University of Science and Arts of Oklahoma

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Science and Arts of Oklahoma - nasjonalt rangert for kvalitet og verdi - feirer mer enn et århundres tjeneste som Oklahomas eneste offentlige kunsthøgskole, er en anerkjent leder og innovatør innen tverrfaglige studier.

I likhet med de beste private liberal arts colleges, tilbyr USAO små klasser; prisbelønt fakultet; og en campuskultur som fremmer inkludering, tett samspill mellom fakultet og studenter og forskningsmuligheter for lavere studier. USAO utdanner hele personen, oppmuntrer til vekst gjennom offentlig tjeneste, og våre atletiske lag konkurrerer i 13 NAIA-idretter.

Grunnlagt i 1908 som Oklahoma College for Women (OCW), var det den første høgskolen opprettet av Oklahomas første lovgiver. En av bare syv statlige institusjoner med lignende oppdrag som noensinne er opprettet i dette landet, USAO, har det eldste opprinnelige oppdraget fra et hvilket som helst statshøgskole eller universitet i Oklahoma annet enn University of Oklahoma. USAO er også det eneste Oklahoma college som heter National Historic District i National Register of Historic Places.

UTTALELSE OM KJERNETRO

Vi tror den beste veien til et meningsfylt og målrettet liv er en utdannelse som integrerer kunnskap fra mange fag for å utstyre individer i det 21. århundre.

TOPP 10 DISTINKTIVER AV USAO

  1. USAO tilbyr en bred pedagogisk opplevelse. Som Oklahomas eneste offentlige liberale kunstuniversitet, gir USAO studentene en bred pedagogisk erfaring, forankret i vitenskap og humaniora, som forsterker kommunikasjon, kritisk tenkning og problemløsning.
  2. Kursarbeid er bygget opp rundt en unik tverrfaglig kjerne. USAOs tverrfaglige studier (IDS) er fortsatt like innovativt i dag som da det ble opprettet for 50 år siden ved å integrere kunnskap fra mange disipliner.
  3. USAO var banebrytende for den innovative tilnærmingen til teamundervisning. Teamundervisning i IDS-programmet er en innovativ tilnærming som setter to eller flere professorer fra forskjellige disipliner inn i klasserommet, og gir studentene forskjellige perspektiver og tilnærminger til det samme materialet.
  4. Vårt oppdrag tiltrekker høyt kvalifiserte fakulteter. Nesten 90% av USAOs fakultet har terminale grader innen sitt felt, og ingen klasser blir undervist av undervisningsassistenter. Fakultetsmedlemmer kommer fra prestisjefylte forskerskoler fra hele landet.
  5. Det lille campusmiljøet fremmer relasjoner. Påmeldingshetter bidrar til at USAO har et student-til-fakultet-forhold på 13: 1, og skaper et miljø der studentene har tilgang til fakultetet og kjenner hverandre.
  6. Nysgjerrighet oppmuntres og næres. USAO fremmer et miljø der nysgjerrighet er kjernen i den akademiske opplevelsen og kreativitet er normen, ikke unntaket.
  7. Studentene blir og oppgraderer. USAO tiltrekker seg nysgjerrige studenter som trives i denne typen miljø og har en tendens til å oppgradere til høyere priser enn de fleste offentlige universiteter av sin størrelse.
  8. Nyutdannede lykkes i studiene og blir ledere innen sitt felt. USAO-studenter lykkes med studentereksamen og stiger til ledende stillinger innen deres valgte felt.
  9. Vi motvirker den vanlige oppfatningen om at kvalitet ikke er rimelig. År etter år er USAO nasjonalt anerkjent for sin overkommelige pris, oppadgående sosiale mobilitet, så vel som den strenge akademiske tilnærmingen.
  10. USAO fyller en uduplisert rolle i det statlige høyere utdanningssystemet. Som Oklahomas eneste offentlige liberale kunstuniversitet, tjener USAO et unikt formål med et pedagogisk oppdrag som er uduplisert i det statlige systemet for høyere utdanning.

Steder

Chickasha

Address
West Alabama Avenue,1727
73018 Chickasha, Oklahoma, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss