University of Management and Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om UMT

University of Management and Technology (UMT) ble etablert i Arlington, Virginia i januar 1998. UMT er chartret av Statens råd for høyere utdanning i Virginia (SCHEV) og akkreditert av Distansutdannelsesakkrediteringskommisjonen (DEAC). UMTs utdanningsprogram i prosjektledelse er også akkreditert av Global Accreditation Center (GAC) fra Project Management Institute (PMI). UMT er et institusjonelt medlem av Rådet for høyere utdanning akkreditering (CHEA) og en global registrert utdannelsesleverandør av PMI.

UMT er autorisert av US Department of Education for å gi Federal Student Aid (FSA) til kvalifiserte studenter innmeldt i kvalifiserte programmer ved UMT. UMT er autorisert av USAs statsborgerskap og innvandringsservice fra US Department of Homeland Security for å akseptere F-1 visa studenter. UMT er autorisert av US Department of State for å sponsere J-1 visum internasjonale utvekslingsstudenter.

UMT er godkjent av Virginia State Approving Agency for ulike veteraneres utdanning fordeler programmer.

UMT tilbyr undervisning på høyere nivå og høyere utdanning til de som ønsker å oppnå oppdatert kunnskap, ferdigheter og innsikt i ledelse og teknologi som trengs for å operere effektivt i moderne, raske og komplekse bedrifter. UMT er forpliktet til dyktighet i ledelse og teknologiutdanning. Kursene fokuserer på moderne ledelses- og teknologiproblemer. Fakultetets medlemmer blir nøye screenet for å sikre at UMT-instruktører har en balanse mellom faglig og praktisk innsikt i dagens ledelsespraksis og teknologi. Medlemmene av UMT-samfunnet tror fast at universitetene må være på forkant av teknologiske endringer. UMT er forpliktet til å benytte moderne undervisningsteknologi for å tilby studentene den beste ledelsen og teknologilæringen tilgjengelig.

UMT fakultet og ansatte har omfattende ledelse og utdanning erfaring med store universiteter, bedrifter, ideelle organisasjoner og offentlige etater. Disse enhetene omfatter statlige grener, for eksempel Det hvite hus, Nasjonalt institutt for standarder og teknologi, Forsvarsdepartementet, Institutt for energi, Institutt for stater, National Health Institute, Internal Revenue Service og Social Security Administration ; store selskaper, som AT

Gjennom nettbasert utdanning er studenter i hele USA og i åtti og sju land innskrevet på UMT. Med sin globale oppsummering er UMT forpliktet til å bringe den beste kunnskapen, praksis og faglige ferdigheter til studenter overalt.

UMT ligger i Rosslyn, Arlington, Virginia, kun få minutter fra sentrum av Washington, DC. Rosslyn er en travel kommersiell og føderal regjerings byrå distrikt. Rosslyn er lett tilgjengelig i hele Washington hovedstadsområdet med Metro, og er praktisk å flytransport via Dulles International Airport og Ronald Reagan Washington National Airport.

Steder

Arlington

University of Management and Technology

Telefon
(703) 516-0035

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss