Unicaf University (MW)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UNICAF University et kort oversikt

Unicaf University er et panafrikansk uavhengig, anerkjent universitet, som kombinerer de beste elementene i internasjonal utdanning, og tilbyr høy kvalitet internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner.

Universitetet har avdelingskampus og læringssenter i 9 forskjellige land i Afrika og er registrert og godkjent av NCHE i Malawi og Higher Education Authority of Zambia (HEA).

Unicaf University forfølger fortreffelighet i undervisning, studentprestasjon og tilfredshet i et kontinuerlig forbedret akademisk miljø. Universitetet har som mål å bli det ledende universitetet i Afrika sør for Sahara, anerkjent for sitt fremragende bidrag til undervisning, læring og forskning.

Unicaf Universitets campus tilbyr studentene muligheten til å oppnå høy kvalitet internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner til en svært lav pris. Unicaf University har som mål å tilby studentene muligheten til å øke sin kunnskap og personlige ferdigheter, fremme karrieren og bygge livet de drømmer om.

Unicaf University tilbyr fullt online programmer samt programmer som tilbys gjennom blandet læring på en av sine campus og læring sentre. I tillegg på sine grenskampusene har studentene muligheten til å få møte ansikt til ansikt og dra nytte av en rekke tjenester som tilgang til digitale biblioteker, offentlige forelesninger, seminarer og en rekke sosiale aktiviteter.

Universitetet utnytter UNICAFs partnerskap med internasjonalt akkrediterte universiteter, som University of South Wales, University of Nicosia og Marymount California University, for å tilby konkurransedyktige, internasjonalt akkrediterte online grader til rimelige priser. Studentene drar også nytte av campuskursene, som tilbys av Unicaf University selv.

UNICAF er et av de mest sjenerøse stipendprogrammene som er tilgjengelige. Programmet støtter studenter som er bosatt i Afrika og gir muligheter for studier mot ulike fjernundervisningsprogrammer tildelt av europeiske, britiske og amerikanske universiteter. For tiden tilbyr UNICAF stipend for de nettbaserte programmene som tilbys av University of South Wales i Storbritannia, Universitetet i Nicosia i EU og Marymount California University i USA.

I de to siste tiårene har våre tilknyttede institusjoner tilbudt stipend til internasjonale studenter. Vellykkede studenter var i stand til å gi et betydelig bidrag til sine hjem fylkene på høyeste nivå.

UNICAF Scholarship Programmet ble grunnlagt for å tilby begavede underprivilegerte studenter muligheten til å fremme sin utdanning ved å studere mot internasjonalt akkreditert kvalifikasjoner til en mye lavere pris.

Vår visjon

Unicaf University ønsker å være en ledende bidragsyter til fortreffelighet i høyere utdanning og forskning innen afrikanske land.

Vårt oppdrag

Å hjelpe elevene til å bli utdannede individer, oppnå sine faglige og faglige mål og ta ansvarlige roller i en forandringsverden av global gjensidig avhengighet; å fremme forskning og generering av kunnskap; å være til tjeneste for samfunnet gjennom formidling og anvendelse av kunnskap, samt gjennom innovative partnerskap med næringsliv og samfunnsinstitusjoner.

Steder

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, USA

Aten

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Aten, Sentral-Athen, Hellas

Bucuresti

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bucuresti, Bucuresti, Romania

London

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Kairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Cairo Governorate, Egypt

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Region Accra, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67
Lilongwe, Sentral region, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
Nairobi, Nairobi County, Kenya

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Irbid Governorate, Jordan

Kypros online

Address
Kypros online, Kypros

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe

Lilongwe, Sentral region, Malawi