Les den offisielle beskrivelsen

Du vil vokse, lykkes og tjene

I vår raskt skiftende verden blir vi bombardert med informasjon og ny teknologi.

Vitenskapelige funn utfordrer måten vi tenker på.

Kulturelle omdreininger påvirker måten vi handler på.

Vi forbereder deg til å vokse, lykkes og tjene i dette stadig skiftende miljøet. Gjennom våre læringsmål og vår innovative sentrale læreplan oppfordrer vi deg til å åpne tankene dine og tenke annerledes på deg selv og verden.

Lær i hendene på ekspertfakultet som ikke bare er lærere, men mentorer. De åpner øynene dine for nye perspektiver. Lær deg å være intellektuelt fleksibel. Forbered deg på å tenke kritisk og kommunisere tydelig på tvers av ulike fagområder. Hjelper deg med å utvikle en sterk følelse av selvtillit. Og gi deg en større forståelse av verden rundt deg.

Du vil bli en høyt utdannet person veldig mye verdsatt på markedet. Du har de ferdighetene som arbeidsgivere vil ha. Og vil være godt forberedt på et liv med prestasjon, ledelse og service.

Tilbyr mer enn 100 majors og mindreårige

Du kan velge mellom majors, mindreårige og tverrfaglige programmer i en av to skoler-skolen for kunst og vitenskap og Sigmund Weis Business School.

Uansett hvilken du velger, vil du oppleve den personlige, høykvalitetsutdanningen som vi er kjent med. Du vil ha små klasser, undervist av fakultetet ikke utdannet assistenter, med mange muligheter for hands-on læring.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Susquehanna University

Undervisning i solid kommunikasjonsferdighet er hjertet i alle avdelingens programmer, enten du kommuniserer gjennom en nyhetshistorie, pressemelding, nettside, på tv ell ... [+]

Undervisning i solid kommunikasjonsferdighet er hjertet i alle avdelingens programmer, enten du kommuniserer gjennom en nyhetshistorie, pressemelding, nettside, på tv eller ansikt til ansikt.

Vi tilbyr tre hovedpunkter med syv spor. Uansett hvilket kommunikasjonsområde du interesserer, har vi dekket deg.

majors

Reklame

Søknad om opptakssjekkliste

Fullført online søknad om opptak (Det er ingen søknadsavgift). Susquehanna Internasjonal søknad eller vanlig søknad eller koalisjonssøknad.

Rådgivere sender skolerapport Skjema til oss hvis du har oppgitt en e-postadresse gjennom din online søknad. Eller spør en administrator på videregående skole for å sende en skolerapport skjema direkte til opptakskontoret. Hvis du ikke sender en skolerapport skjema, vil du bli pålagt å sende offisielle eller attestede akademiske transkripsjoner fra alle videregående skoler, videregående skoler og universiteter.... [-]

USA Selins
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Susquehanna University

Luksus merkevarer er verdt hundrevis av milliarder dollar og er klar til å vokse enda mer. Du vil mestre de unike styrings- og markedsføringsstrategiene de trenger ved en ... [+]

Trinn inn i verden av de rike og berømte

Sportsbiler som setter hodet, overdådige femstjerners feriesteder og mote merker som grace store bane-markedsføring og håndtering av luksus merker som disse tar spesialisert kunnskap og trening.

Luksus merkevarer er verdt hundrevis av milliarder dollar og er klar til å vokse enda mer. Du vil mestre de unike styrings- og markedsføringsstrategiene de trenger ved en av de eneste lavere universiteter i nasjonen, for å tilby en luksus merkevare markedsføring og ledelse grad.

Du vil være akutt oppmerksom på forbrukeradferd og forholdsadministrasjon som er viktig for å holde disse merkene på topp i et konkurransedyktig marked.

Gå til luksusmerkets hovedsteder i verden som Roma, Paris og Milano gjennom vårt prisbelønte GO-program.... [-]

USA Selins
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Susquehanna University

Våre fysikkstuderende utfordres av en blanding av klassisk fysikk og banebrytende nye metoder. Legg til det en 3-2 samarbeidsavtale med Columbia Universitys ingeniørprogr ... [+]

Tenk på verden på en ny måte

Og forberede seg på å forandre det.

Våre fysikkstuderende utfordres av en blanding av klassisk fysikk og banebrytende nye metoder. Legg til det en 3-2 samarbeidsavtale med Columbia Universitys ingeniørprogram, og du kan virkelig ha alt på Susquehanna.

Klassiske fysikk kurs i mekanikk, elektrisitet og magnetisme, optikk og elektronikk - med utvalgte klasser i kvanteområdet - gir deg grunnleggende kunnskap for å fortsette din utdanning, gå inn i en karriere eller lære neste generasjon Einsteins. Du finner ikke dette en rekke spesialiteter og alternativer på andre skoler som er like personlige som Susquehanna.

Utfordrende undervisningsteknologi senter for å lære og bruke nyoppdaget kunnskap med virkelige liv, morsomme, applikasjoner. Du vil knekke egg og knuse Lego slott som en del av utdanningen din. Det er problemløsing i sanntid.... [-]

USA Selins
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk