Universidad Ana G. Méndez Dallas Campus Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Misjon og visjon

Dallas Area Online fra Ana G. Méndez University representerer en fortsettelse av vår forpliktelse til å gi tilgang til høyere utdanning av latinamerikanske voksne studenter.

College grader tilbys i tospråklige studier med en metodikk utviklet av Ana G. Méndez University, som var en opprinnelig tilpasset modell vellykket utviklet og implementert av Regis University i Denver, Colorado, en leder innen fremskyndet voksenopplæring.

Ana G. Méndez Dallas University / Online tilbyr tilknyttede grader, baccalaureates og mastergrader 100% online. Alle karakterer tilbys 100% på spansk eller engelsk. Det er en del av Ana G. Méndez University, den første private institusjonen for høyere utdanning i Puerto Rico i henhold til Independent Postsecondary Education Data System (IPEDS), en avdeling fra USAs departement for utdanning.

Interesserte kan fullføre hele påmeldingsprosessen via telefon og internett.

137771_pexels-photo-4559588.jpeg

Våre prinsipper

Som en del av filosofien følger Ana G. Mendez University prinsippet om like utdanningsmuligheter for studentene sine på våre tre institusjoner: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Méndez University (Gurabo) og Ana G. Méndez University (Cupey).

Med dette ledende prinsippet innhenter, mottar og administrerer universitetet en rekke økonomiske hjelpemidler i form av tilskudd, arbeidsstudier og lån til studenter som har økonomisk behov og er kvalifiserte. Studenthjelpsmidlene blir gitt av føderale og statlige myndigheter, institusjonen, og fra donasjoner fra privat sektor.

Institusjonen vår fordeler disse midlene så effektivt som mulig, og gagner en student med så mange typer økonomiske bistandsprogrammer som er kvalifisert til å dekke kostnadene for å oppnå sitt faglige mål.

Financial Aid Portal of Ana G. Mendez University gir retningslinjene og prosedyrene som guider oss i fordelingen av midler, i henhold til forskriften som gjelder. Den gir også studenten instruksjoner om å søke om økonomisk støtte, inkludert hvordan du fullfører gratis søknad om økonomisk studenthjelp (FAFSA) som kreves for tilgang til all føderal økonomisk bistand. Andre relevante normer, retningslinjer og forskrifter som studentene skal være klar over er også inkludert.

Steder

Dallas

Address
3010 N. Stemmons Fwy.
75247 Dallas, Texas, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss