Wright State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Wright State University er et nasjonalt offentlig universitet i Dayton, Ohio, med mer enn 15 000 studenter inkludert nesten 1000 internasjonale studenter fra over 60 land. Universitetet tilbyr 295-graders programmer, og består av åtte høyskoler, tre skoler og et grencampus i Celina, Ohio. Oppkalt etter brødrene Wright, tilbyr Wright State University en eksepsjonell og rimelig utdanning i det amerikanske hjertet.

Hvem vi er

Oppdrag

Vi forvandler livene til våre studenter og samfunnene vi serverer.

Vi vil:

 • Bygg et solid fundament for studenters suksess på alle nivåer gjennom innovative kvalitetsprogrammer av høy kvalitet;
 • Gjennomføre vitenskapelig forskning og kreative bestrebelser som påvirker livskvaliteten;
 • Delta i meningsfylt samfunnstjeneste;
 • Driv den økonomiske revitaliseringen av regionen vår og staten og gi alle våre studenter, fakultet, ansatte og studenter muligheten til å utvikle seg profesjonelt, intellektuelt og personlig.

Syn

Wright State University , inspirert av den kreative ånden til Wright-brødrene, vil være Ohios mest læringsbaserte og innovative universitet, kjent og beundret for vår inkluderende kultur som respekterer den unike verdien av hver av våre studenter, fakultet, ansatte og alumner og for den positive transformative effekten vi har på våre elevers og samfunns liv.

verdier

Wright State University verdier

 • Folk: Suksess, mangfold
 • Læring: Discovery, innovasjon, stipend
 • Partnerskap: Regional, entreprenørskap, global
 • Forhold: Kollegial, profesjonell, etisk
 • Bærekraft: Sosial rettferdighet, økonomisk mulighet, miljøvern
 • Stewardship: Fiskale, intellektuelle

Om vårt område

Dayton-regionen er kjent som krysset for innovasjon, men det er mye mer.

Dayton er lokalisert i Miami Valley-regionen i sørvestlige Ohio, og er en mellomstor by omgitt av et mangfoldig storbyområde med nesten en million innbyggere. Dayton rangert nr. 2 på Livabilitys liste over de beste stedene å bo. "Det virkelige kjøpet som kommer fra å bo i Dayton, er den høye kvaliteten på livet innbyggerne nyter," ifølge Livability.com. "Dayton tilbyr et rikt utvalg av ting å gjøre, fra friluftsliv som inkluderer kanopadling og skøyter til kulturelle fasiliteter, som Dayton Philharmonic Orchestra og Benjamin og Marian Schuster Performing Arts Center."

En av de beste

 • "Beste steder å bo" - US News and World Report
 • "Amerikas mest rimelige byer" - Forbes
 • "Topp 10 byer for karrieremuligheter" - SmartAsset
 • "Topp 10 mest kunstneriske mellomstore byer" - Gogobot
 • "De 25 beste byene i 2017" - Utenfor
 • "Disse amerikanske byene har de mest grønne områdene" - National Geographic

Historie

Miami-dalen har en lang historie med innovasjon. I begynnelsen av 1900-tallet ble Dayton oppfinnelsens hovedstad i USA, med de fleste patenter per innbygger. Som fødested for luftfart, er Dayton hjemsted for National Museum of United States Air Force - det eldste og største militære luftfartsmuseet i verden og Ohios nr. 1 turistattraksjon - og et av landets fremste flyshow. Byens andre innflytelsesrike oppfinnelser inkluderer kassaapparatet, selvstartende tenningen for biler, pop-up drikkekar, elektrisk rullestol, trinnladder og parkeringsmåler. Besøkende kan utforske denne rike historien og se den originale 1905 Wright Flyer III, en stor samling av kasseapparater og andre perler av lokal historie på Carillon Historical Park.

Fine og Performing Arts

Regionens kunstscene er mer levende enn i mange større byer. Benjamin

The Great Outdoors

Miami Valley er et flott sted for utendørs eventyrere. Området har syv MetroParks, samt mer enn 35.000 hektar parker, naturreservater og en populær elvkorridor langs Great Miami River. Bikers kan utforske mer enn 330 miles med stier, med flere som kommer gjennom skinner til stier. Rural Greene County tilbyr fotturer i Clifton Gorge State Nature Preserve, Glen Helen Nature Preserve, camping og fotturer i John Bryan State Park, og kanopadling langs Little Miami River, Ohios første strøm som heter National National River.

sport

Sportsentusiaster er glade for å ringe Raider Country hjem. Med Wright-statens NCAA DI sportsprogram og profesjonelle lag i Columbus og Cincinnati, gir regionen gode muligheter for sportsfans. NCAA inkluderer Dayton i sin liste over Nine Great Basketball Towns. Hvert år begynner NCAA-turneringen i Dayton, stedet for de første fire spillene som trimmer feltet til en 64-lagers brakett. Dayton Dragons baseballlag ble kåret til en av de "Topp ti heteste billettene i sport" av Sports Illustrated magazine.

Shopping og spisesteder

Områdets største kjøpesenter, Mall at Fairfield Commons, ligger i nærheten av Wright State's campus. Greene-et 72-hektar storby med gågater, gater, butikker og restauranter, ligger bare 15 minutter unna. Unike restauranter og butikker er en del av sentrum av Dayton historiske Oregon-distrikt. Regionen "hopper" med mer enn et dusin mikrobryggerier, og New York Times kalt The Pine Club-steakhouse en av verdens ti største tradisjonelle spisesteder.

Weekendferier

Miami-dalen ligger i nærheten av krysset mellom Interstate 70 og Interstate 75, og gjør det enkelt å besøke større byer som Cincinnati, Columbus og Indianapolis. Midtvestens største fornøyelsespark og badeland, Kings Island, ligger bare 35 miles sør for Dayton. Museer i verdensklasse, innendørs og utendørs konserthus, elvebåt kryss, prisbelønte dyreparker og profesjonelle idrettslag er alle innen en times kjøretur.

Raider Country

Raider Country er den sammenhengende 16-fylkeskommunen i vestlige Ohio forankret av Wright State University to universiteter. Også hjemmet til Wright-Patterson Air Force Base, regionen er kjent for sin styrke innen informasjonsteknologi, forskning og utvikling av romfart, avansert materialteknikk og helse og menneskelige tjenester. Raider Country har gourmetrestauranter, eklektiske butikker, grønne områder og utmerkede skoler.

Steder

Dayton

Address
Colonel Glenn Highway,3640
45435 Dayton, Ohio, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss