Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

WVU er en familie av karakteristiske campusforeninger forenet av et enkelt oppdrag. Fra den banebrytende undersøkelsen av vårt flaggskip i Morgantown til den liberale kunstnavnen til WVU Potomac State i Keyser til de teknologisk-intensive programmene på WVU Tech i Beckley - utnytter vi våre talenter og ressurser for å skape en bedre fremtid for West Virginia og World .

Oppdrag

Som institusjon for landstilskudd forplikter fakultetet, ansatte og studenter ved West Virginia University til å skape en mangfoldig og inkluderende kultur som fremmer utdanning, helse og velstand for alle ved å gi tilgang og mulighet. ved å fremme høy-effektforskning; og ved ledende transformasjon i Vest-Virginia og verden gjennom lokalt, statlig og globalt engasjement.

Syn

Som en West Virginia University er vi målbevisste i våre studier og vårt arbeid, slik at vi kan samarbeide med våre lokalsamfunn - både nær og langt - for å bringe nødvendige og verdifulle løsninger på virkelige problemer innenfor undervisningsområdene i utdanning, helse og velstand.

Campusplasser og fasiliteter

WVU-systemet er en familie av karakteristiske campusforeninger forenet av et enkelt oppdrag. Fra den banebrytende undersøkelsen av vårt flaggskip i Morgantown (rangert som R1, den høyeste forskningsinstitusjonen) til det student-sentrerte fokuset på WVU Potomac State College i Keyser til de teknologiintensive programmene ved WVU Institute of Technology i Beckley - bruker vi vår talenter og ressurser for å skape en bedre fremtid for West Virginia og verden.

WVU Institutt for teknologi i Beckley tilbyr mer enn 40 hovedfag, inkludert en av de 100 beste undervisningsingeniørene i landet, som rangert av US News

WVU Potomac State College i Keyser har en av de laveste undervisningsnivåene for alle nasjonens fireårige institusjoner. Denne campus kombinerer personlig oppmerksomhet fra en liten høyskole med fordelene ved et stort universitet, og tilbyr mer enn 50 majors.

WVU-systemet inkluderer også divisjoner fra Robert C. Byrd Health Sciences Center i Charleston og Martinsburg, samt 10 eksperimentelle gårder og fire skoger i hele staten og WVU Jacksons Mill State 4-H Camp. WVU-systemet inneholder 518 bygninger på 15.880 hektar. Morgantown campus har 245 bygninger (11 på National Register of Historic Places) på 1.892 dekar.

WVU Morgantown campus ligger i en by som heter "Nei. 1 Small City in America "av BizJournals.com for sin eksepsjonelle livskvalitet. Morgantown, befolkning 30.855, ble også vurdert den niende beste høyskolebyen i Amerika av Business Insider, og ligger innen lett avstand fra Washington, DC, øst, Pittsburgh, Pa., Nord og Cleveland og Columbus, Ohio, til nordvest. Andre rangeringer: Kiplinger.com inkluderte Morgantown i sine 10 flotte steder å leve listen; en av "beste sports byer" av Sporting News; 5th "Best Small Metro" av Forbes; 12. samlede "Hottest Small City" av Inc .; en av "50 smarteste steder å leve" av Kiplinger's; og den andre rangeringen "Best College Town for Jobs" av Forbes.

Livet på WVU

Uken din har 168 timer. Vi gjør timene du ikke er i klassen like full av funn, vekst og moro.

bolig

Våre haller og leilighetskomplekser er mye mer enn et sted å sove. Du vil studere, slappe av, lage og drømme med likesinnede venner.

Serveringstjenester

Et godt måltid er alltid i nærheten. Spiseplaner aksepteres på 26 steder på campus, inkludert fire spisesteder og detaljhandel som Chick-fil-A, Sbarro og Saikou Sushi. Leter du etter lavt kalori eller allergenfrie alternativer? Vi har også de.

Transport og parkering

Våre elektriske folkmester, PRT, er den beste turen i byen. Hvor ellers kan du glide over trafikken i datastyrte biler mens du studerer for din neste klasse? Student ID gir deg gratis tilgang til PRT og Morgantowns Mountain Line busser.

Studentliv

Vi støtter WVUs student-sentrert læringsmiljø. Fra morsomme aktiviteter og serviceprosjekter til ressurser som hjelper deg med å navigere i collegelivet, har vi dekket deg.

biblioteker

Pionerer har krysset kontinenter i jakten på menneskehetens store funn. Med våre biblioteker, vil du knapt måtte krysse gaten for deg.

Teknologi

Uansett hvor du går, holder vi deg koblet til universitetets ressurser og tjenester du trenger.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

West Virginia University

Dette brede programmet gir deg mulighet til å utvikle kompetanse i et område som interesserer deg mens du forbereder deg for en vellykket karriere umiddelbart etter eksam ... [+]

Handle om

Dette brede programmet gir deg mulighet til å utvikle kompetanse i et område som interesserer deg mens du forbereder deg for en vellykket karriere umiddelbart etter eksamen. Du vil være rustet til å ta opp ledelsesstillinger på inngangsnivå eller starte din egen bedrift i en rekke landlige, landbaserte, landbruks- og / eller matrelaterte virksomheter.

Du kan forvente å finne arbeid med agribusiness - inkludert barnehager og landskapsarbeid - bedrifter eller gårder, finansinstitusjoner og statlige og føderale byråer som arbeider med arealbruk, mat og landbruk.

Sysselsetting i disse områdene krever de vesentlige komponentene i denne hovedingen: en bred pedagogisk bakgrunn kombinert med kunnskap om å forvalte naturressursbaserte virksomheter.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
West Virginia University

Har du det vanskelig å velge bare ett forretningsområde? General Business lar deg velge mellom mange forskjellige karriereveier og tilpasse læreplanen din for å møte dine ... [+]

Har du det vanskelig å velge bare ett forretningsområde? General Business lar deg velge mellom mange forskjellige karriereveier og tilpasse læreplanen din for å møte dine mål.

I Generell Bedrift vil du få en generell forståelse av virksomheten og hvordan organisasjoner opererer.

Generell Bedriftsøkonomi velger toppfagskursfag fra økonomi, økonomi, ledelse, markedsføring og ledelse informasjonssystemer.

Hva gjør General Business på WVU unik?Faglig fleksibilitet: Bygg din egen læreplan og velg emner fra alle 10 Høgskolen i Bedriftsøkonomi.Akkreditering: College of Business and Economics er AACSB akkreditert.Finansiell støtte: College of Business and Economics tilbyr meritbasert og generell stipend.Gå først: Små forretningsplan konkurranser og andre programmer tilgjengelig gjennom BrickStreet senter for innovasjon og entreprenørskap.Overfør artikulasjonsavtaler... [-]
USA Morgantown
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
West Virginia University

Geologer ser tilbake millioner av år tidligere, utfører eksperimenter i nåtiden og forutsier hva jordens fremtid kan være. En tverrfaglig vitenskapsteori om fysikk, kjemi ... [+]

Handle om

Geologer ser tilbake millioner av år tidligere, utfører eksperimenter i nåtiden og forutsier hva jordens fremtid kan være. En tverrfaglig vitenskapsteori om fysikk, kjemi, biologi og mer, lærer deg å studere naturressursene som forme våre liv i dag.

Vest-Virginia er rik på unike ressurser og nær det naturlige laboratoriet i Appalachian-fjellene. Vår avdeling bringer studentene ut i feltet og jobber tett med energi- og miljøindustrien og med West Virginia Geological and Economic Survey. Opplæring i feltet og i laboratoriet med toppmoderne teknologi forbereder deg for et bredt spekter av karriere eller høyere studier.

Dual Major

Denne store tilbyr muligheten til samtidig å fullføre en andre bachelorgrad i:... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
West Virginia University

Industriell ingeniørvitenskap er disiplin for ingeniørvitenskap med design, forbedring og installasjon av integrerte systemer av mennesker, materiale, informasjon, utstyr ... [+]

Programmets art

Industriell ingeniørvitenskap er disiplin for ingeniørvitenskap med design, forbedring og installasjon av integrerte systemer av mennesker, materiale, informasjon, utstyr og energi for å sikre ytelse, pålitelighet, vedlikehold, planlegging og kostnadskontroll. Industrielle ingeniører ser på det "store bildet" av en operasjon eller et system og bryter gapet mellom ledelse og drift. De håndterer og motiverer mennesker, samt bestemmer hvilke verktøy som skal brukes og hvordan de skal brukes. Industrielle ingeniører bruker datamaskiner og sofistikert programvare som verktøy for å løse kompliserte problemer for å designe, kvantifisere, forutsi og evaluere ytelsen til alle typer komplekse teknologier og systemer.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
West Virginia University

Sivilingeniør omfattet historisk alle tekniske tiltak som trengs for å gi infrastrukturen for samfunnet å fungere. På grunn av sin opprinnelse og historie omfatter ingeni ... [+]

Handle om

Sivilingeniør omfattet historisk alle tekniske tiltak som trengs for å gi infrastrukturen for samfunnet å fungere. På grunn av sin opprinnelse og historie omfatter ingeniørfag fortsatt et bredt spekter av teknologiske områder. Disse inkluderer:

KonstruksjonMiljø og vannressursergeotekniskstrukturerTransport

Sivilingeniører arbeider med problemer som direkte påvirker helse og økonomisk vitalitet av mennesker og lokalsamfunn. Disse problemene inkluderer avfallshåndtering, miljøforurensning, analyse av transportsystemer, utvikling av vannressurser, samt utforming, bygging og rehabilitering av konstruerte anlegg som dammer, broer, bygninger og motorveier.

Dermed ligger utfordringene og mulighetene for en sivilingeniør i å kombinere teknisk kompetanse med menneskelig bekymring for teknologiens anvendelser. For å hjelpe elevene til å forstå sin rolle i samfunnet, å være effektiv i å jobbe med designteam som involverer andre ingeniører og andre fagfolk, og å være effektive i skriftlig og muntlig kommunikasjon, forsøker læreplanen å gi en meningsfylt pedagogisk erfaring i humaniora, sosial studier, engelsk og økonomi.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
West Virginia University

Maskiningeniør er en bred teknisk disiplin. Den integrerer kunnskap om fysikk og matematikk for konstruksjon, konstruksjon og produksjon, testing, analyse, bruk og drift ... [+]

Handle om

Maskiningeniør er en bred teknisk disiplin. Den integrerer kunnskap om fysikk og matematikk for konstruksjon, konstruksjon og produksjon, testing, analyse, bruk og drift av en enhet, struktur, maskin, prosess eller system som tjener til menneskeheten. Utviklingen er parallelt med veksten i næringen. Det moderne samfunnet trenger mekaniske ingeniører som har bred og dyp opplæring i grunnleggende ingeniørfag og relaterte fag og har utviklet allsidighet i å analysere og løse komplekse problemer. Den mekaniske ingeniøren skal ikke bare ha høy faglig kompetanse, men også ha en forståelse for virkningen av ingeniørløsninger i en samfunnskontekst, herunder etiske og økonomiske hensyn.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

West Virginia University

Biologi majors studerer levende organismer og livets prosesser. Velg mellom fire fokusområder for å fokusere på studiene: cellulær og molekylærbiologi, økologi og miljøbi ... [+]

Handle om

Når du studerer biologi, begynner du å forstå verdens ekstraordinære natur - fra gener til økosystemer, molekyler og celler, struktur og funksjon, organismer og deres omgivelser.

Gjennom dybdeinstruksjon i spissen av disiplinen vår, praktisk forskning utført med prisbelønt fakultet og erfaring med neste generasjons ressurser og utstyr, lærer Biology majors på WVU å stille spørsmål, eksperimentere og innovere. Vi gir alle mulighetene til et stort universitet med en liten høyskolefaktor.

Som hovedbiologi kan dine karrieremål omfatte biologisk forskning, medisinsk skole, apotek, næringsliv eller utdanning. Studenter som er interessert i helsepersonell har også tilgang til tilleggsinformasjon og råd gjennom Pre-Health Advising og Professional Development Office.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
West Virginia University

Finans majors ta en 37-kreditt-timers kjernevirksomhet pensum som er modellert på sammenhenger mellom de funksjonelle områder av virksomheten som de oppstår i den virkeli ... [+]

Handle om

Finans er studiet av skapelse og forvaltning av rikdom. En økonomi hoved lærer hvordan å evaluere og kontrollere eiendeler og risiko for å maksimere verdien til eiere eller mottakere. Dette innebærer slike daglige aktiviteter som å samle / betale penger og samhandle med banker og andre finansinstitusjoner. Også involvert er lang rekkevidde planlegging om hva bygg og utstyr til å kjøpe, hvilke aksjer som skal kjøpes eller utstedes, administrere utbytte og renter, bruke forsikring for å beskytte eiendeler og utvikle nye finansielle instrumenter eller tjenester. Finans majors er forberedt på karrierer på hver side av pulten: som selgere eller kjøpere av investeringer; som kredittsøkere eller kredittgivere og som leverandører eller mottakere av forsikringstjenester.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
West Virginia University
Address
Morgantown
26506 Morgantown, vest.virginia, USA
Nettsted
Telefon
+1 304-293-0111