Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

VÆRDI OG TILBUD FOR DIG

Wilson er forpliktet til å gi våre studenter og deres familier verdi i en høyskoleutdanning. Fra vår første tilbakekjøpsprogram til karriereutvikling og finansiell opplæring, er vi dedikert til å gi en opplevelse

KRAFT DIN OPPLEVELSE

Med individuell oppmerksomhet, den nyeste innen teknologi og utstyr, tilgang til nasjonens Capitol og rike tradisjoner, har Wilson utdanning alt.

Oppdrags- og æreprinsipp

Wilson College gir studentene mulighet til å engasjere seg i en engasjert, samarbeidende, liberal artsutdanning som kombinerer ferdigheter og fokusert studie som trengs for suksess i arbeid og liv. Vi er et nært støttende fellesskap som utvikler alle studenters sinn og karakter, forbereder dem på å møte utfordringene i et globalt samfunn.

HONOR PRINCIP

Studenter på Wilson College lever under et hederprinsipp og innenfor et system med felles, fellesskapsbasert styring. Hederprinsippet sier at:

"For å gi en atmosfære som er sympatisk for jakten på en frigjørende utdanning, hviler regjeringen på Wilson College ut fra antakelsen om at hvert medlem av samfunnet skal handle med integritet i alle aspekter av livet. Vi stoler på hverandre for å være modne og ansvarlige personer. "

"Samarbeidet med å lære og leve der vi alle er involvert, går mest tilfredsstillende når medlemmene i samfunnet anerkjenner sitt ansvar for å streve for å realisere sitt felles mål. Lyden i samfunnet er avhengig av bekymringen for både individuell frihet og rettighetene og velferd for andre, både kaller for overholdelse av visse regler for å fremme dette felles målet. "

"I denne ånd har vi imidlertid avtalt fakultets- og elevforskriftenes fellesforskrifter, bostedsforskriften og fagforskriften. Vi påtar oss ansvaret for å holde dem like og relevante for behovene til dagens samfunn."

Vår Campus

Ligger i Chambersburg, Pennsylvania, har Wilson College campus nådige plener, modne trær og bølgende åser. Den vakre 300-acre campus er på National Register of Historic Places som et historisk distrikt, og Conococheague Creek går gjennom den.

Seks bygninger tjener som studentboliger, og det finnes flere fasiliteter for friidrett og ridningskonkurranser, inkludert tre idrettsbaner (felthockey, fotball og softball), tennisbaner og et treningsstudio. En dansstudio er plassert i Lenfest Commons, og studentene har også tilgang til treningssenteret. Penn Hall Equestrian Center har tre, 24-stall låger; to innendørs arenaer og en utendørs arena; cross-country hoppekurs og turn-out felt. Høgskolen tilbyr også komplette hestevennlige terapeutiske fasiliteter og utstyr.

I tillegg har Wilson College en økologisk gård - hjertet av Fulton Center for Sustainability Studies - som gir et bredt spekter av muligheter til å lære om tilnærminger til bærekraftig levebrød. I januar 2009 åpnet College den nye $ 25 millioner Harry R. Brooks Complex for Science, Mathematics and Technology, den første Gold LEED-sertifiserte bygningen i området.

Harry R. Brooks-komplekset for vitenskap, matematikk og teknologi

Med toppmoderne klasserom, laboratorie- og forskningsrom representerer Harry R. Brooks-komplekset for vitenskap, matematikk og teknologi en visjon for fremtiden for liberal arts og science på Wilson College . Overflødt med naturlig lys og fylt med toppmoderne teknologi og utstyr, tilbyr bygningen rom som forbedrer undervisning og læring, og utøvelse av vitenskap på grunnnivå. Bygningen har forvandlet campus og endrer livene til våre studenter og fakultet. Vi inviterer deg til å lære mer om det på disse sidene, eller besøke campus og ta en tur. Forstå vitenskapens fremtid ved Wilson College og bli med oss ​​i dette viktige opplæringsoppdraget.

Historie og tradisjoner

Wilson College ble grunnlagt i 1869 som en høyskole for kvinner, en av de første i USA. Grunnleggerne var Rev. Tryon Edwards og Rev. James W. Wightman. Pennsylvania lovgiveren ga den opprinnelige charter den 24. mars 1869. Sarah Wilson, for hvilken kollegiet er oppkalt, ga den første gaven til opprettelsen av kollegiet. Hun var den første levende kvinnen i USA for å gi en høyskole for kvinner.

Hensikten med høgskolen ble beskrevet som et forsøk på å sørge for utdanning av unge kvinner i litteratur, vitenskap og kunst. Den 19. oktober 1870, utgaven av Franklin Repository, uttalt at "innsatsen ikke vil være å hylle elever med fakta, men å tilbringe tiden i utviklingen av tanke, slik at elevene lærer å tenke for seg selv, og blir dermed ledere, i stedet for følgere, i samfunnet. "

Historie

Wilson College ble grunnlagt i 1869 som en høyskole for kvinner, en av de første i USA. Grunnleggerne var Rev. Tryon Edwards og Rev. James W. Wightman, pastorer fra presbyterianske kirker i nærheten Hagerstown, Md., Og Greencastle, Pa. De sendte planer til Carlisle Presbytery og mottok sin godkjenning i april 1868. Den Pennsylvania lovgiveren ga den opprinnelige charter den 24. mars 1869. Frøken Sarah Wilson (1795-1871), bosatt i nærheten St. Thomas, ga to sjenerøse donasjoner for etableringen av den nye institusjonen. Selv om Wilson selv ikke hadde noen formell utdanning, anerkjente hun betydningen av utdanning for fremtidige generasjoner av kvinner. Til takknemlighet for Wilsons gaver stemte forvalterne for å nevne den nye institusjonen til hennes ære. Instruksjon ved kollegiet begynte 12. oktober 1870, etter at forvalterne hadde sikret kjøp av eiendom som tidligere var eid av kollega AK McClure, en nær venn og rådgiver for president Abraham Lincoln.

Siden begynnelsen har kollegiet fostret strenge intellektuelle sysler. Som andre kvinnerhøgskoler har Wilson lenge gitt muligheter for kvinner til å studere og undervise emner som engang tenkt utover kvinners evner, for eksempel kjemi, biologi, matematikk og klassiske språk. President Anna J. McKeag, Wilsons første kvinnelige president (1911-15), styrket akademiens faglige standarder. Høgskolen har fortsatt å bygge videre på dette fundamentet ved å øke antall og typer selvfølgelig tilbud, forbedre bibliotekets ressurser og bringe fremstående besøkende og forelesere til campus. Et mål på akademisk intellektuelle styrke er etableringen i 1950 av et kapittel av Phi Beta Kappa, nasjonens eldste og mest prestisjefylte akademiske ære samfunn.

Siden 1931 har høgskolen anerkjent fremragende bidrag til samfunnet ved å tildele æresgrader. Mottakerne har medtatt US Rep. Margaret Chase Smith, Høyesterett Justis Harry Blackmun, antropolog Margaret Mead, musiker Lili Krause, forfatter og aktivist Rita Mae Brown og nyhetsanker Walter Cronkite.

Gjennom sin lange historie har Wilson reagert på skiftende tider. I 1982 var høgskolen en av de første i regionen for å begynne å tilby et kontinuerlig studieprogram for å møte behovene til en voksende befolkning av voksne som søker etter videregående opplæring. I 1996 var høgskolen en av de første i nasjonen å tilby på campus, boligutdanning for enslige mødre med barn. Siden programmet startet, har det vunnet nasjonal oppmerksomhet og Wilson er blitt Nasjonalt senter for enslige mødre i høyere utdanning.

I dag innrømmer Wilson menn og kvinner i alle aldre for å melde seg på sine bachelor- og tilknyttede studieprogrammer, samt etter bachelorstudier og utdannelsesprogrammer. For å få en Wilson-utdanning tilgjengelig for voksne, tilbys mange kurs ikke bare i løpet av dagen, men om kvelden, om sommeren og januar, og på praktiske off-campus-områder.

Wilson Tradisjoner

Tradisjoner er en viktig del av hver elevs Wilson-opplevelse. Fra Bigs og Littles til Sophomore Buddies, bringer tradisjoner våre studenter sammen og gjør dem til en støttende, tilkoblet samfunn.

Wilson i et øyeblikk

Se hvordan tallene legger opp til en komplett høyopplevelsesopplevelse.

50 ACRES PÅ VÅR USDA-CERTIFIED ORGANIC LAND

Fulton senter for bærekraftstudier forbinder studenter og lokalsamfunnet, med en arbeidsgård, nasjonal CSA-database og fredelige turstier.

71 STALLS FOR COLLEGE-EWNED AND STUDENT HORSES

Vår Penn Hall Equestrian Center har innendørs og utendørs riding arenaer, et langrenns hoppekompleks og 20 hektar inngjerdede paddocks og beite.

$ 25 millioner

vår investering i Harry R. Brooks Complex for Science, Mathematics and Technology

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Wilson College

Bachelor of Science grad i trening vitenskap vil forberede studentene til å forfølge karrierer i fitness og velvære næringer, personlig og gruppe fitness trening og treni ... [+]

Bachelor of Science grad i Exercise Science vil forberede studentene til å forfølge karriere i fitness og velvære næringer, personlig og gruppe fitness trening og trening fysiologi. Det vil også forberede studentene på inngang til utdannede programmer for å studere atletisk trening, treningsfysiologi, hjerterehabilitering, fysioterapi, kiropraktikk, ergoterapi og rekreasjonsterapi.

Treningsvitenskapsprogrammet fordeler enkeltpersoner som er interessert i å studere moderne trender innen helse og fitness, utvikle en kunnskapsbase i treningsfisiologi, kinesiologi og omsorg og forebygging av skader mens de danner ferdigheter som fremtidige helsepersonell. I dette programmet vil studentene oppleve en sterk base for innhold relatert til trening og helse kombinert med muligheten til å observere, undervise og få meningsfylte praktiske erfaringer. Etter uteksaminering og sertifisering kan studenter på dette feltet få arbeidsplasser i rekreasjons-, velvære- og treningsinnstillinger, innen bedrifts- og ideell organisasjon; så vel som forberedelse til grunnskolen. Krav til bachelorgraden i øvingsvitenskap inkluderer Wilson College liberale studier, grunnlag og utøvende vitenskap store krav.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Wilson College

Vitenskapen om biologi er undervist i større sammenheng med en liberal artsutdanning, og alt er gjort for å oppmuntre tverrfaglige forbindelser med samfunnsvitenskap og h ... [+]

Utforsk byggeklossene i livet

Vitenskapen om biologi er undervist i større sammenheng med en liberal artsutdanning, og alt er gjort for å oppmuntre tverrfaglige forbindelser med samfunnsvitenskap og humaniora. Kursene legger stor vekt på å skrive og snakke ferdigheter og unngå å redusere vitenskapen til akkumulering av faktisk kunnskap.

Majors oppfordres til å forfølge sommerstipendier i felt- og laboratorieinnstillinger. Aktiv deltagelse av studentene i laboratorie- og feltkurs er nødvendig, og direkte erfaring med levende organismer og vitenskapelig instrumentering er et sentralt fokus i programmet.

En lavere grad i biologi tilbyr en rekke karrieremuligheter, blant annet tekniske stillinger i næringsliv og medisin. Mange kandidater tjener avanserte grader i medisinske og veterinære skoler eller gjør oppgradering av forskning på områder som biokjemi og økologi.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Wilson College

Integrering av studiet av aktuarvitenskap, business finance og matematikk, finans matematikk forbereder studentene for lukrative og givende karrierer innen bank, invester ... [+]

En beregnet vei til karriere suksess

Wilson College er en av de få høyskolene i USA som tilbyr en bachelorgrad i økonomisk matematikk / aktuarvitenskap. Dette utvalgte programmet trener studentene til å anvende de abstrakte matteprinsippene som læres i klasserommet, til virkelige scenarier som påvirker den finansielle verden. Studentene bruker sine analytiske ferdigheter til å takle problemer som oppstår i verdensmarkeder, bedriftsnivå, små bedrifter og til og med våre personlige bankkontoer.

Karriere i næringsliv og økonomi

Fagfolk som går inn i arbeidsmarkedet med sterke kvantitative ferdigheter og finansiell kompetanse, er fortsatt i sterk etterspørsel. Med programmets små klassestørrelser og oppmerksomme professorer, får studentene tillit til å streve etter lederskap i selskaper, ideelle organisasjoner og offentlige enheter.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Wilson College

Kommunikasjonsprogrammet på Wilson College balanserer kritisk tenkning, medieteknologi og skriveferdigheter for bruk i både tradisjonelle mediemarkeder og dagens fremvoks ... [+]

Forsterk meldingen på hver plattform

Fra journalistiske skriftlige og juridiske medier til medie teori studerer studentene grunnlaget for kommunikasjon og bruker den læring i tradisjonelle og digitale mediemiljøer. I prosessen lærer studentene grunnlaget for markedsføring og annonsering, samtidig som man lager innhold for både trykte og digitale mediepublikasjoner.

Program høydepunkter

Wilson College kommunikasjon kandidater får en rekke markedsmessige ferdigheter:

AP stilUtskrift og online media designPRReklameTekniske ferdigheter til bruk på tradisjonelle og elektroniske medierDataprogrameringGrafisk og nettside designPhotographymarkedsføringPraktik i kommunikasjon

Praktikplasser finner sted i lokale mediemarkeder og inkluderer eksponering for både tradisjonelle og elektroniske medier. Ved gjennomføringen av studiet vil studentene være klare til å takle den stadig evolusjonerende verden av nye og digitale medier med et solidt fundament i tradisjonelle medieformer og stiler.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Wilson College

Ved å bygge på Wilson College stående oppdrag, forsøker Miljøstudiestudiet å dyrke studenter som søker å oppfylle liv og yrker ved å gi dem verktøyene for etisk lederskap ... [+]

Miljøvitenskapens læreplan gir studentene en bred forståelse av de kulturelle, økonomiske og miljømessige aspektene av bærekraft. Miljøredisksavdelingens læreplaner har en sterk grunnlag i prinsippene for miljøvitenskap, bærekraft, biologi, økologi, kjemi og statistikk. Mange kurs som tilbys av instituttet fokuserer på erfaring og service læring.

Miljøundersøkelsesavdelingen har en hovedrolle innen miljøvitenskap og miljømessig bærekraft, en minor i miljøstudier og sertifisering i miljøopplæring. Instituttet arbeider i nært samarbeid med Fulton Center for Sustainability Studies (FCSS) og krever at alle studenter skal gjennomføre en internship i studentens utvalgte fokusområde som en del av deres program. Det tilbys også muligheter for selvstudiekurs i spesialiserte forskningsområder.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Wilson College

Wilson tilbyr et fremragende studieprogram i psykologi som omfatter teori, statistikk, forskningsprosjekter og service læringsmuligheter. ... [+]

Psykologi vedtar en streng og vitenskapelig tilnærming til forståelsesadferd - en tilnærming som gir et solid fundament som er nødvendig for opptak til oppgraderingsprogrammer og / eller for umiddelbar sysselsetting i et utall av tjenestebaserte yrker. I tillegg til kurs som introduserer studentene til de store teoretiske perspektiver i psykologi, krever hovedet også ferdighetsbaserte kurs i statistikk og forskningsmetoder og bruk av statistiske analyseprogrammer for å hjelpe studenten å mestre grunnleggende om å designe empiriske forskningsstudier. Videre skal studentene delta i laboratoriearbeid og gjennomføre egen forskning (det er mange flere muligheter for å engasjere seg i forsknings- og tjenesteprosjekter). Dette er delvis fordi menneskelig atferd ofte kan studeres best utenfor klasserommet, og fordi forskningsprosjekter, praksisplasser og andre typer praktiske erfaringer er viktig forberedelse for høyere utdanning og karriere i atferdsvitenskap.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Wilson College
Address
1015 Philadelphia Ave
17201 Chambersburg, Pennsylvania, USA
Nettsted
Telefon
+1 717-264-4141