Les den offisielle beskrivelsen

OM

South Carolina State University har opprettholdt en arv av kvalitet i utdanning. Vi har vært hjem til generasjoner av forskere og ledere i næringslivet, militærtjeneste, regjeringen, friidrett, utdanning, medisin, naturvitenskap, ingeniørfag teknologi og mer. Ligger i Orangeburg, SC, ble SC State grunnlagt som et land stipend høyskole med et oppdrag om å tilby utdanning og service til innbyggerne i staten. I sitt første århundre, SC State var en leder i utdanning og fortsetter å lede vei inn i neste århundre.

History of SC State University

Grunnlagt i 1896 som statens eneste offentlig college for svart ungdom, har South Carolina State University spilte en sentral rolle i utdanning av afrikansk-amerikanere i stat og nasjon. Som et land-grant institusjon, kjempet det å gi landbruket og mekanisk opplæring til generasjoner av svarte ungdommer. Gjennom sin forlengelse program, sendte det gård og hjem demonstrasjons midler i landlige fylker for å gi kunnskap og informasjon til fattige svart gården familier.

Universitetet har utdannet score til lærere for de offentlige skolene. Det ga opplæring i fag, litteratur og historie. Støtte fra Rosenwald Fondet og General Education Board hjalp institusjonen overleve depresjonen. Etter andre verdenskrig, staten parlament opprettet en graduate program og en lov skolen på South Carolina State University for å hindre svarte studenter fra å melde deg på University of South Carolina graduate og juridisk utdanningsprogrammer. Lovgiver også dramatisk økte midler ved høgskolen i et forsøk på å gjøre "separat men like» en realitet i høyere utdanning i Sør-Carolina. I løpet av 1950 og 1960 hundrevis av SC STATE studenter deltok i lokale sivile rettigheter demonstrasjoner og ble arrestert. I 1968 tre unge menn ble drept og 27 såret på campus ved riksveien patrolmen i Orangeburg massakren.

Siden 1966, har SC STATE vært åpent for hvite studenter og lærere, men det har i stor grad beholdt sin misjon og karakter som et historisk svart institusjon. I 1971 ble den landbruks programmet avsluttes og høgskolen gården ble forvandlet til et fellesskap rekreasjonssenter som består av en golfbane, samt fotball og baseball felt. I dag er det nesten 5000 studenter hovedfag i et bredt spekter av programmer som inkluderer agribusiness, regnskap, kunst, engelsk og drama samt mote merchandising, fysikk, psykologi og statsvitenskap.

Mission

South Carolina State University (SC State) er et historisk svart offentlig 1890 land-grant senior omfattende institusjon på ca 4,500-6,000 studenter. Ligger i Orangeburg, South Carolina, SC State University forpliktet til å gi rimelige og tilgjengelige kvalitet Baccalaureate programmer i de områdene av virksomheten, anvendt profesjonelle fag, matematikk, naturvitenskap, teknikk, engineering teknologi, utdanning, kunst og humaniora. En rekke programmer tilbys på master-nivå i undervisningen, menneskelige tjenester og agribusiness, og de pedagogiske spesialist og doktorgradsprogrammer tilbys i utdanningsadministrasjonen.

SC State University forbereder dyktige, kompetente og samfunnsbevisste kandidater til å sette dem i stand til å arbeide og leve produktivt i en dynamisk, globalt samfunn. Gjennom teknologi og tradisjonelle metoder for undervisning og læring, forskning og service, forbedrer Universitetet livskvaliteten til innbyggerne og bidrar til økonomisk utvikling av staten og nasjonen.

(Denne formålsparagraf ble godkjent av SC State University forstanderskapet 30. mars 2010, og etter den South Carolina Commission on Higher Education 6. mai 2010.)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

South Carolina State University

The Criminal Justice programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming til studiet av kriminalitet, teorier om kriminalitet årsakssammenheng, og evalueringen av samfunnsmessige ... [+]

The Criminal Justice programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming til studiet av kriminalitet, teorier om kriminalitet årsakssammenheng, og evalueringen av samfunnsmessige reaksjoner på det. Studenter hovedfag i Criminal Justice ta en rekke sentrale kurs som dekker alle faser av de tre komponentene i rettssystemet: politi, domstoler og rettelser. Kurs i engelsk, naturfag, matematikk, samfunnsfag og humaniora inngår som en del av universitetets generelle læreplanen. Fremmedspråk kurs er nødvendig for å bidra til å forberede studentene for å jobbe og bo i et etnisk og kulturelt mangfoldig samfunn.

Læreplanen for en Bachelor of Science i Criminal Justice forbereder studentene til å møte entry-level standarder for ulike strafferettslige instanser samt opptak til master og profesjonell skole.... [-]

USA Orangeburg
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
South Carolina State University

Foreløpig er Nuclear Engineering Program (NEP) i samarbeid med både North Carolina State University (NC State) og UWM. Under disse avtalene, studenter i atomteknikk progr ... [+]

Nuclear Engineering

I september 2002 South Carolina State University (SC State University) i samarbeid med University of Wisconsin-Madison (UWM) fått godkjenning av South Carolina Commission on Higher Education å tilby en Bachelor of Science grad i Nuclear Engineering. Denne avtalen var unik i sin tilnærming, og den første av sitt slag i begynnelsen av kjernefysisk renessanse. Denne avtalen ble iverksatt på grunn av behovet for å utvide inkludering av minoriteter i alle nivåer av kjernefysisk energi, forskning, utvikling og produksjon. Foreløpig er Nuclear Engineering Program (NEP) i samarbeid med både North Carolina State University (NC State) og UWM. Under disse avtalene, studenter i atomteknikk programmet fullføre andre halvdel av sitt siste år ved enten UWM eller NC State University for å oppfylle alle krav for å oppnå Bachelor of Science grad i Nuclear Engineering (tillagt av SC State University). ... [-]

USA Orangeburg
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Welcome to South Carolina State University