University Of Wisconsin - Green Bay

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The University of Wisconsin-Green Bay tar en stor-bilde-tilnærming til utdanning, sto for din unike måte å lære på, din lidenskap, og ditt perspektiv.

Kom deg ut av klasserommet og ut i felten, med virkelige praksisplasser og graduate-stil forskningsmuligheter. Bli utfordret til å se på problemer og løsninger fra flere perspektiver. Få praktisk erfaring ved å jobbe tett med fremragende fakultetet medlemmer.

Bli beriket gjennom imponerende internship muligheter; få en jobb som betaler på flere måter som en student ansatt på campus; ha det gøy med likesinnede mennesker ved å bli en av våre 100+ klubber og organisasjoner; få mest mulig ut av college år som bor på campus; bli en leder gjennom student regjeringen; bedre din verden med samfunnstjeneste; og se mer av det via våre mange muligheter til å studere og reise rundt i verden.

Arbeidsgivere mener UWGB tilnærming til høyere utdanning - studere vår verden fra flere synsvinkler - er en bedre måte å forberede seg på en 21. århundre karriere. Vi mener det er en bedre måte å oppleve college. Tallene støtter dette: 97% av våre studenter er ansatt, i grad skolen, eller i det militære innen seks måneder etter eksamen. I yrker og i samfunnet, avgangselever på UW-Green Bay innvirkning på andres liv på en positiv måte. Det er en utdanning som forvandler.

Leve i UW-Green Bay fellesskap

Alle vet at green Bay er kjent for Lambeau Field og Packers, men byen trives også med andre profesjonelle og mosjonsaktiviteter, høyteknologisk industri og produksjon, og et bredt spekter av muligheter innen kunst.

UW-Green Bay har en parklignende omgivelser med utsikt over Lake Michigan bukten Green Bay. På omtrent en kvadratmil, er campus blant de største i staten. Mye av arealet er viet til naturområder, med den sentrale campus grenser på den ene siden av fjorden og på den andre av den tungt skogkledde Niagara forkastning. Rundt 2000 studenter bor på campus. Studenter finne en overflod av fritidsmuligheter, inkludert NCAA Division I friidrett og forestillinger av store navn artister på Weidner Center og Kress Events Center. Lederskap muligheter gjennom Student regjeringen Association. Studenten Good Times Programmering Styret gir sosiale, kulturelle, rekreasjons-og pedagogisk programmering. Studenter finne nye Hollywood-filmer og college klassikere på den populære filmserien, og fungerer blant komikere, hypnotisører og up-and-coming band på konserten kalenderen. Mer enn 125 klubber og organisasjoner fokusere på spesielle interesser.

UWGB Arts & Forestillinger

På UW-Green Bay, Vil du finne en campus som verds visuell kunst og ytelse. Våre engasjerende fakultetet medlemmer forberede studentene på yrkeskarriere i studio kunst, fotografi, grafisk design, kunst ledelsen, kunsthistorie, kunstutdanning, musikk, musikkpedagogikk og teater og dans. Studenter utføre og stille ut sine arbeider i top-notch fasiliteter inkludert hyllet Weidner Center for the Performing Arts og respekterte Lawton Gallery, samt i mindre arenaer og studioer.

Steder

Grønn havn

Address
University of Wisconsin-Green Bay
2420 Nicolet Dr

WI 54311 Grønn havn, Wisconsin, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss