Southeastern Baptist College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Å tjene Kristus med en bibelsk verdensvisning i en kristen atmosfære

SBC er høyskolen for deg. Mange mennesker har misforståelsen om at en bibelskole bare er for de som har full tid kristne yrker, som pastorer. Sannheten er at en bibelskole ligner på mange måter til enhver annen høyskole.

aboutCampus.jpg

Sørøstlige tilbyr en utmerket toårig læreplan for de som ønsker å begynne sin karriere i en kristen atmosfære. Disse studentene kan da overføre sine studiepoeng til en høyskole eller et universitet for å fortsette sine studier på et mer spesialisert felt.

Ja, i fagene som tilbys, er campusopplevelsen og faglig fortreffelighet en bibelskole lik alle andre høyskoler; Imidlertid er måtene vi er forskjellige på, skilt fra andre høyskoler. Den mindre studentpopulasjonen, personlig oppmerksomhet, en kristen atmosfære i og utenfor klasserommet, og gleden av å være noen spesielle på campus, gjør Sørøst-opplevelsen en tid til å verne om resten av livet ditt.

Mission Statement

Hensikten med Southeastern Baptist College er å forherliggjøre Gud ved å gi kvalitetsundervisningskursus fra et bibelsk verdenssyn i en kristen atmosfære, og derved utvikle kristen vekst i studenter og forberede dem til tjeneste i Guds rike.

Southeastern Baptist College søker å forberede menn og kvinner i det kristne samfunnet som uttrykker et ønske om å være involvert i et kirkelatert yrke. Opplæring tilbys på campus og gjennom utvidelser for å hjelpe til med å forberede folk til departementet i pastoratet, misjonsarbeidet, musikkdepartementet, kristen utdanning og ungdomsdepartementer. Southeastern Baptist College søker også å trene folk som ønsker å motta de grunnleggende kursene i college læreplanen i en åndelig akademisk setting som tilbys av Southeastern Baptist College . Alle kursene læres på en slik måte at de integrerer tro og læring, og derved gir god anerkjennelse til all sanningens Gud.

Southeastern Baptist College søker å tjene det kristne samfunn ved å tilby et begrenset antall kreditt- og ikkekredittkurs til de som ikke velger å forfølge et strukturert program mot en bestemt grad, sertifikat eller diplom.

akkreditering

Southeastern Baptist College er akkreditert på statsnivå av Mississippi Commission on College Accreditation (MCCA) , og av Association for Biblical Higher Education (ABHE) (ABHE) på nasjonalt nivå.

tilknytning

Southeastern Baptist College eies og drives av Baptist Missionary Association of Mississippi. Det er medlem av Mississippi Association of Colleges og også Association for Biblical Higher Education (ABHE).

gunstig

Southeastern Baptist College er blant de minst kostbare private høgskolene i landet. De fleste elever finner kostnaden for oppmøte veldig attraktiv og rimelig. En finansiell plan for å møte dine behov kan ordnes.

Personlig oppmerksomhet

De små klassene i Sørøst-sjøen tillater elevene å motta personlig oppmerksomhet fra fakultetsmedlemmer og annet personalepersonell. På Sørøstlige kjenner alle andre på personlig basis. Du vil være mer enn et nummer på vår campus. Vi er spesialister på kristen gjestfrihet og studenttilfredshet.

Studentliv

Studentene tilbys muligheter for ekstrautdanningsprosjekter som sørger for fellesskap og personlig interaksjon gjennom ulike campusorganisasjoner. Noen slike organisasjoner inkluderer høgskolen, foreningen av baptiststuderende (ABS), ministeralliansen og studentregeringsrådet.

En atmosfære av vennskap og samarbeid foregår på campus blant studentene. Vi er en høyskolefamilie. Sovesal lar studentene også nyte sin tid sammen utenfor klasserommet.

plassering

Southeastern Baptist College ligger i vakre Laurel, Mississippi. Laurel ligger 30 miles nord for Hattiesburg; 50 miles sør for Meridian; 80 km sørøst for Jackson; og 125 miles nord for Gulf Coast.

For å nå høgskolen fra Interstate 59, ta avkjørsel 95B på 16th Avenue North. Følg 16th Avenue North (også Highway 15 N) for 4 1/2 miles fra utdanningen til college.

Student forbrukerinformasjon

I samsvar med USDE-kravene vedrørende fullstendig informering av forbrukerinformasjon, gir SBC fullstendig avsløring av nevnte informasjon til enhver og alle potensielle eller nåværende studenter. Som forbrukere og / eller potensielle studenter kan bruke denne informasjonen til å ta informerte beslutninger om denne institusjonen. For å få tilgang til disse ressursene, vennligst klikk på følgende lenke til Southeastern Baptist College Consumer Information Page

Steder

Laurel

Address
4229 Hwy 15 North
Laurel, Mississippi, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss