University of Southern Indiana

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen


Grunnlagt i 1965, registrerer University of Southern Indiana over 10 000 studenter og hovedfagsstudenter på mer enn 130 studieretninger.

En offentlig institusjon for høyere utdanning, som ligger på et vakkert 1100 mål stort campus i Evansville, Indiana, USI tilbyr programmer gjennom College of Liberal Arts, Romain College of Business, College of Nursing and Health Professions, og Pott College of Science, Engineering, og utdanning. USI er et Carnegie Foundation Community Engaged University og tilbyr etterutdanning og spesialprogram til mer enn 15 000 deltakere årlig gjennom Outreach and Engagement.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

Om University of Southern Indiana

Universitetet tilbyr muligheter for utenlandsstudier i mer enn 60 land og er vert for internasjonale studenter fra hele verden. USI er et konkurrerende medlem av NCAA Division II og Great Lakes Valley Conference, og tilbyr 17 universitetsinterkollegier for menn og kvinner. President Ron Rochon er USIs fjerde president og ble innviet i 2018. Under hans ledelse fortsetter universitetet en tradisjon for rimelig dyktighet for studenter, mens han går videre med en dristig strategisk plan for å oppnå dyktighet gjennom innovasjon og engasjement og posisjonere USI som et topp valg for studenter over hele staten og regionen, samt tiltrekke studenter med høyt kaliber fra hele landet og verden.

67518_cover.JPG

Globale ambassadører i et globalt fellesskap

USI er et engasjert læringssamfunn som fremmer utdanning og kunnskap, styrker medborgerlig og kulturell bevissthet og fremmer partnerskap gjennom omfattende oppsøkingsprogrammer. Vi forbereder enkeltpersoner til å leve klokt i et mangfoldig og globalt samfunn.

Raske fakta

Påmelding: 10 734 betjenende studenter fra 91 Indiana-fylker, 42 andre stater og 69 andre nasjoner. 82% av de siste amerikanske karakterene arbeider innen sitt felt eller et tilfredsstillende felt.

Kvinner: 64% Menn: 36% Minoritet: 15% Alumni: 44 000+ Ca 70% av USIs nyutdannede er igjen i Indiana.

Mer enn 140 studentorganisasjoner på campus.

Evansville er en enkel kjøretur fra Indianapolis, Louisville, Nashville og St. Louis

Steder

Evansville

University of Southern Indiana

Address
8600 University Blvd.
47712 Evansville, Indiana, USA
Telefon
+1 812-464-1768

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss