Les den offisielle beskrivelsen

College handler om mer enn bare en grad. Det er en investering i din fremtid.

Den liberal arts utdanning du vil motta på Wartburg kan du ikke bare få de ferdighetene som kreves fra din valgte fagområde, men også kritisk tenkning ferdigheter som kreves for å utforske etikk beslutninger og samfunnsengasjement, effektiv kommunikasjon, kulturell kompetanse, og samarbeid.

Vår misjon

Wartburg College er dedikert til utfordrende og pleie elevene for livet til ledelse og service som et dristig uttrykk for sin tro og lære.

vår identitet

Wartburg College er en liberal arts college av den lutherske kirke (ELCA). Du trenger ikke å være luthersk, eller til og med Christian, å sette pris på den måten en Wartburg utdanning vil hjelpe deg å oppdage mening og hensikt med ditt liv.

Mange høyskoler arbeide fra en felles trosbekjennelse eller erklæring av tro hvor tro er pålagt. Andre høgskoler beholde troen ut av samfunnslivet helt. På Wartburg College, bruker vi den lutherske tilnærming til utdanning, som bygger samfunnet rundt en livlig og inkluderende samtale om tro og lære.

Martin Luther, som utløste reformasjonen i 1517, var både en prest og en universitetsprofessor. Han kjempet med de større spørsmålene i livet og hvordan tro kan virkelig forandre verden rundt oss. På grunn av vår lutherske teologiske perspektiv, ønsker vi at du også kjempe med disse store spørsmålene mens du arbeider gjennom fire år på Wartburg. Vi inviterer og oppfordrer samtaler med mennesker med forskjellig bakgrunn og med ulike åndelige perspektiver. I sin tur vil du lære mer om din egen tro og verdier.

Oppdage din ringer

Wartburg College hjelper elevene oppdage og hevder deres kall-forbinder deres læring med tro og verdier, deres forståelse av seg selv og sine gaver, sitt perspektiv på livet og fremtiden, og mulighetene for å delta i kirken, samfunnet, og storsamfunnet i målrettet og meningsfulle måter.

Akademiske Raske fakta

Gjennomsnittlig klassestørrelse: 17 Student-fakultetet ratio: 11: 1 Full-time fakultetet: 104 Rangert fakultetet med høyeste grad i faget: 99% Gave vitenskapelige stillinger: 2 særpregede stoler, 11 begavet stoler, 1 preget professorater, 4 gaveprofessorater.

Mest populære Majors

1 Business Administration 2 biologi 3 Elementary Education 4 journalistikk og kommunikasjon 5 Music Education

Internasjonal anerkjennelse

En av fem høgskoler for å motta Washington Center innvielses Higher Education Civic Engagement Award for tjeneste-læring og samfunnsengasjement. Nasjonalt klassifisert av Carnegie Foundation for Advancement of Teaching som en av 12 utelukkende Baccalaureate høgskoler som fremmer erfaringslæring og samfunnsengasjement. Oppkalt åtte ganger på rad til presidentens Higher Education Community Service Honor Roll, tre ganger "med utmerkelse," i anerkjennelse av frivillig innsats fra Wartburg studenter. En av bare seks Iowa høgskoler inkludert i 2014-15 Colleges of Distinction, som anerkjenner skolene som har vist sitt engasjement for å "engasjert studenter, god undervisning, levende lokalsamfunn og vellykkede resultater." Wartburg ble rangert 16nde i landet for kortsiktig studere i utlandet i 2014 Åpne Dører Report, gjennomført i samarbeid med det amerikanske Department of State Bureau of Educational og Kulturdepartementet. Inkludert i Washington Monthly beste liberal arts høyskoler ranking for sitt bidrag til allmennyttige formål gjennom sosial mobilitet, forskning og service. Vinner av NetImpact s 2012 "små skritt, vinner Big Challenge", en nasjonal konkurranse mellom universiteter og høyskoler givende sosiale og miljømessige tiltak. Rangert i Princeton Review som en av de beste høgskolene i Midtvesten regionen. Oppført i Peterson topp høgskoler for realfag blant 200 skoler med fremragende programmer i naturfag og matematikk. En av to høyskoler i Iowa for å bli nasjonalt anerkjent av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning for sin elementære-utdanningsprogram. Inkludert blant de første-tier Best National Liberal Arts høyskoler som rangeres av US News and World Report. Rangert som nummer syv blant nasjonale universiteter og liberal arts høyskoler av US News and World Report som en "overperformer" i konfirmasjonen priser for studenter fra lavinntektsfamilier. Inkludert i Money Magazine "beste høgskoler" ranking. Wartburg "fellesskaps Builders" -programmet ble tildelt en MacJannet Prisen for Global Citizenship.

Utdannet i fire år!

Hva er en oppgradering rate?

Dette kan være en svært forvirrende konsept. I utgangspunktet er dette prosentandelen av elever som faktisk fullfører en grad ved institusjonen. De fleste rapporter på nettet vil vise en 6-års konfirmasjonen rate, som er prosentandelen av heltidsstudenter fikk sin bachelorgrad innen seks år, som har blitt den gjennomsnittlige lengden på en lavere utdanning ved mange universiteter. Dette er ikke sant i det hele Wartburg College.

93% av våre kandidater fullført sine grader i fire år. Av de heltidsstudenter som startet på Wartburg, vil 63% fullføre utdannelsen sin på Wartburg, som regnes som en svært høy oppgradering rate. I de siste 10 årene har Wartburg hatt oppgradering priser så høyt som 70%.

Hvorfor sammenligne fem år ved statlige skoler til fire år på Wartburg?

Realiteten for mange studenter er det vil ta fire-og-en-halv til fem år eller mer for å tjene en grad ved en statlig skole, ifølge nasjonal statistikk. På Wartburg, 93 prosent av våre kandidater fullføre utdannelsen sin i fire år.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Wartburg College

Hvis du har et talent for tall og et ønske om å jobbe i virksomheten, kan en karriere som aktuar være for deg. Konsekvent vurdert som en av de beste jobbene i Amerika, br ... [+]

Hvis du har et talent for tall og et ønske om å jobbe i virksomheten, kan en karriere som aktuar være for deg. Konsekvent vurdert som en av de beste jobbene i Amerika, bruker en aktuar matematiske modeller og analytiske ferdigheter for å vurdere økonomisk sikkerhet og kvantifisere risiko. Wartburgs strenge programbaserte økonomi, økonomi og matematikk forbereder studentene til en vellykket karriere i risikostyringens verden.

Plassert i Institutt for matematikk, datavitenskap

Kjappe faktaAktuar ble oppført som den fjerde beste jobben, med en median lønn på $ 93,680, i 2012-13, ifølge Bureau of Labor Statistics.Graden din vil også forberede deg på en karriere som matematiker eller statistiker, henholdsvis nr. 1 og nr. 3 beste jobber.Profesjonen forventes å vokse med 26 prosent innen 2022, sammenlignet med et gjennomsnitt på 11 prosent for alle yrker.De fleste aktuarene bor og jobber i nordøst (Manhattan er en finansiell kapital) og i Midtvesten, hvor mange store selskaper har hovedkontor.Aktuarer jobber i forsikringsbransjen, for private selskaper, myndigheter, eller som uavhengige konsulenter. Valget er ditt.Vanlige læringsresultater... [-]
USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Som en del av utdanningen din på Wartburg College , vil du jobbe gjennom mange av de etiske utfordringene som nå konfronterer næringslivet. Du vil være forberedt på å gjø ... [+]

Som en del av utdanningen din på Wartburg College , vil du jobbe gjennom mange av de etiske utfordringene som nå konfronterer næringslivet. Du vil være forberedt på å gjøre og stå bak vanskelige beslutninger og få praktisk erfaring som mange arbeidsgivere søker.

Du vil også finne karrieremuligheter i dagens fartsfylte forretningsmiljø på områder som offentlig eller privat regnskap, finans, internasjonal virksomhet, regjeringstjeneste, helseforvaltning, markedsføring og ideelle organisasjoner.

Du vil dra nytte av små klasser undervist av professorer som har erfaring og kompetanse innen mange aspekter av bedriftsøkonomi, regnskap og økonomi. Fakultetets medlemmer mentor studentene for karriere samt for aktivt medborgerskap gjennom klasseromserfaring, praksisplasser, case studies og bachelorforskning.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Biokjemi, ved læreboksdefinisjon, er et forsøk på å forstå biologi gjennom kjemiens sammenheng. Biochemistry forelesninger på Wartburg College inkluderer topisk makromole ... [+]

Biokjemi, ved læreboksdefinisjon, er et forsøk på å forstå biologi gjennom kjemiens sammenheng. Biochemistry forelesninger på Wartburg College inkluderer topisk makromolekyler, enzymer og menneskelig metabolisme. Teknikker undervist i biokjemilaboratoriet benyttes på mange felt, inkludert mikrobiologi, rettsmedisin, neurobiologi og kreftforskning.

Gjennom en dynamisk læreplan som inkluderer fleksibilitet av kursvalg for å matche dine interesser og en forskningskomponent forankret av et toppmoderne vitenskapsanlegg, vil en Wartburg biokjemi grad unikt forberede deg til en karriere innen helse, forskning, bioteknologi eller utdanning.

Program raske fakta

Utmerket plassering i Graduate og profesjonelle skoler... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Wartburg biologi avdeling forbereder studentene for et bredt utvalg av karriere, blant annet helsepersonell, forskning, undervisning, bioteknologi og felt som involverer ... [+]

En grad i biologi fra Wartburg College er anerkjent rundt nasjonen.

Wartburg biologi avdeling forbereder studentene for et bredt utvalg av karriere, blant annet helsepersonell, forskning, undervisning, bioteknologi og felt som involverer globale og miljømessige problemer. Vi lærer hva vitenskap er, ikke bare kunnskapen det har produsert, med etterspørselsbasert læring.

Mens læreplanen i biologisk avdeling er streng, får studentene også en forståelse av hvordan studere biologi kan være morsomt, spennende og givende. Suksessen til biologiprogrammet er grunnlaget i sin etterspørselsbaserte vekt der studentene letter sin læring ved å oppleve vitenskap snarere enn å bare lese om det.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Hvis du har en lidenskap for utfordrende kursarbeid, praktiske applikasjoner og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i datavitenskap eller datasystemer være et go ... [+]

Hvis du har en lidenskap for utfordrende kurs, praktiske applikasjoner og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i datavitenskap eller datasystemer være et godt alternativ.

Du vil oppdage en sterk sammenheng mellom matematikk, informatikk og fysikk, noe som gjenspeiler fakultetets mangeårige fokus på å hjelpe elevene til å finne det rette programmet for sine ferdigheter og interesser. Instituttet fletter sammen med laboratorieaktiviteter, praktiske praktikplasser og muligheter for undervisning og ledelse. Kursene vektlegger dybdegående gruppearbeid, slik at du kan takle utfordrende prosjekter mens du utvikler dine mellommenneskelige kommunikasjonsevner. Disse erfaringene vil gi et solid grunnlag for fremtidig sysselsetting eller oppgradering.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Hvis du har en lidenskap for utfordrende kurs, praktiske applikasjoner og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i fysikk være et godt alternativ. Du vil oppdage en ... [+]

Hvis du har en lidenskap for utfordrende kurs, praktiske applikasjoner og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i fysikk være et godt alternativ.

Du vil oppdage en sterk sammenheng mellom matematikk, informatikk og fysikk, noe som reflekterer fakultetets langvarige fokus på å hjelpe studenten å finne det rette programmet for sine ferdigheter og interesser. Instituttet fletter sammen med laboratorieaktiviteter, praktiske praktikplasser og muligheter for undervisning og ledelse. Kursene vektlegger dybdegående gruppearbeid, slik at du kan takle utfordrende prosjekter mens du utvikler dine mellommenneskelige kommunikasjonsevner. Disse erfaringene vil gi et solid grunnlag for fremtidig sysselsetting eller oppgradering.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Kunstavdelingen gir Wartburg-studentene muligheten til å kommunisere med disiplin og fantasifull forståelse av den visuelle verden og dens design. Gjennom takknemlighet, ... [+]

Kunstavdelingen gir Wartburg-studentene muligheten til å kommunisere med disiplin og fantasifull forståelse av den visuelle verden og dens design. Gjennom takknemlighet, erfaring og produksjon, utvider kunststuderende sine kreative og kritiske evner og deler disse nye ferdighetene ved å skape kunstverk.

Kunstavdelingen tilbyr en rekke akademiske og studiekurs i tradisjonelle og teknologibaserte medier. Den begrensede størrelsen på klasser og åpne holdninger til fakultetet oppfordrer individuell oppmerksomhet og et nært samarbeid. Gjennom avanserte kurs og selvstudier kan studentene forfølge individuelle interesser.

Krav

14 studiepoeng:

ART 105 Design IART 108 Grafisk DesignART 111 TegningART 150 Kunst fra 20. århundre, media og designART 201 MaleriART 205 KommunikasjonsdesignART 208 Fotografi IART 210 Kommunikasjonsdesign IIART 250 Kunsthistorie: Tidlig GothicART 251 Kunsthistorie: Renessanse Gjennom ModerneART 310 Avanserte designprosjekterART 371 InternshipART 461 Seminar i kunst: ForskningART 462 Seminar i kunst: Utstilling... [-]
USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

En grad i utdanning gir spennende muligheter. En grad i utdanning på Wartburg tilbyr fremragende klasseromsopplevelser. Du kan bruke dine talenter og evner til å bli en e ... [+]

En grad i utdanning gir spennende muligheter. En grad i utdanning på Wartburg tilbyr fremragende klasseromsopplevelser. Du kan bruke dine talenter og evner til å bli en effektiv og reflekterende lærer i et liv av profesjonell service og ledelse. Du finner jobbmuligheter i utdanning på alle nivåer, fra førskole til 12. klasse.

Ved å utdanne seg i utdanning, kan du jobbe med barn i ulike klasserominnstillinger, dele interessen i et innholdsområde og påvirke fremtiden. Du kan utforske barnelitteratur, leseferdighet, lese, læreplan, pedagogisk psykologi, tidlig barndomsutdanning, menneskelige relasjoner, flerkulturelle studier, undervisningsstrategier og metoder, pedagogisk teknologi, feltplasseringer og spesialundervisning.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Det internasjonale relasjonsprogrammet avslører studentene til viktige spørsmål om prosessene der kompleksiteten av gjensidig avhengighet møtes med dypt holdt individuell ... [+]

Det internasjonale relasjonsprogrammet avslører studentene til viktige spørsmål om prosessene der kompleksiteten av gjensidig avhengighet møtes med dypt holdt individuelle verdier. I stor grad innebærer dette å svare på det grunnleggende spørsmålet om hvem som får hva, hvor, når, hvordan og hvorfor i internasjonale relasjoner. Internasjonale relasjoner er et tverrfaglig program som gir studenter bredden (dvs. perspektiver) og dekningstypen for å vurdere og effektivt svare på disse spørsmålene. Nærmere forespørsel om en bestemt geografisk region er også mulig innen programmet.

Studenter som forfølger denne majoren oppfordres sterkt til å inkludere flere fremmedspråk og internasjonal reise inn i deres akademiske program. En rekke mai Term og semester-lange muligheter eksisterer. Videre oppfordrer vi elevene til å doble hovedfag i et beslektet felt, som økonomi, fremmedspråk, historie, internasjonal virksomhet, statsvitenskap, religion eller sosiologi for å ytterligere forbedre forståelsen og forberedelsen.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Praktisk erfaring, veiledning fra erfarne fagfolk, og toppmoderne fasiliteter forbereder våre studenter på raskt skiftende felt som krever gode kommunikasjonsevner. Avdel ... [+]

Praktisk erfaring, veiledning fra erfarne fagfolk, og toppmoderne fasiliteter forbereder våre studenter på raskt skiftende felt som krever gode kommunikasjonsevner. Avdelingen tilbyr følgende hovedledere / konsentrasjoner. Våre nyutdannede jobber som forfattere, redaktører, journalister, produksjonsspesialister og PR-fagfolk. De er involvert i webutvikling, underholdningsindustrien og en rekke relaterte felt.

Alumni suksesshistorier

Wartburg nyutdannede finner tilfredsstillende jobber og er tatt opp i topp graduate og profesjonelle skoler. Wartburg alumni finnes i alle 50 amerikanske stater og over 70 utenlandske land. Nedenfor er bare en prøve av de typer stillinger Wartburg nyutdannede fra journalistikk og kommunikasjon avdelingen har hatt i det siste.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Kjemi forbereder deg til suksess i mange vitenskapsrelaterte yrker. Du har muligheten til å lære i et state-of-the-art Science Center. Bedrifter, organisasjoner og instit ... [+]

Et godt respektert program

Kjemi forbereder deg til suksess i mange vitenskapsrelaterte yrker. Du har muligheten til å lære i et state-of-the-art Science Center. Bedrifter, organisasjoner og institusjoner som ser etter folk med praktisk erfaring, søker Wartburg kjemi og biokjemi. Avdelingen har en 100 prosent plasseringsfrekvens. Eksperimentasjon og forskning ligger i hjertet av Wartburg kjemi programmet. På campus bruker studentene moderne instrumentering i kurs og individuell forskning. Kemisk fakultet medlemmer er effektive lærere og rådgivere, og små klassestørrelser gjør det mulig for fakultet og studenter å bli godt kjent.

Program raske fakta

Kjemi hovedet kan brukes til å forfølge profesjonell studie i:... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Hvis du har en lidenskap for utfordrende kurs, praktiske applikasjoner og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i matematikk være et godt alternativ. Du vil oppdag ... [+]

Hvis du har en lidenskap for utfordrende kurs, praktiske applikasjoner og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i matematikk være et godt alternativ.

Du vil oppdage en sterk sammenheng mellom matematikk, informatikk og fysikk, noe som reflekterer fakultetets langvarige fokus på å hjelpe studenten å finne det rette programmet for sine ferdigheter og interesser. Instituttet fletter sammen med laboratorieaktiviteter, praktiske praktikplasser og muligheter for undervisning og ledelse. Kursene vektlegger dybdegående gruppearbeid, slik at du kan takle utfordrende prosjekter mens du utvikler dine mellommenneskelige kommunikasjonsevner. Disse erfaringene vil gi et solid grunnlag for fremtidig sysselsetting eller oppgradering.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Miljøvitenskap og studier er et to-spor (vitenskap og studier) tverrfaglig program forankret i natur- og samfunnsvitenskap og utformet for å gi studentene en forståelse o ... [+]

Miljøvitenskap og studier er et to-spor (vitenskap og studier) tverrfaglig program forankret i natur- og samfunnsvitenskap og utformet for å gi studentene en forståelse og anvendelse av integrering av flere disipliner for å løse komplekse problemer som oppstår ved grensesnittet til menneskelig eksistens med resten av den naturlige verden. Miljøvitenskap og -studier Majors er forberedt på å gå inn i karriere innen områder som bevaring av naturressurser, miljøvitenskap, miljølovgivning, fornybar energi, byplanlegging og miljøpolitikk. Studentene engasjerer seg i interaktive seminarer, enten gjennomføre uavhengig forskning under veiledning av en fakultet medlem eller delta i en passende internship og oppfordres til å utnytte feltbiologi May Term kurs. En mindre i miljøstudier er også tilgjengelig.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Miljøvitenskap og studier er et to-spor (vitenskap og studier) tverrfaglig program forankret i natur- og samfunnsvitenskap og utformet for å gi studentene en forståelse o ... [+]

Oversikt

Miljøvitenskap og studier er et to-spor (vitenskap og studier) tverrfaglig program forankret i natur- og samfunnsvitenskap og utformet for å gi studentene en forståelse og anvendelse av integrering av flere disipliner for å løse komplekse problemer som oppstår ved grensesnittet til menneskelig eksistens med resten av den naturlige verden.

Miljøvitenskap og studier er et to-spor (vitenskap og studier) tverrfaglig program forankret i natur- og samfunnsvitenskap og utformet for å gi studentene en forståelse og anvendelse av integrering av flere disipliner for å løse komplekse problemer som oppstår ved grensesnittet til menneskelig eksistens med resten av den naturlige verden.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Wartburg College er et akkreditert, institusjonelt medlem av National Association of Music Schools (NASM). Studenter som fullfører American Music Therapy Association (AMT ... [+]

Wartburg College er et akkreditert, institusjonelt medlem av National Association of Music Schools (NASM). Studenter som fullfører American Music Therapy Association (AMTA) godkjent musikkterapi grad programmet er kvalifisert til å sitte ombord sertifisering av sertifiseringsstyret for musikk terapeuter (CBMT). Wartburg er den eneste private høgskolen i Iowa for å tilby musikkterapien stor. Fullføring av Bachelor of Music Education eller Bachelor of Music Education / Music Therapy grad fører til licenseure i utdanning i delstaten Iowa.

Bachelor of Arts i musikk grad gir deg en rekke karrierealternativer i musikkfeltet. Du kan velge den generelle hovedmusikken, som lar deg kombinere en musikalder med et annet stort eller mindre felt. Eller du kan velge Church Music-sporet, som kombinerer kurs i musikk og religion for å forberede deg på ledende musikkprogrammer i kirker eller for videre studier på grunnskolen.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Neuroscience major i Wartburg er en tverrfaglig major som avslører studenter til skjæringspunktet mellom biologi og psykologi og oppfordrer dem til å knytte til andre int ... [+]

Neuroscientists studere hvordan hjernen og nervesystemet fungerer. Det raskt voksende feltet søker å svare på spørsmål som hvordan vi oppfatter omgivelsene våre, hvordan vi samhandler med disse omgivelsene annerledes enn dyr, og hva som kan gå galt i denne prosessen. Neuroscience major i Wartburg er en tverrfaglig major som avslører studenter til skjæringspunktet mellom biologi og psykologi og oppfordrer dem til å knytte til andre interessepunkter. Neurovitenskap er et bredt felt, og studentene har mulighet til å fokusere på egne områder av interesse gjennom avanserte forskerkurs og ulike valgfag. Neuroscience majors kan forfølge karriere innen nevrovitenskap forskning, medisin, fysioterapi, ergoterapi, psykiatri, farmakologi, kognitiv psykologi, robotteknologi, vitenskap skriftlig, og mange, mange flere felt.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Psykologiprogrammet, en del av samfunnsvitenskapelige avdelingen, nærmer seg psykologi som en akademisk disiplin, et yrke og en vitenskap. Fakultet presenterer feltet psy ... [+]

En major i psykologi vil forberede deg på stillinger innen menneskelige tjenester, forskning og utdanningsspørsmål. Programmet nærmer seg psykologi som en akademisk disiplin, et yrke og en vitenskap.

Psykologi major er tilgjengelig gjennom samfunnsvitenskapelige avdelingen. Samfunnsvitenskapelige kurs gir erfaring i prosjektbaserte kursoppgaver og muligheter for opprinnelig vitenskapelig forskning, som omfatter feltturer og off-campusstudier over hele USA og utlandet. I de senere år har psykologifakultetsmedlemmer og studenter forsket på emner som foreldre og personlighet, minneprosesser og stress og justering. I tillegg bistår studentene med fakultetet i å forske på menneskerettighets-, demokratiseringsstudier, sivil diskurs og serviceinnlæring.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Den sosiologiske hovedrollen forbereder studentene for et livslang personlig engasjement for samfunnet og for et mangfoldig utvalg av karriere i offentlig og privat sekto ... [+]

Oversikt

Den sosiologiske hovedrollen forbereder studentene for et livslang personlig engasjement for samfunnet og for et mangfoldig utvalg av karriere i offentlig og privat sektor eller for høyere studier. Sosiologi major er tilgjengelig gjennom samfunnsvitenskapelige avdelingen. Samfunnsvitenskapelige kurs gir erfaring i prosjektbaserte kursoppgaver og muligheter for opprinnelig vitenskapelig forskning, som omfatter feltturer og off-campusstudier over hele USA og utlandet.

Kriminologi / Criminal Justice ConcentrationForstå dagens utfordringer i straffesystemet og retningene det vil ta for fremtiden.Design og gjennomføre original forskning, gi innsikt i et raskt skiftende felt.Engasjere seg i fellesskapstjeneste og tjenesteinnlæringsaktiviteter.Delta i feltopplevelser som er relevante for straffesystemet.Arbeid og samhandle med en mangfoldig gruppe mennesker interessert i, og av interesse for det strafferettslige systemet.Lær om det brede spekteret av karrierer tilgjengelig i straffesettfeltet.Programmål... [-]
USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

En statsvitenskapelig hovedrolle tilbyr forberedelser til karriere eller videreutdanning i offentlig politikk, lov, byplanlegging, internasjonal handel, diplomatisk tjene ... [+]

En statsvitenskapelig hovedrolle tilbyr forberedelser til karriere eller videreutdanning i offentlig politikk, lov, byplanlegging, internasjonal handel, diplomatisk tjeneste og politiske kampanjer.

Statsvitenskapelig ledelse er tilgjengelig gjennom Avdeling for samfunnsvitenskap. Samfunnsvitenskapelige kurs gir erfaring i prosjektbaserte kursoppgaver og muligheter for opprinnelig vitenskapelig forskning, som omfatter feltturer og off-campusstudier over hele USA og utlandet. I de senere år har psykologifakultetsmedlemmer og studenter forsket på emner som foreldre og personlighet, minneprosesser og stress og justering. I tillegg bistår studentene med fakultetet i å forske på menneskerettighets-, demokratiseringsstudier, sivil diskurs og serviceinnlæring.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

En utdanning i økonomi vil fokusere på studiet av knapphet, hvordan folk bruker ressurser og beslutningsprosessen. Studentene vil også få godt tilknyttet kunnskap i stati ... [+]

Oversikt

En utdanning i økonomi vil fokusere på studiet av knapphet, hvordan folk bruker ressurser og beslutningsprosessen. Studentene vil også få godt tilknyttet kunnskap i statistikk og kalkulator.

Du finner karrieremuligheter på økonomiske områder som regjeringen, forskningen, analytikerstillinger, økonomisk rådgivning, finansmarkeder, bank og forsikring. Du vil være forberedt på å påta seg plikter og ansvar i disse stillingene og få verdifulle ferdigheter til å eie.

På Wartburg College , studenter i økonomi nytte av små klassestørrelser og en variert gruppe klassekamerater. Du vil bli undervist av professorer med erfaring og kompetanse som er klare til å mentorere studenter for karriere, samt for aktivt medborgerskap gjennom klasserommet, praksisplasser og grunnforskning.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Studier er formet av internasjonale erfaringer designet for å øke språkkunnskapen og fordype deg i den spanske kulturen. ... [+]

OversiktSpansk MajorStudier er formet av internasjonale erfaringer designet for å øke språkkunnskapen og fordype deg i en annen kulturEn grundig studie av en annen kultur og bor i utlandet i lengre tid vil gi deg innsikt i hvordan andre kulturer ser verden, samt en bedre forståelse av den amerikanske kulturenMai Term

Ta del i en May Term-opplevelse, hvor studentene tilbringer fire uker i utlandet, kombinerer intensiv språkstudie med fakultetledede utflukter til steder av historisk og kulturell betydning.

I mai måned besøker spanske majors og mindreårige steder om kulturelle interesser og studier i Heredia, Costa Rica; Fransk / Fransk studier Major og mindreårige reiser til et språk institutt i Paris; Tyske / tyske studier Major og mindreårige besøker flere byer i Tyskland.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Wartburg College

Arbeidsgivere i dag søker ingeniører som er mer enn bare teknisk kompetente. De er på utkikk etter kandidater som kan skrive og snakke effektivt, hvem er lagspillere, og ... [+]

En unik læreplan for en forandringsverden

Arbeidsgivere i dag søker ingeniører som er mer enn bare teknisk kompetente. De er på utkikk etter kandidater som kan skrive og snakke effektivt, hvem er lagspillere, og hvem kan se det "store bildet." Dette er de typene ingeniører som Wartburg oppgraderer til. I motsetning til universitetsplaner legger Wartburgs Engineering Science-program vekt på bredden av bakgrunnen over smal spesialisering. I motsetning til ingeniørfag på de fleste andre liberal arts college, er programmet en fireårig bachelorgrad som ikke krever videre studier ved en annen institusjon før man søker industriell sysselsetting.

Engineering Science at Wartburg er designet for å gi deg en unik kombinasjon av:... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Wartburg College

Wartburg College er et akkreditert, institusjonelt medlem av National Association of Music Schools (NASM). Studenter som fullfører American Music Therapy Association (AMT ... [+]

Oversikt

Wartburg College er et akkreditert, institusjonelt medlem av National Association of Music Schools (NASM). Studenter som fullfører American Music Therapy Association (AMTA) godkjent musikkterapi grad programmet er kvalifisert til å sitte ombord sertifisering av sertifiseringsstyret for musikk terapeuter (CBMT). Wartburg er den eneste private høgskolen i Iowa for å tilby musikkterapien stor. Fullføring av Bachelor of Music Education eller Bachelor of Music Education / Music Therapy grad fører til licenseure i utdanning i delstaten Iowa.

Grader og Majors

Bachelor of Music Education grad oppfyller kravene i Iowa Department of Education for K-12 musikk sertifisering. Dette gir studentene mulighet til å undervise i det grunnleggende generelle musikk klasserommet, eller undervise i et band, kor eller orkesterinnstilling på mellomstadie eller videregående nivå.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wartburg College

Bachelor of Music in Music Therapy grad tilbys for de som ønsker å fullføre kursene i samsvar med kravene satt av American Music Therapy Association for å kvalifisere seg ... [+]

Wartburg College er et akkreditert, institusjonelt medlem av National Association of Music Schools (NASM). Studenter som fullfører American Music Therapy Association (AMTA) godkjent musikkterapi grad programmet er kvalifisert til å sitte ombord sertifisering av sertifiseringsstyret for musikk terapeuter (CBMT). Wartburg er den eneste private høgskolen i Iowa for å tilby musikkterapien stor. Fullføring av Bachelor of Music Education eller Bachelor of Music Education / Music Therapy grad fører til licenseure i utdanning i delstaten Iowa.

Bachelor of Music in Music Therapy grad tilbys for de som ønsker å fullføre kursene i samsvar med kravene satt av American Music Therapy Association for å kvalifisere seg til å bli en styre-sertifisert musikkterapeut. En seks måneder internship post kurser er nødvendig før du sitter for styret sertifisering eksamen.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Wartburg College
Address
100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, USA
Nettsted
Telefon
+1 800-772-2085