University of North Alabama College of Arts and Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 forskjellige avdelinger med en rekke majors, mindreårige og sertifikatprogrammer jobber selvstendig og sammen for å tenne drømmen som skaper dampen som styrker din fremtid. Bli med og kom deg videre!

University of North Alabama College of Arts and Sciences er forpliktet til å gi et miljø i vår campus og samfunn som fremmer kunnskap, ferdigheter, kunstnerisk og kulturell berikelse, forskning og funn ved å støtte uavhengighet, kreativitet og innovasjon.


Professorer i Høgskolen for Kunst og Vitenskap er kunnskapsrike og engasjerende lærere som tror at sterk vekselvirkning mellom fakultet og studenter, og blant elevene selv, er nøkkelen til intellektuell vekst. Våre professorer er også aktive lærde som holder seg oppdatert i sine fagområder og opprettholder respekten for sine jevnaldrende. En rekke vellykkede alumner attesterer kvaliteten på UNAs programmer innen kunst og vitenskap.


Dekanens kontor ved College of Arts and Sciences ligger i historiske Bibb Graves i Suite 217.university of north alabama, florence, landscape12019 / Pixabay

University of North Alabama Mission Statement

Som en regional, statsstøttet institusjon for høyere utdanning forfølger Universitetet i Nord-Alabama sitt oppdrag å engasjere seg i undervisning, forskning og service for å gi pedagogiske muligheter for studenter, et miljø for oppdagelse og kreativ prestasjon, og en rekke oppsøkingsaktiviteter som oppfyller våre regions faglige, samfunnsmessige, sosiale, kulturelle og økonomiske utviklingsbehov i sammenheng med et globalt samfunn.

Steder

Firenze

Address
35632 Firenze, Alabama, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss