Les den offisielle beskrivelsen

USCB. Oppdaget.

University of South Carolina Beaufort er en liten, offentlig universitet med litt over 1750 studenter fra hele verden. Med sin arv som dateres tilbake til Beaufort College i slutten av 1700-tallet, fortsetter USCB å spille en stor rolle i den kraftige futures av våre studenter, lærere og ansatte, og samfunnet som helhet gjennom Low landet.

USCB er en dynamisk og levende fagmiljø som serverer Lowcountry og utover.

Anført av kansler Al M. Panu har Universitetet to campuser ligger i hjertet av Lowcountry-the Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, og den historiske Beaufort campus i Beaufort, SC Disse to campuser bringe kraftige futures til liv gjennom: • 30 akademiske programmer og fagretninger som innlemme eksepsjonell instruksjon, omfattende hands-on læring, og ledende ressurser og teknologi.

• En plassering i nærheten av verdensklasse alpinanlegg på Hilton Head Island, historisk rike kunstneriske setting i Beaufort, og mye mer for å heve hands-on læring.

• En student-til-fakultetet ratio på 17: 1 som leverer en svært individualisert læringsmiljø.

• Ledende utdanningsmuligheter på en virkelig rimelig pris, siden USCB er kjent som den rimeligste fireårig institusjon i delstaten South Carolina.

• Forsknings muligheter i state-of-the art laboratorier, en Student Forskning og stipend Day, og evnen til å presentere forskning nasjonalt og publisere i nasjonalt anerkjente tidsskrifter.

Våre studiesteder

Oppdag Våre to campuser

University of South Carolina Beaufort er den raskest voksende fireårig institusjon i South Carolina. Fra naturskjønn utsikt til state-of-the-art fasiliteter, små klasse størrelser til levende campus levende, utforske din kraftig fremtid på en av USCB to campuser-Hilton Head Gateway og Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

The Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, er University of South Carolina nyeste beliggenhet kun en kort kjøretur fra Hilton Head Island, som tilbyr verdensklasse læringsmuligheter fra biologi forskning til inter på verdensklasse alpinanlegg.

Vår 200-acre, nybygde campus har alle de bekvemmeligheter og fasiliteter som trengs for college livet. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus boliger, har syv fullt møblert, suitestil residence halls med common oppholdsrom og kjøkken i hvert rom.

Den 26 000 kvadratmeter Campus Center har også en bokhandel, spisesal, multipurpose rom, student møteplasser, og en student lounge.

Historisk Beaufort Campus

The Historic Beaufort campus sitter på Intra Waterway i sentrum Beaufort, SC, hvor du kan bo og studere nær fancy butikker, restauranter, og sjøen-alt i en historisk rik by med så mye å tilby.

Med en historie som går tilbake til 1795, dette campus har et kunstsenter som er vert for utstillinger, konserter, teater arrangementer, og andre forestillinger-alle i en historisk, naturskjønne og levende fellesskap. Studenter kan også bo på campus på Grace hvite hus, en nyrenovert bolig hall som har en full-størrelse kjøkken, soverom, og in-house vaskeri.

Begynnelse bringe muligheter, og USCB er i begynnelsen av programmer, skikker og tradisjoner. Det er en spennende tid på et eksepsjonelt sted.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

University of South Carolina Beaufort

The Bachelor of Arts i Early Childhood Education er et studium for lavere grads studenter ved USCB som søker South Carolina undervisning sertifisering i karakterer Pre-K ... [+]

The Bachelor of Arts i Early Childhood Education er et studium for lavere grads studenter ved USCB som søker South Carolina undervisning sertifisering. Tidlig utdanning majors nytte av å engasjere hands-on erfaringer, muligheter for å integrere teori med praksis, og omfattende felt og kliniske erfaringer i innstillingene barnevernet, Head Start sentre, Montessori skoler og lokale offentlige skoler. Dette programmet gir studentene en bred faglig bakgrunn og faglige kunnskaper, ferdigheter og disposisjoner som trengs for å jobbe med små barn, i alderen fødsel til åtte.

Den tidlige barndom utdanningsprogrammet er en 123 semester-timers program. Alle studenter som søker å fullføre BA i Early Childhood Education grad må formelt tatt inn i Professional Program når de har fullført minimum 46 semester timer, 30 av disse må fullføres på USCB, og møtte andre krav. Pre-Professional og Professional Program sekvens for førskolelærerutdanning krever 67 timer med kurs fokusert på utvikling av pedagogiske og innholdskunnskap. ... [-]

USA Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

University of South Carolina Beaufort

The Bachelor of Science i biologi med en konsentrasjon i kystøkologi og Conservation tjener behovet for utdannede kyst forskere med kunnskap og ferdigheter som kreves for ... [+]

Kyst Ecology and Conservation

The Bachelor of Science i biologi med en konsentrasjon i kystøkologi og Conservation tjener behovet for utdannede kyst forskere med kunnskap og ferdigheter som kreves for å møte de unike problemene kystnære økosystemer. Miljømessige belastninger fra intense kommersielle og boligutvikling har potensial til å ha betydelig innvirkning sensitive kystnære økosystemer hvis veksten ikke er riktig håndtert. USCB er godt posisjonert for å utnytte de unike fysiske og økologiske egenskapene til Sea Islands Kystområdene for opplæring av våre studenter i beskyttelse nærmiljøet. Flere av USCB er nyutdannede er for tiden arbeider med avanserte grader i noen til de mest konkurransedyktige graduate programmer både innenlands og internasjonalt. Andre arbeider i lokale og regionale kyst bevaring / vitenskap stillinger samt økoturisme jobber.... [-]

USA Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of South Carolina Beaufort

Med verdensklasse golf, tennis, båtliv og overnatting fasiliteter, strender, bekker og myrer, god servering og uteliv, kunst og kulturelle sentre, og miljømessige og hist ... [+]

Department of Hospitality Management

Hotel, Restaurant, and Tourism Administration

Coastal South Carolina: A Great Place to Lev og lær!

Studien Hospitality Management i en World-Class Setting

Med verdensklasse golf, tennis, båtliv og overnatting fasiliteter, strender, bekker og myrer, god servering og uteliv, kunst og kulturelle sentre, og miljømessige og historiske pedagogiske nettsteder og programmer, denne regionen tilbyr den perfekte læringslaboratorium for gjestfrihet studier og for nyter din tid ved universitetet.

En rekke praksisplasser og jobbmuligheter er tilgjengelig for studenter og nyutdannede på Hilton Head Island, i Beaufort samt Savannah. Mange lokale bedrifter gir undervisning assistanse for Hospitality Management studenter som jobber i felten når du skal fylle et internship som en del av studiet.... [-]

USA Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk