Siena Heights University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siena Heights University (SHU) er Romersk-katolsk postkursinstitusjon Med sin hoved campus ligger i Adrian, Michigan. Institusjonen ble grunnlagt i 1919 som St. Joseph's College ved Adrian Dominican Sisters. I 1939, Den ble omdøpt som Siena Heights College Etter Saint Catherine of Siena. I 1969 ble det coeducational. I 1998, Den ble omdøpt som Siena Heights University.

Adrian Dominican Sisters

Søstrene er minister i 29 stater, District of Columbia og Commonwealth of Puerto Rico, og i syv land utenfor USA: Canada, Den dominikanske republikk, Kenya, Mexico, Norge, Filippinene og Taiwan. Responsive på "tegn på tider", de streber etter å møte verdens behov, for å tjene hvor de blir kalt til å gå.

Studiestedene

Hovedcampus har 55 dekar med 17 bygninger i Adrian, Michigan. Hovedcampuset har forskjellen på å være den første alle trådløse høyskolen eller universitetet i delstaten Michigan. Det er satellitt campus i Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson og online.

Tilknytning

Siena Heights er tilknyttet og sponset av Dominikanske søstre av Adrian, Michigan, akkreditert av North Central Association of Colleges and Schools (NCACS).

Kollegiet seglet bruker det dominikanske skjoldet av den internasjonale ordre av predikanter, bestående av fire hvite og fire svarte gyroner eller trekanter. Disse symboliserer enhetene i en kropp av mennesker som arbeider sammen for det felles gode. Den "cross fleury" (eller kryss med en fleur de lis i hver ende) overgitt på gyronene, betyr seier, plikt og selvoppofrelse. Sabletten (eller svarte av skjoldet) symboliserer visdom, stillhet, styrke og straff. Lysfarge betyr fred, renhet, veldedighet og oppriktighet. Mottoet rundt skjoldet "Laudare, Benedicere, Praedicare" betyr "å prise Gud, å velsigne sitt folk og forkynne sitt evangelium." Skjoldet kan også være omgitt av den seks- eller åttespissede stjernen som er det karakteristiske symbolet på St. Dominic.

Studier

Universitetet har mer enn 40 akademiske studieprogrammer mellom College of Arts and Sciences, College for Professional Studies og Graduate College. Videregående skole er videre delt inn i syv faglige divisjoner: Business & Management; Computing, matematikk og vitenskap; humaniora; Sykepleie; Sosial og adferdsvitenskap; Visuell / utøvende kunst og lærerutdanning.

Siena Heights tilbyr også klasser for videregående studenter ved hjelp av dobbelt innmelding. Dette gir juniorer og seniorer som oppfyller visse kriterier for å få høyskolekreditt og erfaring mens de fortsatt er på videregående skole, får elevene et skritt nærmere å gå på college og lære om høyskoleliv og klassearbeid. Student-til-fakultetet er 12: 1.

Steder

Adrian

Address
Siena Heights University Main Campus,
247 E. Siena Heights Dr.

MI 49221 Adrian, Michigan, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss