West Virginia University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

WVU er en familie av karakteristiske campusforeninger forenet av et enkelt oppdrag. Fra den banebrytende undersøkelsen av vårt flaggskip i Morgantown til den liberale kunstnavnen til WVU Potomac State i Keyser til de teknologisk-intensive programmene på WVU Tech i Beckley - utnytter vi våre talenter og ressurser for å skape en bedre fremtid for West Virginia og World .

Oppdrag

Som institusjon for landstilskudd forplikter fakultetet, ansatte og studenter ved West Virginia University til å skape en mangfoldig og inkluderende kultur som fremmer utdanning, helse og velstand for alle ved å gi tilgang og mulighet. ved å fremme høy-effektforskning; og ved ledende transformasjon i Vest-Virginia og verden gjennom lokalt, statlig og globalt engasjement.

Syn

Som en West Virginia University er vi målbevisste i våre studier og vårt arbeid, slik at vi kan samarbeide med våre lokalsamfunn - både nær og langt - for å bringe nødvendige og verdifulle løsninger på virkelige problemer innenfor undervisningsområdene i utdanning, helse og velstand.

Campusplasser og fasiliteter

WVU-systemet er en familie av karakteristiske campusforeninger forenet av et enkelt oppdrag. Fra den banebrytende undersøkelsen av vårt flaggskip i Morgantown (rangert som R1, den høyeste forskningsinstitusjonen) til det student-sentrerte fokuset på WVU Potomac State College i Keyser til de teknologiintensive programmene ved WVU Institute of Technology i Beckley - bruker vi vår talenter og ressurser for å skape en bedre fremtid for West Virginia og verden.

WVU Institutt for teknologi i Beckley tilbyr mer enn 40 hovedfag, inkludert en av de 100 beste undervisningsingeniørene i landet, som rangert av US News

WVU Potomac State College i Keyser har en av de laveste undervisningsnivåene for alle nasjonens fireårige institusjoner. Denne campus kombinerer personlig oppmerksomhet fra en liten høyskole med fordelene ved et stort universitet, og tilbyr mer enn 50 majors.

WVU-systemet inkluderer også divisjoner fra Robert C. Byrd Health Sciences Center i Charleston og Martinsburg, samt 10 eksperimentelle gårder og fire skoger i hele staten og WVU Jacksons Mill State 4-H Camp. WVU-systemet inneholder 518 bygninger på 15.880 hektar. Morgantown campus har 245 bygninger (11 på National Register of Historic Places) på 1.892 dekar.

WVU Morgantown campus ligger i en by som heter "Nei. 1 Small City in America "av BizJournals.com for sin eksepsjonelle livskvalitet. Morgantown, befolkning 30.855, ble også vurdert den niende beste høyskolebyen i Amerika av Business Insider, og ligger innen lett avstand fra Washington, DC, øst, Pittsburgh, Pa., Nord og Cleveland og Columbus, Ohio, til nordvest. Andre rangeringer: Kiplinger.com inkluderte Morgantown i sine 10 flotte steder å leve listen; en av "beste sports byer" av Sporting News; 5th "Best Small Metro" av Forbes; 12. samlede "Hottest Small City" av Inc .; en av "50 smarteste steder å leve" av Kiplinger's; og den andre rangeringen "Best College Town for Jobs" av Forbes.

Livet på WVU

Uken din har 168 timer. Vi gjør timene du ikke er i klassen like full av funn, vekst og moro.

bolig

Våre haller og leilighetskomplekser er mye mer enn et sted å sove. Du vil studere, slappe av, lage og drømme med likesinnede venner.

Serveringstjenester

Et godt måltid er alltid i nærheten. Spiseplaner aksepteres på 26 steder på campus, inkludert fire spisesteder og detaljhandel som Chick-fil-A, Sbarro og Saikou Sushi. Leter du etter lavt kalori eller allergenfrie alternativer? Vi har også de.

Transport og parkering

Våre elektriske folkmester, PRT, er den beste turen i byen. Hvor ellers kan du glide over trafikken i datastyrte biler mens du studerer for din neste klasse? Student ID gir deg gratis tilgang til PRT og Morgantowns Mountain Line busser.

Studentliv

Vi støtter WVUs student-sentrert læringsmiljø. Fra morsomme aktiviteter og serviceprosjekter til ressurser som hjelper deg med å navigere i collegelivet, har vi dekket deg.

biblioteker

Pionerer har krysset kontinenter i jakten på menneskehetens store funn. Med våre biblioteker, vil du knapt måtte krysse gaten for deg.

Teknologi

Uansett hvor du går, holder vi deg koblet til universitetets ressurser og tjenester du trenger.

Steder

Morgantown

West Virginia University

Address
Morgantown
26506 Morgantown, vest.virginia, USA
Telefon
+1 304-293-0111

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

AACSB Accredited