University of Hartford

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor UHART?

For å være distinkt, må du være dristig.

Ved University of Hartford hjelper vi deg å sette deg preg på verden. En unik kombinasjon av utfordrende akademikere, eksepsjonelt fakultet, studentliv og støtte vil guide deg gjennom college-karrieren din. Så hvorfor UHart? Fordi vi har alt.

Utfordrende akademikere

Vi hjelper deg med å samarbeide din lidenskap med ditt drømmeyrke. Vi er sammensatt av syv livlige skoler, alle trives ved siden av hverandre. Med over 100 hovedfag, er det noe for alle innen felt som spenner fra næringsliv, sykepleie, utdanning og kunst, til religiøse studier og kjemi. Studer hva du elsker og elsker det du lærer.

Eksepsjonelt fakultet

Forvent mye av professorene dine. De vil forvente mye av deg.

Fakultetet vårt praktiserer kunstnere, banebrytende forskere, publiserte forfattere, globale visjonærer og direkte strålende forskere. Med et forhold på 9: 1-fakultetet, vil du samhandle med kolleger, fagpersoner og fakulteter på tvers av en rekke tanker og erfaringer i løpet av din tid her på UHart.

Studentliv

UHart er ikke alt gøy og spill, men ærlig talt, noe av det er det. Bare fordi en UHart-utdanning er streng, betyr ikke det at vi ikke vet hvordan vi skal slappe av. Faktisk vil noen av de dypeste vennskapene du knytter her, sannsynligvis starte når du spiller intramural idrett, deltar i studentregjering, blir med i en a cappella-gruppe eller en av våre mer enn 100 klubber.

Brukerstøtte

Vi er ikke de samme, og vi var aldri ment. En del av det fine med UHart er at vi oppfordrer studentene våre til å omfavne deres collegeopplevelse, og vi gir støtte for å hjelpe dem med å gjøre det, hvert eneste trinn på veien. UHart-studenter har tilgang til et eksepsjonelt senter for studenters suksess. Enten du trenger hjelp inn eller ut av klasserommet, så er vi her for deg.

Friidrett

Enten det er å ansette topptrenere eller tiltrekke topp talent, lager vi lag med et felles mål: å være de mest dynamiske, allsidige og sterkeste idrettsutøverne som mulig. Utover våre 17 divisjon I-idretts- og vinnerlag, er vi opptatt av å være toppidrettsutøvere. En 3,37 kombinert GPA gjenspeiler vårt engasjement for faglige prioriteringer så vel som sterkt sportsutfoldelse.

plassering

Omgitt av grønne områder og skogkledde løyper, ligger vårt 350 mål store campus ved korsvei til tre byer: Hartford, West Hartford og Bloomfield. I tillegg til vår nærhet til hovedstaden, er University of Hartford bare to timer fra Boston og New York City. Vår beliggenhet tilbyr mange muligheter til å utforske New Englands livlige kultur, byer, strender og fjell. Det betyr også at vi har forfalsket forhold til mange forskjellige selskaper og organisasjoner, noe som gjør praksisplasser og andre profesjonelle alternativer lett tilgjengelig.

I motsetning til noe annet.

Gode universiteter gir deg ferdighetene du trenger for å komme i gang i ditt valgte felt. Flotte universiteter gir deg det og mer: den livslange evnen til å stille spørsmål, oppdage, endre og vokse.

Velkommen til University of Hartford .

Steder

Hartford

Address
University of Hartford
200 Bloomfield Avenue
West Hartford, CT

06117 Hartford, Connecticut, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss