Les den offisielle beskrivelsen

UH Hilo at a Glance

The University of Hawai'i at Hilo er et statlig universitet med en privat høyskole atmosfære. Vi tilbyr små klasse størrelser, en lav fakultetet-til-elev-forhold og muligheter for forskning og hands-on læring.

Som et offentlig universitet, University of Hawai'i at Hilo har en unik posisjon i staten-og land ved å tilby en streng og engasjerende pensum til en rimelig undervisning rate. Opptakskravene er moderat selektiv, slik at over gjennomsnittet studentene mulighet til å nyte fordelene av en liten skole opplevelse.

UH Hilo er akkreditert av Akkreditering Kommisjonen for Senior Høyskoler og universiteter i den vestlige Association of skoler og høyskoler.

etablert:

 • 1947 når UH Manoa begynner Hilo program
 • 1970 som University of Hawai'i at Hilo

rolle: Offentlige Liberal Arts and Science University of Hawai'i

Kalender:

 • 2 semestre av 16-17 uker hver, og
 • en fire ukers intensiv sommer sesjon og
 • en seks ukers vanlig sommer sesjon

Registrering: 4043

Fakultet for Student Ratio: 01:14

Gjennomsnittlig klasse størrelse: 20

Campus Størrelse:

 • 115 dekar - Main Campus
 • 33 dekar - University Village fase I (under utvikling)
 • 10 dekar - Pacific Akvakultur og Kyst ressurssenter
 • 110 dekar - Pana'ewa Farm
 • 163 dekar - UH Hilo Science and Technology Park (Makai)
 • 324 dekar - UH Hilo Science and Technology Park (Mauka)

Grader:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor i bedriftsøkonomi (BBA)
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MED)
 • Master of Science (MS)
 • Doktorgrad (Ph.D.)
 • Legen av sykepleiepraksis (DNP)
 • Doctor of Pharmacy (Pharm.D.)

majors:

 • 37 Undergraduate
 • 8 Graduate
 • 4 doktorgrad

Undervisning: Se Undervisning og avgifter side

Den mest varierte Studenter

I 2014 ble UH Hilo kåret som den mest varierte fireårig offentlig institusjon i landet ved Chronicle of Higher Education.

Hvorfor Studentene velger UH Hilo

På Hawaii Island, er inspirasjon overalt; det er i landet, himmel og hav, i de menneskene vi møter på skogsstier, lokale markeder, og i klasserommene. Bygget på kyst bakken av verdens største fjellet og sentrert i Stillehavet, University of Hawai'i Hilo utfordringer, utdanner og inspirerer våre studenter. Som universitetssamfunnet, trekker vi vår inspirasjon fra folk vi kaller 'Ohana, og øya vi kaller hjem.

Inspirert av 'Aina

I Hawai'i vet vi landet, 'Aina, opprettholder oss. Jorden er mer enn en ressurs; det er vår kilde til liv. Omgitt av en utrolig kombinasjon av høye fjell og dype hav, frodig regnskog og tørre felt av lava, er vi inspirert til å forstå vår verden gjennom fet stipend og omsorg for miljøet gjennom ansvarlig forhold til vår levende jord og fellesskapet av livet det opprettholder.

Inspirert av Discovery

Vår øy hjem ble oppdaget av modige farere og deres arv inspirerer oss til å følge i kjølvannet av deres dobbelt skrog kanoer. En UH Hilo utdanning er utformet for oppdagelse; fra sjøstjerner til supernovaer, vårt fokus på hands-on læring gjør at våre studenter og ekspert fakultetet å oppdage verden sammen. Forskning på feltet, praksisplasser med lokale bedrifter og organisasjoner, små klasse størrelser som fremmer ærlig utveksling av ideer, og våre universitets støttet utvekslingsprogrammer alle kommer sammen for å inspirere våre studenter til å oppdage sine talenter og lidenskaper ved å utforske verden.

Inspirert av Innovation

Ved å dyrke kreativitet, kritisk tenkning og kulturforståelse, forbereder vi kandidater som er klar til å takle det 21. århundre utfordringer og bevege verden fremover. Enten våre studenter skal gjenopprette urskog, forbedre helsen til lokalsamfunnet, skriver sterke historier, eller designe trygg landing for den første bemannede ferd til Mars, de tar inspirasjon fra århundrer av innovasjon for å formulere kreative løsninger forankret i hardt opptjente visdom av de som kom før.

Inspirert av hverandre

Den unike arv av Hawai'i vever sammen en lei av kulturer som ærer vår felles menneskelighet og utfordrer oss til å lære av hverandre og se verden gjennom en annen linse. Våre dynamiske programmer og levende sted trekker studenter fra hele Hawai'i, Stillehavet, og verden, og skaper faglige og sosiale muligheter på UH Hilo som kan bli funnet noe annet sted på jorden.

Inspirert av deg

Når det kommer til stykket, eksisterer vi å forberede våre studenter til å styrke sine liv og forandre verden, og du er vår største inspirasjon. Dypt forpliktet til å skape denne muligheten, er UH Hilo ledende høyere utdanning inn i fremtiden ved å gi en streng, bolig college erfaring innen rekkevidde. Med den rimeligste bosatt undervisning rate i staten og $ 45 millioner deles ut årlig i økonomisk støtte og stipender, ønsker vi å bryte ned barrierer for høyere utdanning og åpne dører av muligheter.

Ved Universitetet i Hawai'i Hilo, finner vi vår inspirasjon i unikt fellesskap og fantastisk miljø som omgir oss hver dag. Hvis det noen gang var et sted å bli inspirert, så er det dette. Bli med oss, og finne hva som inspirerer deg.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

University of Hawaii, Hilo

KES-programmet gir studentene et variert utvalg av høykvalitetsopplæring og muligheter innen helse, kroppsopplæring, rekreasjon og øvingsvitenskap. ... [+]

BA I Kinesiologi Og Øvingsvitenskap

KES-programmet gir studentene et variert utvalg av høykvalitetsopplæring og muligheter innen helse, kroppsopplæring, rekreasjon og øvingsvitenskap. Videre gir aktivitetskurs personer med eksponering for en rekke fysiske aktiviteter og muligheter for å forbedre deres generelle trivsel. Forelesningstimer gir innledende og avansert forberedelse til utdanning, ledelse og / eller coaching, helsefremmende og øvingsfagene med blant annet sportspsykologi, atletisk trening, fysioterapi og treningsfysiologi.

Mål for Student Læring i Major

En student som fullfører Kinesiologi og treningsprogrammet vil kunne:

Delta i grunnleggende fysiske og fritidsaktiviteter. Identifiser de grunnleggende anatomiske funksjonene, de fysiologiske mekanismer og de biomekaniske konseptene som er involvert i menneskelig bevegelse og menneskelig ytelse. Søk om godkjenning i lærerutdanningsprogrammet med ønsket om å bli en lektor i sekundær helse og kroppsøving. Søk om godkjenning til høyere utdanning på områdene øvelsesvitenskap, helse, medisinsk skole, fysioterapiprogrammer og treningsprogrammer. Kunne gi omsorg og kompetanse innen helseområdet. Identifiser og forstå de ulike helseproblemene i vårt samfunn, særlig de som oppdages av grunnskoleelever. ... [-]
USA Hilo
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BBA

University of Hawaii, Hilo

... [+]

BBA i regnskap Enten:

Merknader:

[-]
USA Hilo
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

University of Hawaii, Hilo

BS-studiet gir de ferdighetene som kreves for studenter som søker karriere i astronomi, som profesjonelle forskningsmiljøer, observatoriske fagpersoner, eller arbeider i ... [+]

bs i astronomi

Astronomer søker svar på noen av de største og eldste spørsmålene i vitenskapen: Hvordan begynte universet? Hvordan vil det ende? Hva er i universet? Hvordan danner stjerner, planeter, galakser og svarte hull? Hvordan slutter de? Å adressere disse spørsmålene omfatter fysikk, matematikk, kjemi, biologi, datavitenskap, optikk og instrumentering, og selv historie og filosofi er følgesvenner. UH Hilo akademiske astronomiprogram utnytter astronomi-infrastrukturen til Mauna Kea og Universitetsparken for vitenskap og teknologi for å gi studentene kunnskap om astronomi og astrofysikk, og trening i moderne observasjons-astronomiske metoder.

BS-studiet gir de ferdighetene som kreves for studenter som søker karriere i astronomi, som profesjonelle forskningsmiljøer, observatoriske fagpersoner, eller arbeider i beslektede fagområder som inkluderer geovitenskap, undervisning og oppsøking.... [-]

USA Hilo
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Hawaii, Hilo

Bachelor av naturvitenskapelig grad i geologi er et strenge program som forbereder studentene for den utdannede studiet av arbeid som profesjonell geolog. ... [+]

Bachelor av naturvitenskapelig grad i geologi er et strenge program som forbereder studentene for den utdannede studiet av arbeid som profesjonell geolog. Bachelor of Arts degree er lik, men er ment for studenter interessert i karriere innen vitenskapsutdanning eller naturressursforvaltning. Mindreårige i geologi og jord-romvitenskap er tilgjengelig for studenter som ønsker å ha hovedfag i marine vitenskap, astronomi, geografi eller naturvitenskap.

Bilde av CSAV-student med lava Senter for studier av aktive vulkaner (CSAV) er et opplærings- og oppsøkelsesprogram som ble etablert av Hawaii-lovgiveren i 1989. Ligger i UH Hilo Geology-bygningen, er CSAVs oppgave å gi opplæring og informasjon om vulkansk og naturlige farer som oppstår i Hawai'i og over hele verden. Dette gjøres gjennom en rekke programmer: offentlig oppsøking, inkludert besøk til skoler og presentasjon av offentlige forelesninger og symposier; et sommerprogram trener forskere fra utviklingsland i teknikker i overvåkning og respons på vulkansk risiko flere forskningsprosjekter; og produksjon av offentlige informasjonsprogrammer om beredskap og respons på naturhygiene for innbyggerne i Hawaii.... [-]

USA Hilo
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Hawaii, Hilo

Datavitenskap er ikke vitenskapen til datamaskinen - det er vitenskapen om problemløsing ved hjelp av en datamaskin. Hvis du er en datavitenskap, vil du se dette i mange ... [+]

BS i informatikk

Datavitenskap er ikke vitenskapen til datamaskinen - det er vitenskapen om problemløsing ved hjelp av en datamaskin. Hvis du er en datavitenskap, vil du se dette i mange former - studiet av algoritmer, maskinvare, programmeringsspråk, operativsystemer, databasedesign og mer. Karrieremulighetene er like varierte-programvareingeniør, databaseadministrator, nettverksadministrator, prosjektleder og mange andre. US Bureau of Labor Statistics, en del av det amerikanske arbeidsdepartementet, forutsier at for 2006-2016 vil tre av de seks yrkene som vil være blant de raskest voksende og registrere den største tallveksten, være beregningsrelaterte yrker.

Fordi datamaskiner er så gjennomgripende, gir en datavitenskapelig grad deg muligheten til å påvirke verden av vitenskap, næringsliv, helse, utdanning, lov, kunst, underholdning eller nesten alt annet som interesserer deg. Selv om du ikke er en datavitenskap, vil det være bedre å ta opp logisk tenkning og problemløsing.... [-]

USA Hilo
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Hawaii, Hilo

Dette sporet av studiet gir studentene en rekke dyr realfagene samt viktige kurs i landbruket slik at de vil være bedre kvalifisert for arbeidsmarkedet. ... [+]

BS i landbruk

Dette sporet av studiet gir studentene en rekke dyr realfagene samt viktige kurs i landbruket slik at de vil være bedre kvalifisert for arbeidsmarkedet. Hensikten med dette programmet er å forberede studentene til å arbeide med husdyr på gårder og rancher eller å få posisjoner i husdyr industrien eller relaterte felt.

Tidligere studenter har tatt posisjoner på gårder, meierier, rancher, ridesentre, eksperimentstasjoner, karantenestasjoner, veterinærklinikker og dyreparker. Sysselsetting muligheter også med offentlige etater og med husdyr og fôrselskapene.

Student Læringsutbytte Studentene skal oppnå en fungerende kunnskap om biologi, kjemi og matematikk som et grunnlag for videre studier. Studentene skal oppnå en grunnleggende forståelse i de forskjellige dyr vitenskap disipliner og være i stand til å anvende denne kunnskapen til å effektivt administrere og omsorg for husdyr. Studentene vil få erfaringskunnskap muligheter med husdyr gjennom rutine hands-on laboratorier holdt på UH Hilo Landbruk Landbruks Laboratory. Når tilgjengelig, vil ekskursjoner til lokale gårder og rancher også gi læringsmuligheter med husdyr. Studentene vil få praktisk erfaring med husdyr for å bidra til å forbedre sin konkurransekraft i fremtidige studier og karriere. Studentene skal bruke og foredle sine kommunikasjonsevner i ulike klasser. Studentene skal utvikle og anvende sine datakunnskaper til landbruket eksempler. ... [-]
USA Hilo
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Hawaii, Hilo

Marine Science er et godt avrundet og flerdisipalt program som har blitt nøye designet for å dra full nytte av det unike utvalget av marine miljøer tilgjengelig for studi ... [+]

BS i marinvitenskap

Marine Science er et godt avrundet og flerdisipalt program som har blitt nøye designet for å dra full nytte av det unike utvalget av marine miljøer tilgjengelig for studier rundt øya Hawai'i. Introduksjonsforelesning og laboratoriekurs i generell oceanografi og marinbiologi følges av mellomnivåkurs i marine økologi og evolusjon, marine metoder og statistiske anvendelser innen marinvitenskap. Det mest avanserte nivået av studieprogrammene består av spesialiserte kurs i geologisk, kjemisk, fysisk og biologisk oceanografi og valgfag. Programmene kulminerer i en toppsteinssekvens, slik at studentene kan fokusere på selvstendige prosjekter som involverer forskning eller anvendte praktikplasser.... [-]

USA Hilo
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
University of Hawaiʻi at Hilo
200 W. Kāwili St.,

Hilo, Hawaii, HI 96720-4091 US
Social Media