Saint Francis University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Saint Francis University

Saint Francis University er et av de eldste katolske universitetene i landet, og det eldste som feirer fransiskanske verdier. Vår naturskjønne campus ligger på en fjelltopp i Loretto, Pennsylvania, nær Pittsburgh. Tro, raushet, respekt, oppdagelse og glede er i vårt DNA, og vi søker å tiltrekke studenter (som deg) med en lidenskap for å forme verden.

Bli den som ...

Det som følger ... er unikt for deg. Denne setningen vil bli skrevet (og skrevet om) på din livs reise. Hver av oss her på SFU ønsker å bli den som hjelper deg med å skrive den mest effektive historien du kan.

SFU-mottoet, bli at noen , snakker til vår drivkraft for å utdanne medfølende, omsorgsfulle, vellykkede fagpersoner; og stasjonen din til å bli en.

Driv tankene dine

Å lykkes betyr å oppdage talentene dine og dele dem med andre. Fokusert karriereforberedelse blandet med en rik liberal arts-tradisjon (hvor du utforsker mange lidenskaper) kan hjelpe deg med å finne din vei.

Inspirer din ånd

Alle er velkomne til å gå tur med Francis. St. Francis av Assisi etterlot oss en overflod av ledetråder for å leve et meningsfylt liv som taler til all tro gjennom sitt katolske-fransiskanske oppdrag.

Utover forelesningen

Globale erfaringer, praksisplasser og mer hjelper deg å bli den personen du er ment å være. I tillegg følger disse erfaringene med på ditt offisielle lederskap, involvering og serviceutskrift.

Liten skole - lidenskapelige fans

Vi er hjem til en av de minste NCAA Divisjon-I-programmene i nasjonen og anerkjent for akademisk dyktighet og sportsutfoldelse!

Flash Fakta, rangeringer og mer

Saint Francis University i Loretto, PA, er den eldste katolske-fransiskanske høgskolen i USA. Vårt oppdrag er å hjelpe studentene til å vokse til medfølende, vellykkede fagpersoner gjennom en kultur for tro, raushet, respekt, oppdagelse og glede. Universitetet tilbyr mer enn 50 programmer (undergraduate, graduate, and adult degree) gjennom tre skoler: Business; Helse forskning

Vår Franciscan Identity

Et sinn for fortreffelighet, en ånd for fred og rettferdighet, et hjerte for tjeneste

Frøene til det som har blitt Saint Francis University og vår franciskanske identitet, ble plantet av seks franciskanske friars fra Irland som grunnla et gutteakademi i fjellbygda i Loretto, Pennsylvania. Disse ledende prinsippene for fransiskanerne er verdiene vi omfavner ved Saint Francis University til i dag.

 • Katolsk coeducational privat liberal arts universitet; en av de første katolske co-ed colleges i nasjonen
 • Sponset av Franciscans of the Third Order Regular under presidentens ledelse av Fr. Malachi Van Tassell, Ph.D., TOR
Ved tallene
 • Påmelding: 2 289 (1 726 grunnutdanning, 563 utdannet)
 • Kjønn: Kvinne 63,0%, mann 37,0% (bachelor)
 • Første års oppbevaringsgrad: 85%
 • Gjennomsnittlig graderingsgrad: 70,3%
 • Gjennomsnittlig klassestørrelse: 17.6
 • Heltidsfakultet: 131

Basert på påmelding høsten 2017.

akkreditering
 • Akkreditering Council of Ergoterapi Utdanning
 • Akkrediteringskommisjon for utdanning for legeassistenten, Inc.
 • American Chemical Society, Certified Chemistry Degree
 • Kommisjonen for akkreditering av allierte helseopplæringsprogrammer
 • Kommisjonen for akkreditering i fysioterapipedagogikk
 • Kommisjonen om kollegial sykepleieutdanning
 • Rådet for sosialt arbeid utdanning
 • Engineering Accreditation Commission of ABET, Environmental Engineering
 • International Assembly for Collegiate Business Education
 • Midtstatskommisjonen for høyere utdanning
 • Pennsylvania State Board of Nursing
 • Pennsylvania State Department of Education for godkjente programmer i lærerutdanning
Styrende struktur

Universitetet er sponset av Franciscans of the Third Order Regular og styres av et forstanderskap som består av både lekmenn og Franciscans. Universitetets president mottar innspill fra fakultet, administratorer og studenter som deltar i å fremme universitetets misjon.

Friidrett

SFU er medlem av National Collegiate Athletic Association, og universitetets 23 idrettslag for menn og kvinner konkurrerer på divisjon I-nivå. Universitetet er også medlem av Nordøstkonferansen. Universitetets kallenavn er Red Flash.

fasiliteter

På den akademiske fronten inkluderer fasilitetene våre akademiske bygninger som er sentrert rundt både forelesnings- og prosjekt- / labbasert læring og et bibliotek og læringsfellesskap, og forskjellige studentstøttekontorer. Livsfasiliteter på campus inkluderer bolighus på campus og overgangsboliger utenfor campus, studentforening, friidrettsanlegg, flere spisesteder og studenthelsetjenester. Det 600 mål store campus ligger også sørlige Alleghenies kunstmuseum, Saint Francis-sjøen og Immergrün golfbane. Den nærliggende hagen Assisi forbedrer omgivelsene ytterligere. den nærliggende hagen Assisi.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Misjon og verdier

I en tid med kompleksitet har enkelheten i meldingen til St. Francis av Assisi mer appell enn noen gang før: Ydmykhet. Gavmildhet. Ærbødighet. Service. Respekt. Bønn. Glede. Kjærlighet. Disse ledende prinsippene for fransiskanerne er verdiene vi omfavner ved Saint Francis University .

Mission Statement

Et sinn for fortreffelighet

Saint Francis University tilbyr høyere utdanning i et miljø styrt av katolske verdier og læresetninger og inspirert av eksemplet med vår skytshelgen, Saint Francis av Assisi. Den eldste franciskanske institusjonen for høyere læring i USA, Saint Francis University er et inkluderende læringssamfunn som ønsker alle mennesker velkommen.

En ånd for fred og rettferdighet

Universitetsprogrammer og aktiviteter fremmer slike fransiskanske verdier som en ydmyk og sjenerøs holdning til læring, respekt for mangfold og unikhet hos enkeltpersoner, forståelse av etiske spørsmål og ærbødighet for alt liv. Med en ånd av enkelhet og glede gir vi muligheter for universitetssamfunnet til å tenke kritisk og analytisk, kommunisere effektivt og integrere teori og praksis.

Et hjerte for service

Saint Francis University tilbyr studenter i liberal arts-tradisjon, hovedfags- og profesjonelle studieprogrammer som legger vekt på personlig og profesjonell etikk og muligheter for etterutdanning for personlig forbedring og karriere. Vi prøver å inspirere alle medlemmer av universitetssamfunnet til kjærlighet til livslang læring og en forpliktelse til å dele gavene og ferdighetene deres sjenerøst med andre i en verden som endrer seg raskt.

Mål for Franciscan Higher Education
 • En ydmyk og sjenerøs holdning til læring
 • Ærbødighet for hele livet og for menneskehetens godhet
 • Respekt for individuelle unikhet
 • En global visjon
 • Tjeneste til de fattige og de trengende
 • Et samfunn for tro og bønn,
 • En ånd av enkelhet og glede
 • Franciskansk nærvær.

I en tid med kompleksitet har enkelheten i meldingen til St. Francis av Assisi mer appell enn noen gang før. Disse ledende prinsippene for fransiskanerne er ikke bare idealer som skal beundres, men verdier som skal leves.

Syn

Saint Francis University er det katolske universitetet som er valgt for studenter med høy evne som søker en autentisk, faglig streng, interaktiv læringsopplevelse der de kan vokse intellektuelt, åndelig, moralsk og sosialt. Studentene oppsøker Saint Francis for sin evne til å kombinere verdiene og visjonen om en liberal kunstutdanning med læringsmål som er relevante for samfunnets økonomiske behov.

Saint Francis University er anerkjent som en viktig strategisk partner - regionalt, nasjonalt og internasjonalt - å etablere sterke relasjoner ved å søke samarbeidspartnere for å pleie og utvide universitetets oppdrag, visjon og strategiske mål, samtidig som de bidrar til en global visjon om samfunnsgode brakt av utøvelse av effektive prinsipper for tjenerledelse.

Saint Francis University fasiliteter er designet for å forbedre og heve det høyeste nivået av evner sine nasjonalt anerkjente lederprogrammer innen næringsliv, helsevesen, vitenskap og humaniora.

Saint Francis University engasjerer seg i kontinuerlige forbedringer i organisatorisk effektivitet og effektivitet på alle nivåer - drevet av interne og eksterne vurderinger - for å fremme eksepsjonelt forvaltning av dets menneskelige og økonomiske ressurser.120739_120706_IMG_7078.jpg

Steder

Loretto

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss