Waldorf University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Waldorf University er en vennlig, privat liberal arts skole som ligger sentralt i vakre Forest City , Iowa . I over 100 år har Waldorf vært hjørnesteinen i tusenvisenes liv, og satte solid grunnlag for suksess blant studenter, deres familier og samfunnet.

Siden begynnelsen i 1903 har Waldorf vært i forkant med akademisk innovasjon, som fører en vei for fremtidige generasjoner. Waldorf har en rekke sertifikater, tilknytnings-, bachelor- og mastergradsprogrammer, en mulighet for alle som ønsker å forbedre sitt liv akademisk, personlig eller profesjonelt.

Waldorf tror vi at en virkelig godt avrundet utdanning ikke bare innebærer akademiske studier, men også deltakelse i kunst, utdanning og mer. Vår pulserende campus har det med studenter fra hele verden som har valgt Waldorf for å hjelpe dem med å oppnå sine pedagogiske mål.

Våre fakultet og ansatte jobber en-mot-en med studenter for å sikre at de er sikre og i stand til å nå sitt fulle potensiale, og gir oppmuntring hvert skritt av veien. Enten du foretrekker å lære i et tradisjonelt klasserom eller fleksibiliteten til å tjene din grad på nettet, ber vi deg om din beslutning om å fremme livet ditt gjennom utdanning.

Steder

Forest City

Address
106 South 6th St.
IA 50436 Forest City, Iowa, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss