Xavier University College of Professional Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Xavier University's College of Professional Sciences forbereder studenter på grunnlag av studenter intellektuelt, moralsk og åndelig for karrierer og yrker innen tjeneste innen utdanning, helsetjenester og samfunnsvitenskap. CPS utfordrer studentene til å streve for akademisk dyktighet og livslang læring gjennom å fremme samarbeid og fellesskapspartnerskap, og innlemme forskning, stipend og innovasjon.

Alle CPS lavere og høyere programmer

utdanning

Vår skole for utdanning er et levende samfunn av lærere, lærde og elever som fremmer fremtiden for utdanning i vår region og utover. Fra tidlig barndom og Montessori-utdanning til pedagogisk ledelse, vår dedikerte fakultetspartner med lokale skoler og distrikter for å sikre en sterk og utdannet fremtid for samfunnet vårt. Xavier University Student Pledge innfrir løftet fra School of Education, “Vi er Xavier Musketeers. Vi er unike individer som kommer sammen i St. Ignatius 'ånd, for å lære sammen, for å tjene sammen, og vi vil lykkes med å forandre verden sammen. Vi handler med integritet, rettferdighet og raushet. Alle for en og en for alle."

Samfunnsfag

Fakultetet vårt og studentene våre arbeider med innsatte, hjelper hjemløse familier med å finne boliger, yter mental helsehjelp og forbedrer arbeidsmiljøene til organisasjoner og forbereder fremtidige samfunnsledere. De gjør det sammen med hjelp fra våre fellesskapspartnere og byråer. Læring skjer i den virkelige verden og kan ofte ikke skilles fra tjenesten. Med Magis som en grunnleggende verdi - studentene våre ønsker å oppnå mer - for og med andre.

Helse

Høy kvalitet, rimelig og effektiv helsevesen er temaer som øker bekymringen i samfunnet vårt. Aktuelle utfordringer innen dette feltet inkluderer spedbarnsdødelighet, opioidepidemien, rimelig pleie, langtidsomsorg, helseanalyse og helsepolitikk, blant andre. Våre helseprogrammer forbereder fremtidige tankeledere og direkte tjenesteleverandører for denne industrien. I dag er omtrent halvparten av alle studenter på høgskolen og en fjerdedel av alle studenter ved Xavier University hovedfag i helsefagene. Vi har et sterkt rykte for å forberede helseledere, sykepleiere, ergoterapeuter, atletiske trenere, helseanalytikere og bildebehandlere, og har lansert flere nye og innovative programmer for å møte arbeidskravene til denne raskt skiftende industrien. Vi har utviklet et sterkt nasjonalt rykte for tverrprofesjonell utdanning og samarbeid - en pilar i det nye perspektivet på helse kjent som Population Health. Våre helserelaterte programmer leverer vårt Xavier University merkevareløfte om læring, servering og oppnåelse - sammen.

Steder

Cincinnati

Address
Victory Parkway,3800
45207 Cincinnati, Ohio, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: