Vietnam National University, Hanoi - International School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det ledende universitetet i landet

Vietnam National University, Hanoi (VNU) er det første moderne universitetet som noen gang er etablert i landet, og et av de to nasjonale universitetene i Vietnam. VNU ble først etablert som University of Indochina i 1906, og har gjennomgått forskjellige utviklingsstadier for å bli det største omfattende høyere utdannings- og forskningssenteret i Vietnam. Hvert år produserer VNU mer enn 5000 bachelorer, 2.400 master og 200 leger som uteksamineres fra over 110 studenter, 121 masterstudier og 112 doktorgradsprogrammer i naturvitenskap, teknologi, økonomi, samfunnsvitenskap og humaniora, utdanning og utenlandske studier, etc.

Vietnam National University, Hanoi har en spesiell stilling i Vietnams høyere utdanningssystem med sin høye autonomi i organisasjonen, i henhold til en spesiell forskrift kunngjort av statsministeren.

124329_Rankings.jpg

En internasjonal hub under VNU for studenter og stipendiater

International School - Vietnam National University, Hanoi (VNU-IS) ble opprettet i juli 2002, og er en av de første institusjonene for høyere utdanning som tilbyr felles internasjonale opplæringsprogrammer.

Siden grunnleggelsen har VNU-IS registrert en bemerkelsesverdig utvikling i både treningsomfang og kvalitet. Skolen organiserer for tiden 8 heltidsstudier (inkludert 5 programmer med grader tildelt av VNU og 3 programmer med grader tildelt av utenlandske universiteter), og 5 felles internasjonale kandidatprogrammer utført på engelsk.

Faglige programmer ved VNU-IS er designet for at studenter skal nå sitt fulle potensial og dermed for å lykkes i den virkelige verden. VNU-IS har et samarbeid med mer enn 40 universiteter over hele verden, og har brede erfaringer med å være vertskap for internasjonale tilreisende professorer og utenlandske studenter fra Europa, Amerika, Afrika og Asia, samt i å bygge et internasjonalt miljø. Vårt fellesskap av professorer og studenter består av en rik blanding av kulturer. Dette mangfoldet gir liv og dybde, frisk forståelse og et bredt perspektiv på miljøet. Moderat klasser på VNUIS sikrer også en vennlig atmosfære og et veldig personlig støttenivå for studentene.

students, adult, asiasasint / Pixabay

Hvorfor velge VNU - IS

Utdanning av høy kvalitet

På VNU - IS har vi som mål å gi studentene den mest omfattende pedagogiske, så vel som praktiske erfaring for å utvide deres spekter av evner og ferdigheter. Dessuten forplikter VNU-IS å tilby studentene muligheten til å oppdage og bevise seg innen faglig forskning, støttet av eksperter som veileder dem som introduserer dem for den beste metodikken for å tilnærme seg og utvikle for å vitenskapelig gjennomføre de mest forskjellige og engasjerende studiene.

Utmerkede støttetjenester for internasjonale studenter

VNU-IS prøver alltid å sikre at internasjonale studenter har best mulig læringsopplevelser. Tilgjengelige tjenester som tilbys internasjonale studenter inkluderer visumsøknad, overnattingsopplegg samt detaljert veiledning om hvordan man kan tilpasse seg et helt nytt miljø. Videre venter psykologiske rådgivningstjenester, karriereorientering, utvikling av myke ferdigheter, internasjonale utvekslingsprogrammer og mangfold av aktiviteter på deg!

Et bredt utvalg av fritidsaktiviteter og et vennlig miljø

I VNU-IS kan du forfølge dine egne personlige interesser, få et livslangt vennskap og glede deg over spenningen i universitetslivet i en så raskt bevegelig tusen år gammel by der det gamle og moderne Vietnam møtes. VNU-IS har for tiden 10 forskjellige studentklubber, slik at du fritt kan bli med på den som passer deg best, mens engelsktalende miljø her hjelper deg til å føle deg som hjemme.

125583_image001.png

Steder

Hanoi

Address
C & E Building,
Hacinco Student village,
no.79 Nguy Nhu Kon Tum street

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hanoi

Address
G7 & G8 Building,
144 Xuan Thuy street

100000 Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hanoi

Address
Kieu Mai street,
Phuc Dien Ward

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss