole for lærere, og har utviklet seg til en av de fremste offentlige liberalskolene i landet. College ligger på 220 hektar i den historiske landsbyen Geneseo, og ligger en kort kjøretur fra Rochester og Buffalo. Campuset belyser tradisjonene i nordøstlige høyskoler med sine murstein gangveier, skygge trær og blomstrende eføy.

Som en av de mest selektive offentlige høyskolene i landet, er Geneseo høyt rangert i nasjonale publikasjoner for akademisk kvalitet og verdi. Grunnforskningstilskuddsprogrammet gir en rekke studenter mulighet til å engasjere seg i et bredt spekter av forskning med Geneseo fakultetsmedlemmer og presentere avhandlinger på regionale og nasjonale møter.

Høgskolens $ 53 millioner integrert vitenskapssenter inneholder den eneste pelletronpartikkel akseleratoren i vestlige New York - et viktig aktiv for vitenskapelig forskning i regionen. Geneseo er blant nasjonens beste produsenter av bachelorgrad i fysikk, ifølge American Institute of Physics. Blant primært grunninstitusjoner er kollegiet rangert i topp 10 nasjonalt i antall alumni med doktorgrad i STEM-felt.

Plassert ved siden av landsbyen Geneseo - en av 24 samfunn landsomfattende å bli anerkjent som et nasjonalt historisk landemerke - campusens eføy-dekket murstein bygninger evince en tradisjonell høyskole atmosfære. Landsbyen er et ideelt hjem for høyskolen, med lange tradisjoner av gjensidig respekt og felles kultur.

Geneseo tilbyr 49 studiepoeng majors og en rekke to-grad og internasjonale studieprogrammer, inkludert humaniora kurs i England og Europa hver sommer, inkludert våre sentrale humaniora kurs undervist i England og Europa hver sommer.

Studentaktiviteter inkluderer NCAA Divisjon III friidrett (2005 nasjonale mesterskap i kvinners langrenn); 200 studenterorganisasjoner (inkludert 11 studenter flerkulturelle grupper); en aktiv studentregering; samfunnstjenester muligheter; og en rekke utmerkede høyttalere og kulturelle arrangementer hvert år. The College tilbyr også et nasjonalt prisbelønt studentlederskapsprogram og et nasjonalt prisbelønt fellesskap / høyskolesamarbeid dedikert til gjenoppbygging av områder ødelagt av orkanen Katrina.

Steder

Geneseo

State University of New York at Geneseo

Address
SUNY Geneseo
1 College Circle

Geneseo, New York, USA
Telefon
+1 585-245-5000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss