Les den offisielle beskrivelsen

St. Ambrose University

Et dynamisk campusliv

Vi tilbyr mer enn 60 majors med fleksibiliteten til å blande majors, mindreårige og valgfag som passer dine interesser. Dessuten er vårt spirituelle samfunn kjent for sin friidrett, spesielle arrangementer og enestående bolighaller.

SAU-studentene er inspirert av vår katolske intellektuelle tradisjon og forpliktelse til sosial rettferdighet. Faktisk frivillig de tusenvis av tjenestetimer hvert år - og mer enn 150.000 timer i det siste året alene!

PÅ HOLD

Rangerte 26th (slips) av US News

I andre kategorier, US News

Vår plassering

Midt i hvor som helst du vil gå!

St. Ambrose University ligger i Davenport, Iowa, en del av Quad Cities - en bystat (Iowa og Illinois) hovedstadsområde som ligger på den eneste store strekningen av Mississippi-elven som går fra øst til vest.

Hvorfor SAU

Finn ditt større formål i livet på St. Ambrose University

Noen studenter foretrekker å gå seg vill i mengden ved store universiteter. Å være en person i et ansiktssjø, kan de komme ut i verden uten å vite hvem de er eller hva livet handler om.

Men du er annerledes. Du vil ha en utdannelse på en liten skole hvor professorene dine kjenner deg ved navn, hvor du faktisk kan utføre forskning i ditt første år, og hvor din tro og dedikasjon til å tjene andre gir deg og dine venner et større formål i livet. Hvis du er denne typen student, ønsker vi å møte deg!

Den akademiske ressurser av en statskole, vennligheten av et lite høyskole

Få det beste fra begge verdener

St. Ambrose tilbyr dusinvis av majors og samme topp akademiske akademikere funnet på større universiteter og høyskoler i Iowa. Faktisk går de akademiske mulighetene ved Ambrose - internships, forskning, hands-on learning - utover mange av våre stats- og privatskolekonkurrenter.

Men hva skiller oss fra er våre små klassestørrelser og tilnærmet professorer som blir kjent med deg og dedikert til din instruksjon, og gir deg muligheter du kanskje ikke mottar på andre høyskoler i Quad Cities eller andre steder.

Ambrosian Verdier er grunnlaget for å bygge suksess

SAU er riktig egnet for deg

Våre Ambrosian verdier av faglig fortreffelighet og forpliktelse til liberal kunst, sosial rettferdighet og samfunnstjeneste bidrar til å legge grunnlaget for din suksess som student, din karriere og gjøre verden til et bedre sted.

HVORDAN KAN jeg SUPPLERE MIN UTDANNELSE?

SAU College of Business har et omfattende internship program for å gi deg kvalitet praktisk, markedsførbar opplevelse. Ledelse studenter har internert på mange regionale og nasjonale selskaper, inkludert Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy, og Deere

Våre studenter får også sin læring til virkelige prosjekter, som lar deg lære av og bidra til, Quad Cities-samfunnet.

HVA ER NÅR POTENTIELLE KARRIEREPATURER?

Ledelse fagfolk kan gå inn i mange karriere felt, inkludert markedsføring, finans, reise, bank, underholdning og mer. Flere av våre alumni har sluttet seg til sin familiebedrift.

Dine ferdigheter er også høyt verdsatt av selskaper som fokuserer på detaljhandel, gjestfrihet, bank, produksjon, transport og underholdning.

Våre alumner snakker ofte om kvaliteten og verdien av en St. Ambrose utdanning.

En nylig undersøkelse av SAU College of Business kandidater funnet 97% var sysselsatt full- eller deltid, i høyere utdanning, fortsatte sin utdanning, eller var ikke søker jobb på den tiden.

HVA HAR ALUMNI AV DETTE PROGRAMET GJELDT?

  • Wes Erickson '12, '14 MOL trodde han ville hodet inn i væpnede styrker, men fant isteden sin lidenskap i ledelse og markedsføring. Selv om han oppnådde mindreårige i disse områdene, drev han sin kunnskap og interesser - samt veiledning fra Wess favorittprofessorer - mot en mastergrad i organisatorisk ledelse ved SAU. Som en prosjektleder med UnityPoint Healths Enterprise Program Management Office, klarer Wes på jobb med den velafrundede og multidisiplinære utdanningen han fikk på Ambrose.
  • Elijah Grant IV '15 har en dobbel ledelse i ledelse og markedsføring og driver nå sitt eget mediefirma, Grant Media i Davenport. Å vite hvordan å påvirke forandring og inspirere folk var hva Elia tok bort fra St. Ambrose. "Ledermulighetene på campus gjorde min tid til St. Ambrose verdt. Å være i disse lederrollene som student, forberedte meg til å lede utenfor klasserommet og hjalp meg til å vokse som en person."

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

St. Ambrose University

Om målet ditt er å starte en liten bedrift, administrere en detaljhandelskjede eller ledeteam i et multinasjonalt Fortune 500-selskap, har St. Ambrose et program for å hj ... [+]

Om målet ditt er å starte en liten bedrift, administrere en detaljhandelskjede eller ledeteam i et multinasjonalt Fortune 500-selskap, har St. Ambrose et program for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Våre nyutdannede jobber hos Charles Schwab, Enterprise Car Rental, Northwestern Mutual, TAG Communications, og mange andre.

Ambrose FordelerEksepsjonell Business EducationReal-World PerspectiveMuligheter

Vår ekspertfakultet gir deg utdannelse og muligheter til å bygge karriereforbedrende ledelse legitimasjon, slik at du kan oppnå din ambisjon.

St Ambrose University er et anerkjent College of Distinction for sin tilslutning til vellykkede resultater, god undervisning, skape et levende samfunn, og utdanne engasjerte studenter.... [-]

USA Davenport
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

St. Ambrose University

Du tror dataprogrammer forbedrer liv, organisasjonens funksjon og ressursforvaltning. Og du vil ha en hånd i teknologiske fremskritt. Uansett om du ønsker å designe mobil ... [+]

Du tror dataprogrammer forbedrer liv, organisasjonens funksjon og ressursforvaltning. Og du vil ha en hånd i teknologiske fremskritt. Uansett om du ønsker å designe mobilapps eller bedriftsprogramvareløsninger, kan SAU forberede deg på en vellykket IT-karriere.

Våre nyutdannede jobber hos Apple Inc., Carleton Life Support, Google, HNI Corporation og Southern Imperial Inc., og mange andre.

Ambrose FordelerOmfattende utdanningPraktisk erfaring4 1 MSITM-program

Fakultetet vårt er oppdatert på teknologier og innovasjoner innen datavitenskap. De jobber side om side med deg mens du lærer å oversette teori, bygge teknisk ferdighet og bruke dine ferdigheter i den virkelige verden.... [-]

USA Davenport
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
St. Ambrose University

Hvis du liker å jobbe med og manipulere tall, analysere resultater og hjelpe andre å forstå hvordan data kan fungere for dem, vil en grad i datavitenskap og analyse fra S ... [+]

Hvis du liker å jobbe med og manipulere tall, analysere resultater og hjelpe andre å forstå hvordan data kan fungere for dem, vil en grad i datavitenskap og analyse fra St. Ambrose University forberede deg på en høy etterspørselskarriere som passer dine mål.

Ambrose FordelerPraktikplasser på topp nasjonale selskaperSmå klassestørrelserLær etiske datapraksis

St Ambrose University er et anerkjent College of Distinction for sin tilslutning til vellykkede resultater, god undervisning, skape et levende samfunn, og utdanne engasjerte studenter.

St. Ambrose Fall Drone Tour fra St Ambrose University på Vimeo.

Hva skal jeg lære?

Du vil ta kurs i sannsynlighet og statistikk; statistisk modellering med data analyse; datavitenskap; avansert matte; og i ditt siste år, en prosjektbasert toppstein.... [-]

USA Davenport
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
St. Ambrose University

Enten du ønsker å endre industriens verden, øke produktkvaliteten for forbrukere eller sikkerheten til arbeidstakere, eller se på forbedringer på arbeidsplassen, har St. ... [+]

Enten du ønsker å endre industriens verden, øke produktkvaliteten for forbrukere eller sikkerheten til arbeidstakere, eller se på forbedringer på arbeidsplassen, har St. Ambrose et program som fører til målene dine og mer.

Våre nyutdannede jobber hos ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

Ambrose FordelerOmfattende hands-on forskning og design opplevelseFakultetet fokuserer på degAkkrediterte Program

Vårt strenge, men givende, Industrial Engineering-program gir deg praktisk, virkelig opplevelse. Du vil bli ledet av en ekspert og engasjert fakultet og få ferdigheter som gjør deg til en etterspurt ressurs i arbeidsstyrken.... [-]

USA Davenport
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Campus
Les mer på norsk
St. Ambrose University

Om målet ditt er å fremme energisektoren, designe offentlige vannsystemer eller overvåke produksjonen av utstyr og produkter, har St. Ambrose University et program for å ... [+]

Om målet ditt er å fremme energisektoren, designe offentlige vannsystemer eller overvåke produksjonen av utstyr og produkter, har St. Ambrose University et program for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Våre nyutdannede jobber hos Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

Ambrose FordelerOmfattende hands-on forskningEksepsjonell laboratoriefasilitetPersonlig oppmerksomhet: Fakultetets fokus på deg

Vårt strenge, men givende, maskintekniske program gir deg praktisk, virkelig opplevelse. Du vil bli ledet av en ekspert og engasjert fakultet og få ferdigheter som gjør deg til en etterspurt ressurs i arbeidsstyrken.

St Ambrose University er et anerkjent College of Distinction for sin tilslutning til vellykkede resultater, god undervisning, skape et levende samfunn, og utdanne engasjerte studenter.... [-]

USA Davenport
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Campus
Les mer på norsk
Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, USA