Les den offisielle beskrivelsen

På Southern Technical CollegeVåre karriere treningsprogrammer er utviklet for å hjelpe deg å nå dine karrieremål - uansett hva de måtte være! Southern Technical College er det rette stedet for studenter som ønsker kvalitet karriere opplæring i de voksende felt av Allied Health, forretninger, design, utdanning, informasjonsteknologi, Legal Studies, sykepleie og tekniske fag. Så hva venter du på? Kontakt en innleggelser representant hos din lokale campus for å planlegge en personlig campus tour. Vi kan jobbe sammen for å gjøre dine karrieremål bli en realitet!

Hvorfor STC

Arbeidsgivere anerkjenner kvaliteten på våre kandidater.

Arbeidsgivere leie Southern tekniske høyskole akademikere fordi de anerkjenner kvaliteten på opplæringen vi gir. Vår kompetanse-basert utdanning har både elever og lærere til ansvar og sikrer målbare resultater av utdanning. Vi er ikke bare utdanne, vi forbereder en arbeidsstokk for fremtiden, og arbeidsgivere setter pris på det!

Vi gir karriere trening på dine vilkår.

Vi forstår kravene til livet, og det er derfor vi gir mange muligheter for å oppnå kvalitet karriere opplæring. Studentene velger fra morgen eller kveldskurs, på nettet eller i klasserommet. Dette betyr at du kan jobbe i din nye karriere raskere enn du tror.

Våre instruktører ikke bare lære fra boken.

Våre instruktører er kvalifiserte fagfolk med bransjespesifikk kompetanse. Studenter får fordelen av å lære fra den virkelige verden kunnskap og kan få den type praktisk innsikt som ikke kan læres fra en lærebok.

Vi gir deg praktisk hands-on karriere trening.

Vi tror det er viktig å praktisere det du lærer. Det er derfor vi innlemme hands-on trening i alle våre programmer. Du lærer bedre og raskere ved å gjøre arbeidet enn du vil bare sitte i et auditorium.

Våre økonomisk støtte kontor dører er alltid åpne.

Våre trente Financial Aid Offiserer er tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha angående din Financial Aid. Vi vet hvor viktig økonomisk bistand er, og vil hjelpe deg å navigere deg gjennom prosessen.

Vi hjelper deg også etter at du krysser konfirmasjonen scenen.

Våre Career Services Offiserer er der for å hjelpe deg med alt fra intervjutrening for å forbedre din CV. Vi vet at trening du for en karriere stopper ikke på eksamen, og vi er her for å hjelpe!

Campus Steder i Florida Hvis du vurderer høyskoler i Florida, kan vi hjelpe deg i gang i karrieren feltet som er riktig for deg på et av våre ni studiesteder, eller online.

Southwest Steder

Bonita Springs Fort Myers Port Charlotte Tampa

Sentrale steder

Auburndale Brandon Mount Dora Orlando Sanford

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Southern Technical College

Etter hvert som teknologien fortsetter å utvikle seg, vil bedriftene finne et økende behov for kvalifiserte IT-medarbeidere. Med en informasjonssikkerhet grad fra Souther ... [+]

Bachelor i Information Technology and Security Systems

Etter hvert som teknologien fortsetter å utvikle seg, vil bedriftene finne et økende behov for kvalifiserte IT-medarbeidere. Med en informasjonssikkerhet grad fra Southern Technical College, kan du forberede deg på en utfordrende karriere som vil holde deg på tå hev.

Disse IT-sikkerhetsstudieprogrammene er laget for å hjelpe deg å bli dyktig i identifisering av datasikkerhet sårbarheter og utvikle en grad av spesialisering i informasjonssikkerhet utover det som følger av mer generelle programmer. Dette programmet gir deg tilstrekkelig tid til å utforske problemstillinger og teknologier av datamaskinen og nettverkssikkerhet, og for å utvikle de ferdighetene som trengs for å designe eller feilsøke en organisasjons sikkerhetssystemer prosedyrer, standarder, protokoller og retningslinjer, samt sikre at operasjonell sikkerhet er i samsvar med standarder, retningslinjer og lover.... [-]

USA Fort Myers Tampa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
176 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
Southern Technical College

Det tar mer enn en følelse av stil og en lidenskap for design for å finne en karriere i interiørdesign feltet. Det er der Southern Technical College kan bidra til å ta di ... [+]

Bachelor i Interior Design

Det tar mer enn en følelse av stil og en lidenskap for design for å finne en karriere i interiørdesign feltet. Det er der Southern Technical College kan bidra til å ta din kreativitet og stil til neste nivå.

Vårt interiørdesign skolen er tilgjengelig på Institute of Interior Design ved våre Bonita Springs læring stedet og kan gi deg avanserte ferdigheter og hands-on trening i både boliger og kommersielle design. Ved fullføring av programmet, kan du søke arbeid som interiørdesigner med eget design firmaer, detaljhandel designsentre eller homebuilder designstudioer. Southern Technical College er et stolt medlem av International Interior Design Association.... [-]

USA Bonita Springs
September 2020
Engelsk
Heltid studier
176 måneder
Campus
Les mer på norsk
Southern Technical College

På Southern Technical College, kan du slå din naturlige lederegenskaper til en karriere. Forbered deg på en karriere som kan ta deg steder med en bachelorgrad i ledelse. ... [+]

Bachelor i ledelse

På Southern Technical College, kan du slå din naturlige lederegenskaper til en karriere. Forbered deg på en karriere som kan ta deg steder med en bachelorgrad i ledelse. Dette programmet er utviklet for personer som ønsker å utvide sine kunnskaper og salgbarhet ved å tjene en bachelorgrad i ledelse.

Våre Business Management grad programmet er bygget på et fundament av virksomheten kurs som organisatorisk atferd, human resource management, internasjonal business, ledelse og teamutvikling, finans og forretningskommunikasjon. Etter eksamen, kan du være forberedt på å søke en rekke lederstillinger i næringslivet.

På Southern Technical College, er vi her for å hjelpe deg å endre livet ditt og forberede for karrieren du ønsker. Kontakt oss i dag for å lære mer om vår Bachelor in Management.... [-]

USA Fort Myers Tampa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
176 uker
Campus
Les mer på norsk
Southern Technical College

Verden trenger sterke, kunnskapsrike ledere som er dedikert til å hjelpe andre. Ofte de som holder offentlige tjeneste grader er den mest kvalifiserte. I Public Service o ... [+]

Bachelor i Public Service Administration

Verden trenger sterke, kunnskapsrike ledere som er dedikert til å hjelpe andre. Ofte de som holder offentlige tjeneste grader er den mest kvalifiserte. I Public Service og Administration studiet ved Southern Technical College, kan du få et grunnlag i rettssystemet og kriminologi som du utvider din kunnskap og salgbarhet.

I disse forvaltningsstudieprogrammene, kan du velge en konsentrasjon i de områdene av Law Enforcement og Kriminalomsorgens Administration, Criminal Justice Technologies and Social Justice. Etter eksamen, vil du være kvalifisert for en rekke stillinger i rettssystemet, sosiale tjenester og beredskap ledelse felt.

På Southern Technical College, kan våre erfarne instruktører og dedikerte medarbeidere hjelpe deg å ta det neste steget i livet ditt. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi skiller seg ut blant forvaltningens studieprogrammene.... [-]

USA Fort Myers Port Charlotte Tampa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
176 uker
Campus
Les mer på norsk
Southern Technical College

Hvis du har et øye for detaljer og en evne til å jobbe med tall, kan vår Accounting grad programmet forberede deg for din ideelle karriere. Målet med vår Bachelor of Scie ... [+]

Bachelor i Regnskap

Hvis du har et øye for detaljer og en evne til å jobbe med tall, kan vår Accounting grad programmet forberede deg for din ideelle karriere. Målet med vår Bachelor of Science i regnskap (BSA) grad programmet er å gi deg en bred, grunnleggende kunnskap om regnskap og gi deg de ferdighetene du trenger for å arbeide i en posisjon du kan være stolt av.

I vår Accounting studium, kan du få en forståelse av dynamikken i organisasjoner, næringsliv og økonomi. Etter eksamen, kan du søke arbeid i en rekke innstillinger, inkludert offentlig regnskap, industri, myndigheter og ideelle organisasjoner.

Ikke vent annen dag for å komme i gang i ditt regnskap karriere. Kontakt Southern Technical College i dag for å lære mer om hvordan du kan tjene din bachelorgrad i Florida.... [-]

USA Fort Myers
September 2020
Engelsk
Heltid studier
176 uker
Campus
Les mer på norsk