Les den offisielle beskrivelsen

Siena Heights University (SHU) er Romersk-katolsk postkursinstitusjon Med sin hoved campus ligger i Adrian, Michigan. Institusjonen ble grunnlagt i 1919 som St. Joseph's College ved Adrian Dominican Sisters. I 1939, Den ble omdøpt som Siena Heights College Etter Saint Catherine of Siena. I 1969 ble det coeducational. I 1998, Den ble omdøpt som Siena Heights University.

Adrian Dominican Sisters

Søstrene er minister i 29 stater, District of Columbia og Commonwealth of Puerto Rico, og i syv land utenfor USA: Canada, Den dominikanske republikk, Kenya, Mexico, Norge, Filippinene og Taiwan. Responsive på "tegn på tider", de streber etter å møte verdens behov, for å tjene hvor de blir kalt til å gå.

Studiestedene

Hovedcampus har 55 dekar med 17 bygninger i Adrian, Michigan. Hovedcampuset har forskjellen på å være den første alle trådløse høyskolen eller universitetet i delstaten Michigan. Det er satellitt campus i Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson og online.

Tilknytning

Siena Heights er tilknyttet og sponset av Dominikanske søstre av Adrian, Michigan, akkreditert av North Central Association of Colleges and Schools (NCACS).

Kollegiet seglet bruker det dominikanske skjoldet av den internasjonale ordre av predikanter, bestående av fire hvite og fire svarte gyroner eller trekanter. Disse symboliserer enhetene i en kropp av mennesker som arbeider sammen for det felles gode. Den "cross fleury" (eller kryss med en fleur de lis i hver ende) overgitt på gyronene, betyr seier, plikt og selvoppofrelse. Sabletten (eller svarte av skjoldet) symboliserer visdom, stillhet, styrke og straff. Lysfarge betyr fred, renhet, veldedighet og oppriktighet. Mottoet rundt skjoldet "Laudare, Benedicere, Praedicare" betyr "å prise Gud, å velsigne sitt folk og forkynne sitt evangelium." Skjoldet kan også være omgitt av den seks- eller åttespissede stjernen som er det karakteristiske symbolet på St. Dominic.

Studier

Universitetet har mer enn 40 akademiske studieprogrammer mellom College of Arts and Sciences, College for Professional Studies og Graduate College. Videregående skole er videre delt inn i syv faglige divisjoner: Business & Management; Computing, matematikk og vitenskap; humaniora; Sykepleie; Sosial og adferdsvitenskap; Visuell / utøvende kunst og lærerutdanning.

Siena Heights tilbyr også klasser for videregående studenter ved hjelp av dobbelt innmelding. Dette gir juniorer og seniorer som oppfyller visse kriterier for å få høyskolekreditt og erfaring mens de fortsatt er på videregående skole, får elevene et skritt nærmere å gå på college og lære om høyskoleliv og klassearbeid. Student-til-fakultetet er 12: 1.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

Siena Heights University

En Bachelor of Business Administration grad fra Siena Heights University vil åpne mange typer arbeidsplasser for deg. Med Siena Heights Universitys vekt på kommunikasjon ... [+]

En Bachelor of Business Administration grad fra Siena Heights University vil åpne mange typer arbeidsplasser for deg. Med Siena Heights Universitys vekt på kommunikasjon og etikk, kan du selvsikkert velge å starte en ny karriere eller ta jobben i forretningsområdet til neste nivå.

kommunikasjon

Evnen til å uttrykke ideer skriftlig, verbalt og visuelt

Kreativitet

Evnen til å utvikle originale ideer eller bruke vanlige løsninger på unike måter

Analytisk evne

Ferdigheten til å effektivt skille et komplekst problem inn i komponentdelene for å identifisere løsninger

Integrativ tenkning

Evnen til å oppdage sammenhenger mellom komponentdeler og vurdere deres betydning for å skape løsninger... [-]

USA Adrian Jackson Battle Creek Benton havn Monroe Southfield  + 3 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

Bachelor

Siena Heights University

Siena Heights Computer and Information Systems Programmet fokuserer på å forberede folk til den virkelige verden i stedet for bare teoretiske konsepter. Vi orienterer vår ... [+]

Siena Heights Computer and Information Systems Programmet fokuserer på å forberede folk til den virkelige verden i stedet for bare teoretiske konsepter. Vi orienterer våre klasser slik at materiale som studentene lærer er attraktivt for bedrifter.

Programmet vil innlemme mye ekte verdenskompetanse og erfaring. Praktikplasser er viktige og oppfordres.

Programvareutvikling sitter ikke nødvendigvis på en datamaskin som skriver opp kode. En stor del av det setter seg ned med brukerne for å sikre at søknaden skal gjøre hva personen ønsker. Sienas program vil arbeide for å utvikle det i elevene.

Siena Heights 'dedikerte fakultet som er utøvere på feltet, vil forberede deg på fremtidige utfordringer. Alle CIS-klassene er små, vanligvis mindre enn 20 studenter, og møtes i et laboratoriumstil klasserom hvor en-mot-en-diskusjon med fakultetet er normen. Dine karrieremuligheter blir styrket av våre arbeidsopplevelser og seniorprosjekter.... [-]

USA Adrian
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Siena Heights University

Ett program. To grader. Fem år. Det er konseptet bak det nye ingeniørprogrammet på Siena Heights University. Gjennom et partnerskap med University of North Dakota, har Si ... [+]

Ett program. To grader. Fem år. Det er konseptet bak det nye ingeniørprogrammet på Siena Heights University. Gjennom et partnerskap med University of North Dakota, har Siena Heights-studentene mulighet til å tjene både en Bachelor i Engineering Science-grad fra UND og en bachelorgrad på studentens valg fra SHU.

Mens de bor på Adrian campus på heltid, tar studentene ingeniørkurs fra UND mens de fullfører bachelorgrad i Siena. Studentene skal reise til North Dakota to ganger for å fullføre laboratoriearbeidet.

UND vil tilby følgende tekniske grader: Kjemisk, Elektrisk og Mekanisk. Ingeniørprogrammene på Siena Heights tilbys i samarbeid med University of North Dakota, flaggskipsforskningsinstituttet for North Dakota. Studentene kan forfølge grader i kjemisk, elektrisk eller maskinteknikk. Samarbeidet med UND gjør at studentene kan oppgradere med en ABET-akkreditert bachelorgrad.... [-]

USA Adrian
September 2020
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
Siena Heights University

Programmets hovedmål er å utvikle visuell kunstner. Studentene oppfordres til å ta risiko, spekulere, utforske, forsker, skape og forfølge kunstverk av kvalitet. Studente ... [+]

Studio Angelico er Siena Heights Universitys nasjonalt akkrediterte kunstavdeling, og tilbyr grader i grafisk design, kunsthistorie og kunst. Som en del av disse grader kan du utforske kunstmedier som animasjon, keramikk, tegning, grafisk design, metalsmithing, maleri, fotografering, printmaking, skulptur, videoredigering og webdesign. I tillegg er det muligheter for å kombinere kunstgraden din med ulike andre store, mindreårige og sertifiseringer innen områder som forretningsvirksomhet, psykologi, kjemi, museistudier og lærerutdanning, som vil hjelpe deg med å forberede karriere på områder som reklame , Kunstterapi, kunstvern, museumsarbeid og kunstutdanning.

På Studio Angelico vil du nyte små klassestørrelser, personlig oppmerksomhet, oppdaterte fasiliteter og et støttende og mangfoldig fellesskap av elever som vil fremme veksten din som kunstner. Vårt besøkende kunstnerprogram knytter deg til eksperter fra hele verden; Klemm Gallery i Studio Angelico har ikke bare funksjonene til våre besøkende kunstnere, men gir et profesjonelt sted for våre BFA majors eldre prosjekter. Opplæringsmessige reisemuligheter er også tilgjengelige.... [-]

USA Adrian
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk