Les den offisielle beskrivelsen

Om SWOSU

Velkommen til Southwestern Oklahoma State University (SWOSU) - et universitet kjent for sine faglige kvalitetsprogrammer, vennlig atmosfære og økonomisk kostnad. Ligger i den lille byen Weatherford, i hjertet av det vestlige Oklahoma, tilbyr det et trygt, gjestfritt miljø.

SWOSU er hjem til 5000 studenter, hvorav 250 er studenter fra utenfor USA som representerer noen 35 land. Studentene kan fullføre assisterende, bachelor-, mastergrad og doktorgrader mens de deltar i enten de tradisjonelle campus-klassene eller deltar i fjernundervisningsmuligheter som er gitt ved hjelp av toppmoderne teknologi.

SWOSU-oppdrag, verdier

verdier

SWOSU bekreftet sine verdier med sine interessenter.

 • Vi verdsetter vår stilling som en førsteklasses institusjon for høyere utdanning i Oklahoma som oppfyller statens og regionens behov ved å tilby tilgjengelige, rimelige, høykvalitative assosiate-, bachelor-, master- og profesjonelle gradsprogrammer.
 • Vi er forpliktet til høye standarder for instruksjon, administrative tjenester, forskning, vitenskapelig og kreativ virksomhet, og service til universitetet og samfunnet.
 • Våre fakultet, ansatte og administrasjon er forpliktet til å fremme et sikkert, sunt og mangfoldig intellektuelt, kulturelt og sosialt miljø for studentens suksess.
 • Vi er dedikert til den økonomiske stabiliteten og veksten i vår region, og vi kjenner vår rolle som et senter for kunst, kultur, vitenskap og teknologi.
 • Vi styrer våre handlinger med rettferdighet, ærlighet og integritet når vi oppfyller våre forpliktelser gjennom den klare bruken av de økonomiske og naturressursene som er betrodd oss.

Syn

Som et førsteklasses universitet som reagerer på en stadig skiftende verden, vil SWOSU gi et miljø for fakultet, student og oppgradere suksess og offentlig tjeneste gjennom en rekke elementer:

 • Innovative og tilgjengelige akademiske programmer;
 • Studentaktiviteter og muligheter;
 • Kulturell inkludering og mangfold;
 • Utvidede internasjonale programmer, muligheter for internasjonale studenter og fremme av global bevissthet;
 • Fellesskap og privat sektor partnerskap som drar nytte av studenter, fakultet og ansatte og samfunnet;
 • Student og fakultet forskning, vitenskapelig og kreativ aktiviteter som utvider kunnskapskamre og forbedrer livskvaliteten;
 • Aktiviteter og investeringer som fremmer etisk, intellektuell, profesjonell og personlig vekst
 • Fremme av helse og velvære på universitet og samfunn;
 • Forpliktelse til å fremme og vedlikeholde teknologier som optimaliserer universitetets operasjoner og klasserom og student fjernundervisning;
 • Styring av våre økonomiske ressurser og etablering av nye veier for å støtte og bevare kvalitetsprogrammer; og
 • Utvidelse av alumni relasjoner, anerkjennelse, partnerskap og støtte.

Oppdrag

Oppdraget til Southwestern Oklahoma State University , medlem av Regional University System of Oklahoma, er å tilby utdannelsesmuligheter, forskning, vitenskapelig og kreativ aktivitet og service i et trygt, tilgjengelig, nærende læringsmiljø som møter statens behov og region og bidrar til det pedagogiske, økonomiske og kulturelle miljøet. SWOSU gir tradisjonelt sterke studieprogrammer som fører til en rekke grader, fra tilknyttet doktorgrad. Universitetets studieområder, nasjonalt akkrediterte programmer, generell utdanningslære, service og erfaringslæringsaktiviteter, samt deltakelse i studentaktiviteter og organisasjoner gir studentene muligheter til å skaffe seg ferdigheter, kunnskaper og kulturopplevelser som fremmer prestasjon av studenter og alumner.

ESL Center - Språkbedriften

TLC-Weatherford er et hjelpeside til TLC-Edmond som ligger på campus av Southwestern Oklahoma State University (SWOSU). Med oss ​​vil du forbedre dine engelske ferdigheter og samtidig bygge gode minner fra USA og dets folk.

Du vil studere under lærere med høy kompetanse i å undervise engelsk til internasjonale studenter. Du vil ha akademiske rådgivere til å veilede deg hvert skritt av veien. Vårt samarbeidende høyskolenettverk vil gjøre det lettere for deg å gå inn på det amerikanske universitetet ditt.

Du vil vokse både kulturelt og akademisk. Aktiviteter sponset av The Language Company har å utforske samfunn og byer hvor du opplever den amerikanske livsstilen.

Samlet mål

 • Utvikle og levere kvalitetsprogrammer med tydelig kvalifisert personell og leveransesystemer som sikrer klient og sponsor tilfredsstillelse.
 • Sikre effektiv styring, ledelse og kommunikasjon gjennom hele organisasjonen.
 • Sikre et solidt økonomisk grunnlag for selskapet.
 • Still standarder og sikre muligheter for profesjonell vekst og utvikling for alle ansatte.
 • Utvikle og levere kvalitetstjenester for å sikre tilfredsstillelse av klient og sponsor tilfredshet.
 • Sikre selskapets vitalitet gjennom kundefordeling og finansiell styring.
 • Sikre at selskapets strategiske aktiviteter og planlegging er i tråd med ESL industristandarder og drive selskapets oppdrag.

Raske fakta

 • Omtrent 5.100 studenter registrerer hvert fall på SWOSU campus.
 • SWOSU tilbyr over 100 forskjellige majors og 1000 forskjellige klasser.
 • Vår stolte tradisjon inkluderer sterke akademiske programmer og kvalitetsfakultet.
 • SWOSU har 14 nasjonalt akkrediterte akademiske programmer - det meste blant Oklahomas regionale universiteter.
 • For mer informasjon, besøk www.swosu.edu
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Southwestern Oklahoma State University

BS Biological Sciences grad forbereder studentene for å komme inn i godt over hundre forskjellige karriereveier. Det biologiske fagfakultet er erfarne rådgivere og vil hj ... [+]

Oversikt

BS Biological Sciences grad forbereder studentene for å komme inn i godt over hundre forskjellige karriereveier. Det biologiske fagfakultet er erfarne rådgivere og vil hjelpe deg med å velge en sti som passer best for deg.

Din høyskoleutdanning vil innebære mer enn å ta kurs. I løpet av jakten på en biovitenskapelig grad vil du få mulighet til å delta på seminarer levert av høyskole og høyttalere på en rekke biologi-relaterte emner, muligheten til å gjennomføre forskning ved SWOSU eller en annen institusjon eller forskningssenter, sjanse til å delta eller til stede på et stats-, regionalt, nasjonalt eller internasjonalt vitenskapelig møte, eller muligheten til å bruke din utdanning i tjeneste til universitetet og samfunnet. Du bør besøke andre områder på dette nettstedet for å finne ut mer om denne delen av utdanningen din.... [-]

USA Weatherford
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Southwestern Oklahoma State University

En Bachelor of Science i datavitenskap eller informasjonsteknologi kan åpne mange dører i fremtiden. Du kan starte din karriere umiddelbart eller velge å forfølge en høye ... [+]

Tjen en BS i datavitenskap eller informasjonsteknologi

En Bachelor of Science i datavitenskap eller informasjonsteknologi kan åpne mange dører i fremtiden. Du kan starte din karriere umiddelbart eller velge å forfølge en høyere grad i en rekke programmer. SWOSUs Bachelor of Science i datavitenskap gir følgende:

Alternativer i datavitenskap og informasjonssystemerGame Design OpportunitiesNettverkssikkerhetstreningHPC-programmeringForskningsmuligheter

Lås opp din karriere innen datavitenskap eller IT med en grad fra SWOSU. Våre nyutdannede har gått på å nyte vellykkede karrierer hos teknologibedrifter, offentlige byråer, energibedrifter, finansinstitusjoner og produksjonsfirmaer.... [-]

USA Weatherford
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Southwestern Oklahoma State University

Velkommen til Institutt for ingeniørteknologi ved SWOSU hvor vi gir våre studenter en god utdannelse for å forberede dem til tekniske jobber i bransjen. ... [+]

Tjen din Engineering Technology Degree på SWOSU

Velkommen til Institutt for ingeniørteknologi ved SWOSU hvor vi gir våre studenter en god utdannelse for å forberede dem til tekniske jobber i bransjen.

Søk nåIngeniør Teknologi Grader TilbysBachelor of Science Degree Engineering Engineering, med et valg i Manufacturing Engineering TechnologyBachelor of Science Degree in Engineering Technology, med et valg i Computer Electronics Engineering TechnologyBachelor of Science Degree Engineering Engineering, med et valg i miljøteknologiBachelor of Science Degree i industriell teknologi med opsjoner i elektronikk teknologi og produksjonsteknologiHvorfor SWOSU er stedet for ingeniørteknologi... [-]
USA Weatherford
September 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Southwestern Oklahoma State University

Mangfoldet i akademisk bakgrunn og erfaringer fra kjemifakultetsmedlemmene og deres engasjement for utdanning av høy kvalitet gir Southwestern Oklahoma State University k ... [+]

Generell informasjon

Mangfoldet i akademisk bakgrunn og erfaringer fra kjemifakultetsmedlemmene og deres engasjement for utdanning av høy kvalitet gir Southwestern Oklahoma State University kjemi en stor konkurransefortrinn for suksess. Hvert område av spesialisering er undervist av en instruktør med en Ph.D. i det området som organisk kjemi, analytisk kjemi, uorganisk kjemi, biokjemi eller fysisk kjemi. De små klasse- og laboratoriestørrelsene tillater omfattende diskusjoner og en-til-en-interaksjoner med instruktøren. Studentene har gode muligheter til å stille sine instruktørspørsmål.

Laboratorieopplevelse er viktig for en godt forberedt kjemiker. Kjemiprogrammet ved SWOSU understreker denne siden av kjemisk utdanning gjennom en rekke laboratorieklasser, hver undervist av en Ph.D. kjemiker. Junior og senior studenter som jobber med enten BS grad alternativ velger et forskningsprosjekt under ledelse av en kjemi professor. Dette tillater en-mot-instruksjon på prosjekter av gjeldende vitenskapelig interesse. Studentene vil få erfaring ikke bare i tradisjonelle kjemi teknikker, men vil også ha mulighet til å drive moderne vitenskapelig instrumentering. Utvalgte laboratorieeksperimenter er grensesnitt direkte til datamaskiner for praktisk datainnsamling og manipulering.... [-]

USA Weatherford
September 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Southwestern Oklahoma State University

Musikkterapiprogrammet ble opprettet i 1980. Dette er det eneste musikkterapiprogrammet i staten Oklahoma. Studentene kan forfølge enten Bachelor of Music in Music Therap ... [+]

Musikkterapi Generell informasjon

Musikkterapiprogrammet ble opprettet i 1980. Dette er det eneste musikkterapiprogrammet i staten Oklahoma. Studentene kan forfølge enten Bachelor of Music in Music Therapy eller Equivalence / Registration in Music Therapy ved SWOSU, begge vil tilfredsstille den nødvendige kvalifikasjonen for å ta National Certification Examination for musikkterapeuter for legitimasjon av Music Therapist Board Certified (MT-BC).

For å fullføre Bachelor of Music i musikkterapi må nybegynnere og overføring av studenter med tastatur / stemme eller instrumental emphases oppfylle kravene til graden i generell utdanning, grunnleggende musikk og musikkterapi kjerne pensum.... [-]

USA Weatherford
September 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Southwestern Oklahoma State University

Psykologi er en av de mest populære lavere gradene i verden. Dette er forståelig siden en psykologi grad gir studentene muligheter for personlig vekst mens du åpner dører ... [+]

Tjen din psykologi grad på SWOSU

Psykologi er en av de mest populære lavere gradene i verden. Dette er forståelig siden en psykologi grad gir studentene muligheter for personlig vekst mens du åpner dører for en rekke interessante og utfordrende karrierer. I tillegg gir dette feltet studentene sjansen til å skreddersy sine pedagogiske erfaringer og utdanningsprogrammer for å fokusere på bestemte områder som appellerer til bestemte interesser. Psykologistudenter lærer om menneskelig og dyr atferd, så vel som deres mentale prosesser.

Søk nåGrader tilbys

SWOSUs Psykologisk avdeling tilbyr en grunnskole, seks lavereårige minoriteter, fire masterstudenter og en spesialprogram for LPC-studieplan. Disse programmene inkluderer:... [-]

USA Weatherford
September 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Southwestern Oklahoma State University

Institutt for næringsliv og datavitenskap tilbyr studentene profesjonell utdanning innen næringsliv og datavitenskap som vil legge til rette for personlig utvikling for d ... [+]

Tjen en grad i Business eller datalogi på SWOSU

Institutt for næringsliv og datavitenskap tilbyr studentene profesjonell utdanning innen næringsliv og datavitenskap som vil legge til rette for personlig utvikling for deres fremtidige karriere.

Søk nåGrader tilbysBBA i regnskapBBA i entreprenørskapBBA i finansBBA i ledelseBBA i markedsføringBS i datalogiMBAMS i ledelseOrganisatorisk lederskap

Associate Dean: Dr. Patsy Parker 580.774.3284 Stol: Dr. Trisha Wald 580.774.3061 Programleder: Madeline Baugher 580.774.3122

Fakultetet og staben i avdelingen arbeider for å skape og opprettholde en profesjonell holdning og nært samarbeid med studenter. I tillegg til vekten på høykvalitetsopplæring i klasserommet, oppfordrer fakultetet elevene til å utføre seg på en etisk måte og utvide sin læring utover klasserommet ved å delta i aktive forretnings- eller datavitenskapsrelaterte klubber på campus.... [-]

USA Weatherford
September 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Southwestern Oklahoma State University