South Carolina State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM

South Carolina State University har opprettholdt en arv av kvalitet i utdanning. Vi har vært hjem til generasjoner av forskere og ledere i næringslivet, militærtjeneste, regjeringen, friidrett, utdanning, medisin, naturvitenskap, ingeniørfag teknologi og mer. Ligger i Orangeburg, SC, ble SC State grunnlagt som et land stipend høyskole med et oppdrag om å tilby utdanning og service til innbyggerne i staten. I sitt første århundre, SC State var en leder i utdanning og fortsetter å lede vei inn i neste århundre.

History of SC State University

Grunnlagt i 1896 som statens eneste offentlig college for svart ungdom, har South Carolina State University spilte en sentral rolle i utdanning av afrikansk-amerikanere i stat og nasjon. Som et land-grant institusjon, kjempet det å gi landbruket og mekanisk opplæring til generasjoner av svarte ungdommer. Gjennom sin forlengelse program, sendte det gård og hjem demonstrasjons midler i landlige fylker for å gi kunnskap og informasjon til fattige svart gården familier.

Universitetet har utdannet score til lærere for de offentlige skolene. Det ga opplæring i fag, litteratur og historie. Støtte fra Rosenwald Fondet og General Education Board hjalp institusjonen overleve depresjonen. Etter andre verdenskrig, staten parlament opprettet en graduate program og en lov skolen på South Carolina State University for å hindre svarte studenter fra å melde deg på University of South Carolina graduate og juridisk utdanningsprogrammer. Lovgiver også dramatisk økte midler ved høgskolen i et forsøk på å gjøre "separat men like» en realitet i høyere utdanning i Sør-Carolina. I løpet av 1950 og 1960 hundrevis av SC STATE studenter deltok i lokale sivile rettigheter demonstrasjoner og ble arrestert. I 1968 tre unge menn ble drept og 27 såret på campus ved riksveien patrolmen i Orangeburg massakren.

Siden 1966, har SC STATE vært åpent for hvite studenter og lærere, men det har i stor grad beholdt sin misjon og karakter som et historisk svart institusjon. I 1971 ble den landbruks programmet avsluttes og høgskolen gården ble forvandlet til et fellesskap rekreasjonssenter som består av en golfbane, samt fotball og baseball felt. I dag er det nesten 5000 studenter hovedfag i et bredt spekter av programmer som inkluderer agribusiness, regnskap, kunst, engelsk og drama samt mote merchandising, fysikk, psykologi og statsvitenskap.

Mission

South Carolina State University (SC State) er et historisk svart offentlig 1890 land-grant senior omfattende institusjon på ca 4,500-6,000 studenter. Ligger i Orangeburg, South Carolina, SC State University forpliktet til å gi rimelige og tilgjengelige kvalitet Baccalaureate programmer i de områdene av virksomheten, anvendt profesjonelle fag, matematikk, naturvitenskap, teknikk, engineering teknologi, utdanning, kunst og humaniora. En rekke programmer tilbys på master-nivå i undervisningen, menneskelige tjenester og agribusiness, og de pedagogiske spesialist og doktorgradsprogrammer tilbys i utdanningsadministrasjonen.

SC State University forbereder dyktige, kompetente og samfunnsbevisste kandidater til å sette dem i stand til å arbeide og leve produktivt i en dynamisk, globalt samfunn. Gjennom teknologi og tradisjonelle metoder for undervisning og læring, forskning og service, forbedrer Universitetet livskvaliteten til innbyggerne og bidrar til økonomisk utvikling av staten og nasjonen.

(Denne formålsparagraf ble godkjent av SC State University forstanderskapet 30. mars 2010, og etter den South Carolina Commission on Higher Education 6. mai 2010.)

Steder

Orangeburg

South Carolina State University

Address
300 College Street NE
29117 Orangeburg, Sør-Carolina, USA
Telefon
+1 800-260-5956

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss