San Diego State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

San Diego State University (SDSU), et virkelig globalt læringssamfunn, er et ideelt sted å begynne din internasjonale utdanning. En del av 23-campus California State University (CSU) -systemet, SDSU er det tredje største universitetet i staten med en påmelding på mer enn 35.000 studenter. Vi tilbyr 97 bachelor-, 84 master- og 21 doktorgradsprogrammer.

Med prisbelønte professorer, førsteklasses forskningsfasiliteter og en solrik beliggenhet ved inngangsporten til Latin-Amerika og Stillehavsranden, gir SDSU studentene verktøyene for å utvide sin kunnskap og sitt potensiale.

Akademisk styrke og rangering

Vi er rangert blant de 70 beste offentlige universitetene i landet av US News & World Report .

  • Amerikas beste høyskoler: nr. 30 ( Forbes , 2019)
  • Graduation Rate Performance: No. 8 ( US News & World Report )
  • Etnisk mangfold: Topp 35 ( US News & World Report )
  • International Business: No. 11 ( US News & World Report )
  • Entreprenørskap: nr. 37 ( US News & World Report )
  • Anleggsingeniør, elektroteknikk og maskinteknikk: Topp 25 ingeniørbachelorgrad (ASEE, 2018)
  • Fulbright-lærde: Mer enn 90 studenter har mottatt Fulbright-priser, noe som gjør SDSU til en topp produsent i Fulbright-vinnere.

139702_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Vår Campus

Rangert som nr. 8 på Cosmopolitans liste over vakreste universitetsområder, er SDSUs campus en livlig blanding av historiske og toppmoderne bygninger spredt over 280 hektar med frodig anlagt grunnlag. Selv om campus er stort, kan du gå over campus på bare 20 minutter. SDSU ligger nordøst for sentrum av San Diego, beleilig plassert sammen med San Diego Trolley (for enkel tilgang til alle de populære stedene rundt San Diego).

Vår beliggenhet

San Diego er den nest største byen i California, og er et blomstrende kulturelt, vitenskapelig og pedagogisk senter. Vår nærhet til Stillehavsområdet og Mexico og vår mangfoldige regionale befolkning gir muligheter for verdifulle arbeids- og læringsopplevelser.

Regionen vår er kjent for sitt nesten perfekte klima, milevis av sandstrender og morsomme aktiviteter ved vannkanten, og er hjemsted for et bredt spekter av næringer, fra ingeniørfag og bioteknologi til jordbruk og turisme. Kjas og mas i Gaslamp Quarter og nabolagene i sentrum suppleres av de sjarmerende og eklektiske strandbyene Pacific Beach, Ocean Beach og La Jolla.

Forskningsmuligheter

Hvis du blir drevet av spenningen ved oppdagelsen, kan du forberede deg på å forske sammen med historikere på SDSU. Våre studenter, lærere og alumner har vært en del av forskerteam som tok for seg viktige emner som RNA-modifisering, biomatematikk og stormavrenning etter brann. Forskningen deres belyser lungesykdom, ungdomsangst, kreft, diabetes, Dengue-virus og mange andre lidelser.

Våre nyutdannede

Når du er ferdig utdannet, blir du med i et alumni-samfunn med mer enn 300 000 azteker i livet. SDSU strever for å hjelpe alle studenter med å finne sine drømmekarrierer gjennom et mangfold av internships, karriere-tjenester og mentorprogrammer. SDSU vil koble deg til bedrifter i San Diego-området og over hele verden. En SDSU-utdanning har stor avkastning på investeringen din. I gjennomsnitt tjener våre alumner $ 102 800 USD i lønn i midten av karrieren i henhold til PayScale.

Steder

San Diego

Address
5250 Campanile Drive
San Diego, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss