Les den offisielle beskrivelsen

University Of North Carolina at Pembroke er et mastergrad universitet med et spirende samfunn på mer enn 6 200 studenter.

Med et bredt spekter av bachelor- og mastergrads tilbud, fantastisk Pembroke fakultet, og et mangfoldig samfunn av kulturer, ideer og organisasjoner ved fingertuppene, er UNCP- studenter klar til å utmerke seg i livet.

Hver student er et individ på UNCP. Våre studenter får en sjanse til å gi navn til seg selv - å skille seg ut i et varmt og innbydende samfunn som ønsker at de skal lykkes - og oppleve en sjelden kombinasjon av muligheter, kulturer og ideer som ikke finnes andre steder.

UNCP har en rik amerikansk indisk historie, og er en av de sikreste campusene i University of North Carolina-systemet, som ligger i den sørøstlige nordlige Carolina- byen Pembroke . Med små klassestørrelser, et lavt studentfagforhold og en av de mest varierte universitetsområdene i landet, er UNCP et voksende universitet som gir studentene mulighet til å fortsette å leve levende og oppfylle liv.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

University Of North Carolina at Pembroke

Business School tilbyr bachelor of science grad med en major i enten regnskap eller bedriftsøkonomi. Bedriftsøkonomi majors må velge et spor i økonomi, entreprenørskap, ø ... [+]

Business School tilbyr bachelor of science grad med en major i enten regnskap eller bedriftsøkonomi. Bedriftsøkonomi majors må velge et spor i økonomi, entreprenørskap, økonomi, internasjonal handel, ledelse eller markedsføring. Studenter som ønsker å studere mer enn ett spor, må fullføre alle krav til hver, pluss, minst 12 ekstra uplikaterte timer for det andre sporet. Minst 50% av semestertimene i Business Major må tas ved UNCP.

Den grunnleggende kjerne i forretnings studier legger vekt på den brede bakgrunnen som er nødvendig for vellykket konkurranse i den dynamiske arbeidsverdenen, samt forberedelse til videre studier i kandidatprogrammer. Et annet mål er å yte tjeneste utover universitetet og i nærliggende næringsliv.... [-]

USA Pembroke
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
University Of North Carolina at Pembroke

BS i psykologi ... [+]

Freshman Seminar: 1 Sem. Hr.

Generell utdanning: 44 Sem. T.

ENG 1050. Sammensetning I (3 studiepoeng)ENG 1060. Sammensetning II (3 studiepoeng)Høykunst (3 studiepoeng)Litteratur (3 studiepoeng)Historie (3 studiepoeng)Filosofi og religion (3 studiepoeng)Samfunnsfag (9 studiepoeng)Naturvitenskap (6 studiepoeng)Matematikk (3 studiepoeng)Fysisk utdanning (2 studiepoeng)Generell utdanning Valgfag (6 studiepoeng)

Hovedkrav: 40 Sem. T.

Major i psykologi består av 40 semester timer (hvorav minst 15 timer må tas på 3000 eller høyere)

Merk: Ingen 3000-4000 nivå kurs bør tas før PSY 2080 og PSY 2100 er ferdig.

I. Kjernekrav: 16 Sem. T.

PSY 1010. Introduksjonspsykologi (3 studiepoeng)PSY 1900. Karriere og faglige perspektiver i psykologi (1 studiepoeng)PSY 2080. Forskningsstatistikk (3 studiepoeng)PSY 2100. Forskningsmetodikk (3 studiepoeng)PSY 3000. Forskningsmetoder Capstone (3 studiepoeng)PSY 3040. Psykologihistorie og systemer (3 studiepoeng)... [-]
USA Pembroke
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk