Saint Anselm College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I ånden av hva som er best i en liberal arts utdanning, har den faglige kjernen i Saint Anselm College er utformet for å gi studentene en bred erfaring som vil forberede dem for livet; en utdanning som ikke bare gir faglig og karriere forberedelser, men også oppfordrer til en livslang søken etter sannhet som vil opprettholde og berike deres liv. Denne utdanningen er tilrettelagt gjennom en læreplanen består av et sett med felles kurs og læringsutbytte anses nødvendig for utdanning av studenter i alle fagretninger.

The College har nylig revidert og styrket sin faglige kjernen ved å vedta en ny læreplan som begynte Fall 2 014. Den nye kjernen er preget av sin balanse mellom felles kurs som fremmer en følelse av faglig fellesskap og valgfrie emner som gir mulighet for individuell student valg.

Den læreplanen omfatter tre hovedelementer: - Humaniora - College Writing - Kjernelæringsutbytte

Beyond the Classroom

En ekte liberal arts utdanning kan ikke ligge innenfor rammen av en kurskatalog. Snarere er det fulle mål av forståelse, forespørsel, og service som kreves av en fullt utdannet student ofte betalt utenfor klasserommet. Studenter ved Saint Anselm College har mange muligheter for akademisk, kulturell og sosial berikelse utenfor klasserommet.

Som hjem til flere internasjonalt anerkjente sentre og institutter, Saint Anselm velkommen tenkte ledere fra hele verden for å studere, snakke, og forske på campus. Faktisk er New Hampshire Institute of Politics en kjent nasjonal arena for demokratisk diskurs som har arrangert politiske kommentatorer og presidentdebatter. I tillegg til kurs, veier vitenskapelig og akademisk forskning tungt i lavere utdanning på Saint Anselm. Studenter ved Saint Anselm har mulighet til å delta i forskningsmuligheter som arbeider sammen med fakultetet medlemmer som arbeider i laboratoriet og samfunnsfag i akademiske innstillinger og fasiliteter på campus, samt i felt steder over hele verden.

Og i tråd med benediktinerklosteret hengivenhet til læring i tjeneste for menneskeheten, oppfordrer Saint Anselm College alle sine studenter til å delta i tjeneste lære å bruke klasserom konsepter i utfordrende samfunnet sammenhenger. Tjenesteleverandører lærings prosjekter koordinert av Meelia Senter for samfunnsengasjement og fakultetet medlemmer integrere ofte tjenestelæringsmuligheter i sine kurs.

Åndelig liv, inkludert Mass tjenesten, frivillige muligheter, og alternative spring break departementer koordineres av Saint Anselm sin Campus departementet.

Steder

Manchester

Address
A Catholic Benedictine Liberal Arts College
100 Saint Anselm Drive

Manchester, New Hampshire, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss