Les den offisielle beskrivelsen

visjon

Synlig Music College er en global, åndelig fellesskap av musikere, teknikere, forretningsfolk og lærere tjener kirken og samfunnet med vår kollektive energi og talent, fremme et miljø for kreativitet, tilbedelse, og innovasjon i kunstneriske bestrebelser for Guds ære.

Verdigrunnlag

Synlig Music College trener og utstyrer musikere, teknikere og forretningsfolk i håndverket og kristen karakter, for effektiv tjeneste i musikkbransjen og i Kirken.

ÅNDELIG | PROFESJONELL | FAGLIG.

Synlig Music College er i skjæringspunktet mellom åndelige, profesjonelle og akademisk. Våre tre bachelor grad tilbyr en grundig utdanning i musikkbransjen, musikkproduksjon og musikk, utstyre våre studenter for effektiv tjeneste i musikkbransjen og Kirken. Vi tror at kristne musikere, produsenter, ledere og fagfolk må være godt utviklet likt i disse tre områdene for å finne suksess i livet, karrieren og tjeneste. Våre forsettlig små artist samfunn er fokusert på balansert åndelig, faglig og akademisk vekst.

GLOBAL

Unik i høyere utdanning

Lansert i Memphis, Tennessee i 2000, er visjonen om Visible Music College unik i høyere utdanning. Fokuset er på å lage små, bevisste artist samfunn over hele verden som legger vekt på vekst i tre hovedområder: åndelige, profesjonelle og akademiske.

Synlig utvidet til Chicago i 2014 og Dallas i 2015 som en del av president og grunnlegger Ken Steorts' 2020 × 2020 visjon - 20 steder i 20 byer serverer 2,020 studenter innen 2020. Fra Sarah Simmons (NBCs The Voice) til indie darlings Carolina Story, Synlige alumni er på listene, i studio og gjøre en innvirkning i kirken.

akademisk oversikt

Synlig Music College er en integrert opplæring opplevelse som utfordrer elevene til å vokse åndelig, profesjonelt og faglig i løpet av en godkjent bachelorgrad program. Hvert studium har en kjerne av Bibelen, teologi, og departementet kurs. Integriteten av studentens åndelighet er grunnleggende for faglig utvikling, som Skriften forteller hvordan å forholde seg til Skaperen og Hans skaperverk-spesielt hvordan man burde svare på Skaperens innbydelse til tenkt, kreativ, og bønn engasjement i musikkbransjen og kirken . Både åndelig og faglig utvikling vektlegges gjennom strenge college-nivå læreplanen.

Filosofisk, den “Hvorfor” (åndelighet) står foran “Hva” (yrke) og “Hvordan” (akademikere). Alle tre vekstområder er representert i skolens navn:

Synlig Music College

  • Åndelig
  • Professional
  • Akademisk

Den integrerte opplæring oppleves gjennom innlevelse, og investeringer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Visible Music College

The Modern Music Programmet tilbyr relevant opplæring i ferdigheter og karakter for musikere, kunstnere og ledere som ønsker å lykkes i moderne musikk, enten tjenestegjør ... [+]

MODERNE MUSIKK

Den Modern Music program tilbyr relevant opplæring i ferdigheter og karakter for musikere, kunstnere og ledere som ønsker å lykkes i moderne musikk, enten tjenestegjør i kirken eller utfører i dagens musikkbransjen. Programmet og læreplanen er utformet for å gi studentene både faglig kunnskap er nødvendig for en karriere i populærmusikken og yrkeserfaring og åndelig vekst er nødvendig for å lykkes i feltet av tjeneste og liv.

Enten du synger, bly tilbedelse, spille gitar, horn, strykere, trommer, eller ethvert musikkinstrument, har Visible Music College et sted for deg - i band! Vår unike programmet setter deg inn i et band i første semester av college, spille den beste musikken i verden, læring bandet dynamikk, signere kontrakter, innspilling og avspilling lever første året.... [-]

USA Memphis
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Visible Music College

The Music Business Programmet er utviklet for å være både faglig og praktisk: vårt mål er å forberede studentene på yrkesrettet beredskap fra et bibelsk perspektiv i alle ... [+]

musikkbransjen

Den Musikk Business program er designet for å være både faglig og praktisk: vårt mål er å forberede studentene på yrkesrettet beredskap fra et bibelsk perspektiv i alle områder av musikkbransjen (publisering, ledelse, tur- markedsføring, markedsføring og plateselskapet operasjoner). Musikk økonomistudenter skal utvikle grunnleggende virksomheten ferdigheter (i områder som kommunikasjon, markedsføring, økonomi, etc.) og lære om musikkbransjen på makro- og mikronivå.

Programmet har også forberedelser og arbeid i kontraktsmessige og juridiske spørsmål, styring av artister og arrangement / tur forfremmelse og planlegging. Alle disipliner finne sin praktiske gjennomføringen i et forhold med Madison Linje Records, non-profit plateselskap grunnlagt av Visible Music College.... [-]

USA Memphis
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Visible Music College

The Music Production Programmet er utformet for å forberede lydteknikere og produsenter for yrkesrettet beredskap fra et kristent perspektiv. Programmet er utviklet for å ... [+]

MUSIC PRODUCTION

Den Musikkproduksjon program er utformet for å forberede lydteknikere og produsenter for yrkesrettet beredskap fra et kristent perspektiv. Programmet er utviklet for å introdusere studentene til de verktøyene og teknikkene som brukes til å produsere musikk i moderne lydstudio, mens pleie studentens lidenskap for å tjene kirken eller industri med kristen karakter. Studenten skal få en inngående kunnskap om dagens teknologi, innspilling teknikker og musikkproduksjon ferdigheter. Musikkproduksjon studenter vil være ansvarlig for prosjektering alle studentopptak og håndtering levende lyd på noen treff for Synlig Music College. Ferdigheter og kunnskap ervervet i programmet utruste studentene til å jobbe som produsenter, ingeniører, eller for å opprette en ny studio virksomhet, og fokuserer på bruk av industristandard programmer (Logic og ProTools). ... [-]

USA Memphis
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk