Susquehanna University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Du vil vokse, lykkes og tjene

I vår raskt skiftende verden blir vi bombardert med informasjon og ny teknologi.

Vitenskapelige funn utfordrer måten vi tenker på.

Kulturelle omdreininger påvirker måten vi handler på.

Vi forbereder deg til å vokse, lykkes og tjene i dette stadig skiftende miljøet. Gjennom våre læringsmål og vår innovative sentrale læreplan oppfordrer vi deg til å åpne tankene dine og tenke annerledes på deg selv og verden.

Lær i hendene på ekspertfakultet som ikke bare er lærere, men mentorer. De åpner øynene dine for nye perspektiver. Lær deg å være intellektuelt fleksibel. Forbered deg på å tenke kritisk og kommunisere tydelig på tvers av ulike fagområder. Hjelper deg med å utvikle en sterk følelse av selvtillit. Og gi deg en større forståelse av verden rundt deg.

Du vil bli en høyt utdannet person veldig mye verdsatt på markedet. Du har de ferdighetene som arbeidsgivere vil ha. Og vil være godt forberedt på et liv med prestasjon, ledelse og service.

Tilbyr mer enn 100 majors og mindreårige

Du kan velge mellom majors, mindreårige og tverrfaglige programmer i en av to skoler-skolen for kunst og vitenskap og Sigmund Weis Business School.

Uansett hvilken du velger, vil du oppleve den personlige, høykvalitetsutdanningen som vi er kjent med. Du vil ha små klasser, undervist av fakultetet ikke utdannet assistenter, med mange muligheter for hands-on læring.

Steder

Selins

Address
University Avenue,514
17870 Selins, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss