University of South Carolina Beaufort

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

USCB. Oppdaget.

University of South Carolina Beaufort er en liten, offentlig universitet med litt over 1750 studenter fra hele verden. Med sin arv som dateres tilbake til Beaufort College i slutten av 1700-tallet, fortsetter USCB å spille en stor rolle i den kraftige futures av våre studenter, lærere og ansatte, og samfunnet som helhet gjennom Low landet.

USCB er en dynamisk og levende fagmiljø som serverer Lowcountry og utover.

Anført av kansler Al M. Panu har Universitetet to campuser ligger i hjertet av Lowcountry-the Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, og den historiske Beaufort campus i Beaufort, SC Disse to campuser bringe kraftige futures til liv gjennom: • 30 akademiske programmer og fagretninger som innlemme eksepsjonell instruksjon, omfattende hands-on læring, og ledende ressurser og teknologi.

• En plassering i nærheten av verdensklasse alpinanlegg på Hilton Head Island, historisk rike kunstneriske setting i Beaufort, og mye mer for å heve hands-on læring.

• En student-til-fakultetet ratio på 17: 1 som leverer en svært individualisert læringsmiljø.

• Ledende utdanningsmuligheter på en virkelig rimelig pris, siden USCB er kjent som den rimeligste fireårig institusjon i delstaten South Carolina.

• Forsknings muligheter i state-of-the art laboratorier, en Student Forskning og stipend Day, og evnen til å presentere forskning nasjonalt og publisere i nasjonalt anerkjente tidsskrifter.

Våre studiesteder

Oppdag Våre to campuser

University of South Carolina Beaufort er den raskest voksende fireårig institusjon i South Carolina. Fra naturskjønn utsikt til state-of-the-art fasiliteter, små klasse størrelser til levende campus levende, utforske din kraftig fremtid på en av USCB to campuser-Hilton Head Gateway og Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

The Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, er University of South Carolina nyeste beliggenhet kun en kort kjøretur fra Hilton Head Island, som tilbyr verdensklasse læringsmuligheter fra biologi forskning til inter på verdensklasse alpinanlegg.

Vår 200-acre, nybygde campus har alle de bekvemmeligheter og fasiliteter som trengs for college livet. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus boliger, har syv fullt møblert, suitestil residence halls med common oppholdsrom og kjøkken i hvert rom.

Den 26 000 kvadratmeter Campus Center har også en bokhandel, spisesal, multipurpose rom, student møteplasser, og en student lounge.

Historisk Beaufort Campus

The Historic Beaufort campus sitter på Intra Waterway i sentrum Beaufort, SC, hvor du kan bo og studere nær fancy butikker, restauranter, og sjøen-alt i en historisk rik by med så mye å tilby.

Med en historie som går tilbake til 1795, dette campus har et kunstsenter som er vert for utstillinger, konserter, teater arrangementer, og andre forestillinger-alle i en historisk, naturskjønne og levende fellesskap. Studenter kan også bo på campus på Grace hvite hus, en nyrenovert bolig hall som har en full-størrelse kjøkken, soverom, og in-house vaskeri.

Begynnelse bringe muligheter, og USCB er i begynnelsen av programmer, skikker og tradisjoner. Det er en spennende tid på et eksepsjonelt sted.

Steder

Beaufort

Address
801 Carteret Street
29902 Beaufort, Sør-Carolina, USA

Hilton Head Island

Address
One University Boulevard
29909 Hilton Head Island, Sør-Carolina, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss